Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Café de la Petite Étoile

Tällä kertaa Desucon Frostbitessa vietetään klassisen kauniit kartanojuhlat jonne Teidät on kutsuttu! Kartanon meidot ja butlerit toivottavat Teidät tervetulleeksi kokemaan hetki hienostunutta meidokahvilataikaa ja rentouttavia herkutteluhetkiä Café de la Petite Étoilessa.

Photographer: Mira Ojamo(Desucon Frostbite 2020 meidot ja butlerit)

 

Desucon Frostbiten Kahvila on avoinna lauantaina 11-21 ja sunnuntaina 11-16. (Viimeiset asiakkaat otetaan sisään viimeistään 30 min ennen sulkemisaikaa.) Kahvilan sisäänkäynti löytyy Ravintola Lastusta, josta Teidät ohjataan meidon tai butlerin opastuksella pöytään.

Kahvilassa voi nauttia makeista ja suolaisista herkuista, sekä rupatella ja pelata pelejä yhdessä meidon tai butlerin kanssa. Lisäksi kahvilassa on mahdollista ottaa muistoksi polaroid-kuva meidon tai butlerin kanssa. Kuvia saa ottaa omalla kameralla pöydästä, ruuista ja muista elottomista esineistä, kuitenkin ihmisten ja muiden elollisten olentojen kuvaaminen on ehdottomasti kiellettyä kahvilassa. Jokaiselle kahvilakäynnille on varattu 45 minuuttia aikaa ja jokaiseen pöytään mahtuu 1-4 henkilöä. Mikäli joukkosi on suurempi, etkä ole ehtinyt napata ajanvarausaikaa, saatamme joutua jakamaan seurueesi useampaan erilliseen pöytään.

Ajanvarauksia on mahdollista tehdä jälleen infopisteellä, lauantaina klo 10 voi varata lauantain aikoja ja sunnuntaina klo 10 sunnuntain aikoja. Huomaathan että varausaikoja on rajallisesti, ne jaetaan tulojärjestyksessä, varauksen kesto on 45 min ja se on 1-4 henkilölle. Mikäli tulossa on isompi porukka, varaathan useamman pöydän.

Jos et ehdi varata omaa aikaasi, ei huolta! Kahvilaan on mahdollista päästä myös jonottamalla.

 

 

Nimi: Suklaa
Pituus: 156cm
Horoskooppi: Härkä
Lempiherkku: Madeleinet
Lempiasia kartanossa: On ihanaa päästä katselemaan kauniita asuja tarjoillessa, kun kartanossa järjestetään kutsuja.
Lempiaskare: Kartanon hopeiden kiillotus, niihin ei tule helposti kolhuja jos ne putoavat

Minä olen: Säkenöivä ja huomaavainen mutta toisinaan hiukan kömpelö, yritän aina parhaani, jotta kartano olisi kaunis ja viihtyisä!

Minä pidän: Makeisista ja leipomisesta, nautin lukemisesta kartanon puutarhassa aurinkoisina kesäpäivinä.Talvella vietän mielelläni vapaa-aikaani käsitöiden parissa takkatulen äärellä.

Jos se ei särkynyt, kenenkään ei tarvitse tietää että se tipahti!


Nimi: Kurumi
Pituus: 156cm
Horoskooppi: Vesimies
Lempiherkut: Pannacotta ja vaalea persikkafanta ♡
Erityistaito: Juoksen kartanon pisimmän käytävän nopeammin kuin kukaan muu palvelusväestä, myös tarjottimen kanssa, mutta kuulemma sisällä ei saa juosta, varsinkaan tarjottimen kanssa.

Minä olen: Innokas, jokseenkin ehkä hieman kömpelö jokapaikanhöylä, joka ei ihan aina ajattele asioita loppuun niitä tehdessään. Autan muita mielelläni, mutta välillä tuntuu, että olen enemmän tiellä, kuin avuksi... Yritän kumminkin parhaani! ☆

Minä pidän: Söpöistä jutuista, syömisestä, pinssien keräilystä, tanssimisesta, kun kukaan ei katso.

Laulakaamme tästedes samaa sävelmää ♪


Nimi: Susete
Pituus: 158
Horoskooppi: Kauris
Veriryhmä: A+
Lempiherkku: Suklaakakku

Minä olen: Emäntäni paitsi uteliain, myös uskollisin palvelija ja ystävä. Aikani kuluu kuin siivillä, kun saan puuhastella kartanon askareiden parissa ja kuunnella vieraidemme tarinoita elämästä.

Minä pidän: Iltahämärästä, tähtien alla haaveilusta, salaisuuksista ja hiljaisista hetkistä teekupposen äärellä. ♡

Pöytä on katettu. Istuisitko hetkeksi seuraani? 。◕‿◕。


Nimi: Pampula
Pituus: 156cm + korot
Horoskooppi:
Lempiherkku: Kesäkurpitsa-tomaatti-mozzarellavuoka (en välitä makeista herkuista 🙊)
Lempieläimet: Pallokala, laiskiainen, kummituseläin ja puudeli 🐾

Minä olen: Pirteä ja ystävällinen, joskin hieman arka ja välillä kömpelö palvelustyttö. Toimin kartanossamme myös osa-aikaisena seuraneitinä, sillä lievästä ujoudestani huolimatta lempiasiani maailmassa ovat uusiin ihmisiin tutustuminen sekä seuran pitäminen niin vanhoille kuin uusillekkin ystäville. Rakastan keskustelemista ja ajatusten vaihtamista, ja minulle saa vapaasti tulla juttelemaan mistä aiheesta vain ikinä haluatkin! Tulen uskomattoman iloiseksi kun saan kuunnella asioista jotka ovat selvästi puhujan sydäntä lähellä. Olen ikionnellinen, mikäli vierailusi kartanossamme piristää päivääsi! 💖

Minä pidän: Pehmoleluista, lehmipojista, energiajuomista, halauksista, ystävällisistä ihmisistä, rappiotubettajista sekä videopeleistä 🎮

Jos ei pelkoaan kohtaa, niin sitä ei kohtaa koskaan.


Nimi: Rin
Pituus: 169cm
Horoskooppi: Rapu
Lempiherkku: Amerkikkalaiset pannukakut kera kinuskin ja karpaloiden

Minä olen virnuilija. Et voi koskaan tietää olenko oikeasti vain hyvällä tuulella vai sainko juuri tietää mehukkaan juorun. Loistokkaat päähänpistoni värittävät ajoittan kartanon arkea ja tuovat hilpeyttä milloin kenellekin.
Kuuntelen mieluusti kartanon ulkopuolisia tarinoita, sillä kartanosta käsin ulkomaailman uutiset ja juorut jäävät minulta huomaamatta.

Minä pidän: Tiedosta, (salakuuntelusta), tarinoista, vauhdin täyteisistä hetkistä, nauramisesta

Let me hear your story ✧ω✧


Nimi: Kise
Pituus: 158,5cm
Horoskooppi: Skorpioni
Lempiherkku: Sanshoku dango
Lempiasia kartanossa: Iltapäiväteen tarjoilu

Minä olen: Tunnollinen palvelijatar, jonka erikoistaitoihin kuuluu laaja teetuntemus. Olen luonteeltani ystävällinen ja lempeä, vaikka välillä saatankin huomauttaa muille keittöstä mystisesti kadonneista kekseistä tai viikkaamatta jääneistä lakanoista! Pidän erityisesti mikäli pääsen keskustelemaan Teidän kanssanne musiikkiin liittyvistä peleistä tai itä-Aasialaisista elokuvista ja kirjallisuudesta, kuten esimerkiksi teoksista nimeltä "promare", "beastars" tai "yakusoku no neverland"!

Minä pidän: Leipomisesta, ruuanlaitosta, tanssimisesta

It's tea o'clock! (*´ ♡ ´* )


Nimi: Rei
Pituus: Korkeintaan kiharan verran Jerryä lyhyempi
Veriryhmä: Kylmä
Lempiherkku: Black Forest-kuppikakut - kirsikat ja suklaa ovat vastustamaton yhdistelmä
Minä olen: Lojaali palvelijanne, joka haluaa varmistaa teehetkenne miellyttävyyden servietin asennosta lähtien. Toisin kuin Jerry, en soita suutani turhanpäiten, mutta keskustelen kanssanne mieluusti, jos niin toivotte. Seurani on kuulema viileää, mutta voin toki tuoda teille viltin lämmikkeeksi.
Minä pidän: Pitkistä kävelyistä puutarhassa ja mielikuvamatkailusta - kuuntelenkin mieluusti tarinoita Herrojen ja Neitien seikkailuista päivän varrelta. Myönnettäköön että saatan innostua myös Bananyan kaltaisista suloisista eläimistä.

Nimi: Jerry
Pituus: 170cm
Horoskooppi: Leijona
Lempiherkku: Banaanimuffinsi! Yksinkertainen mutta kelpo välipala 🍌
Minä olen: Hulvaton veijari, käytännön pilojen mestari, kuulemma totaalinen vastakohta Reille. Rei ei kyllä yhtään ymmärrä hauskanpidon päälle, mutta onneksi edes toinen meistä (eli meitsi!) osaa pitää tunnelman katossa 🍒✨
Minä pidän: Musiikista, tarinoista, musiikista joka kertoo tarinan! Pidän paitsi idoliryhmistä popista punkkiin ja rähinästä melodiseen metalliin, mutta siteeraan (ja tarvittaessa myös analysoin) Dingon sanoituksia mielelläni.

♡ Kaksin aina kaunihimpi ♡
Kumman valitset - viileän jäälaten vai polttavan tuplaespresson?


Nimi: Neu
Pituus: 161cm
Horoskooppi: härkäpapu
Lempiherkku: vihreä tee ja hyvän ystävän kanssa jaettu täytekakku ♡

Minä olen: kuudetta sukupolvea perhettänne palvellut neito. Suoritan työtehtäväni suurella arvokkuudella ja rakkaudella, voitte aina luottaa minuun! Uskon siihen, että kaikelle on aikansa ja paikkansa. Kuten esimerkiksi salaisille nokkaunille liinavaatekomerossa aina kun mahdollista (¬‿¬ )

Minä pidän: pörheistä kellarirotista, lämmöstä, ystävien naurusta ja sammakoiden piirtämisestä jälkiruokiin!
Jos olisin tee, nimeni olisi: Morning SunAraise (☆^◡^)

Let's go, Princess! ♡


Nimi: Taha
Pituus: ███cm
Horoskooppi: █████████
Veriryhmä: ██
Lempiherkku: Suflee juustokakku ja melonpan

Minä olen: Täsmällinen, luotettava ja avulias hovimestari, joka on ollut kartanossa töissä jo useamman vuoden ajan. Oikeasti olen kartanon henkilökunnan sekaan soluttautunut ███:n agentti nimeltä ██████ █████. Tehtäväni on pitää huoli, että ██████████ ja ████████████ ████████████ juhlien ajan. Toissijaisena tehtävänäni on tarkkailla ja raportoida ███████-nimisen organisaation toimintaa. Kartanossa työskennellessäni olen kuitenkin vuosien myötä tutustunut syvällisemmin ja kiintynyt sen asukkaisiin.

Minä pidän: Leipomisesta, kissoista, musiikista laidasta laitaan, tanssimisesta ja tiedon keräämisestä.

Totuus on välillä tarua ihmeellisempää.


Nimi: Ani
Pituus: yllän ylähyllylle ♡
Veriryhmä: AB+
Lempiherkku: Mansikkasorbetti

Minä olen: Sosiaalinen ja avulias seuraneiti. Toivon luovani auringonpaistetta muiden päivään! Olen kartanon sokerihiiri, koska rakastan herkkujen tekoa isäntäväelle ja itsellenikin.

Minä pidän: Cosplaysta, videopeleistä, pienestä pakkasesta, veriappelsiineista ja pörröisistä puseroista!

Tervetuloa takaisin kotiin, herrasväki!


Nimi: Werty
Pituus: 197 cm
Horoskooppi: Leijona 🦁
Lempiherkku: Kahvi kera suklaan ☕

Minä olen: Uskollinen palvelija, joka tuo ripauksen eleganttia olemusta kahvihetkeen. Kerro päivästäsi tai lempiasioistasi, kuuntelen mielelläni! En myöskään pahastu kysymyksistä tai hiljaisuudesta. Tärkein on mukava kokemus. ✨

Minä pidän: Rauhallisista keskusteluhetkistä ja iloisista käänteistä. Tanssimisesta ja musiikista.

Päivä ilman naurua on hukkaan heitetty.


Nimi: Suola
Pituus: 165cm
Horoskooppi: Oinas
Lempiherkku: Herkullisuus ei ole syötävästä kiinni vaan seurasta ;)
Vähiten mieluisa askare: Lakanoiden vaihto ꒰⁎×﹏×⁎꒱՞༘:✩

Minä olen: Rento, huumorintajuinen ja herkästi kyllästyvä. Monen mielestä ehkä hieman rasittavuuteen taipuva, mutta on mulla hyvätkin puoleni! (Söpö ulkonäköni ☆!) Kaveeraan helposti ja välillä minulle pitää huomautella hovimestarille sopimattomasta käytöksestä, mutta charmini avulla niistäkin tilanteista selvitään.

Minä pidän: Kahvittelusta, herkkujen salakuljettamisesta keittiöstä, pelaamisesta, yleisestä vastuun välttelystä.

Even if I searched the world over, no one could compare to you!


Nimi: Sasu
Pituus: (1)59 cm + häntä
Horoskooppi: Rapu
Veriryhmä: AB
Lempiherkku: Kaikki (kissan)mintun makuinen ଲ(ⓛ ω ⓛ)ଲ✧
Inhokkiruoka: Vaikka kissa olenkin, niin merenelävät eivät ole mieleeni!

Minä olen: Aristokatti ja seurapiirikissa. Nautin sekä kartanon väeltä että sen vierailta saamastani huomiosta. Tarkkailen kiinnostuneena ihmisiä myös kauempaa ja olenkin hyvä kuuntelija. Olen luonteeltani melko leikkisä joten erilaiset pelit ovat minulle mieluisaa ajanviettoa.

Minä pidän: Päiväunista, herkuista ja tutkimusmatkoista! Myös luovuus on minulla veressä – välillä pistän kartanon sisustuksen uusiksi esimerkiksi tekemällä tapettiin omanlaiseni kuosin!

Tervetuloa viettämään kanssani kissanpäiviä~!


Nimi: Nimu♡
Pituus: 162cm
Horoskooppi: Rapu♋
Veriryhmä: O★
Lempiherkku: Jäätelöt, jääkahvit, jääkakut ja sitruunat!

Minä olen: Aina iloinen ja hymyä täynnä! Olen huono tekemään ystäviä, mutta olisin mielelläni kaikkien kaveri ja olen aina valmis auttamaan, jos vain jotenkin pystyn. Toivottavasti pääsen piristämään Teidän päiväänne käynnillänne Café de la Petite Étoilessa.

Minä pidän: kaikenlaisesta suunnittelusta, söpöistä asioista, meidokahviloista, kylmistä ruuista ja juomista, sekä tietenkin Teidän kanssa juttelemisesta ja pelaamisesta!

Princes, Princesses, let's make the food more delicious with some Maid Magic!


Nimi: Miruru
Pituus: 163cm
Horoskooppi: Rapu
Lempiherkku: Meidodrinkki 🌟

Minä olen: Kartanon viinikellarin hoitaja ja itse tehtyjen drinkkien laatija. Pidän aina huolen että kartanon herrasväellä ja vierailla on tarpeeksi juotavaa. Saatan vaikuttaa aluksi etäiseltä ja kylmältä, mutta oikeasti mietin vain uusia reseptejä joilla tehdä entistä maukkaampia juomasekoituksia Teidän iloksenne. Jos eksyn ajatuksiini niin minut saa sieltä helposti takaisin maan päälle kertomalla vitsejä, koska nauran melkeinpä jokaiselle jonka kuulen!

Minä pidän: Laulamisesta, monenlaisen musiikin kuuntelusta, lyhärianimeista, videopeleistä ja tietenkin juomien maistelemisesta (´。✪ω✪。`)

Kaikkea, mukaan lukien rakkauttani Teitä kohtaan, kannattaa nauttia kohtuudella.


Nimi: Katsu
Pituus: 168 cm
Horoskooppi: Vedenneito
Lempiherkku: Letut mansikoilla

Minä olen: Pirteä kamarineito. Toisinaan unohdun askareiden lomassa unelmoimaan tai kuuntelemaan nuorien neitien juoruilua. Haaveilen usein hurjista seikkailuista sekä mahtavista tanssiaisista. Olen aina valmis kuulemaan tarinoita, olivatpa ne tosia tai keksittyjä.

Minä pidän: Seikkailukertomusten lukemisesta sekä pitkistä kävelyretkistä metsässä.

Aurinko paistaa pilvienkin takana.


Nimi: Maria
Pituus: 173cm
Horoskooppi: Leijona
Veriryhmä: O
Lempiherkku: Skonssit ja kuohuviini

Minä olen: Kohteliaisuutta suuresti arvostava ja kartanon asukkaiden palvelemiselle omistautunut isosiskohahmo. Rauhallisesta ulkokuorestani huolimatta suhtaudun mielenkiinnon kohteisiini intohimoisesti ja kuuntelen tietenkin aina mielelläni tarinoita myös teidän kiinnostuksen kohteistanne.

Minä pidän: Kartanon puhtaan pyykin silittämisestä ja mankeloinnista. Salaa myös The Idolm@ster: Shiny Colorsin pelaamisesta ja söpöistä maskottihahmoista.

Hienojen neitien ja herrojen ei tule juhlapäivänäkään unohtaa hyvää käytöstä.


Nimi: Sako
Pituus: 169cm
Horoskooppi: Rapu
Lempiherkku: Kannullinen mustaa teetä, lusikallinen hunajaa ja pieni ripaus kanelia maidon kera.

Minä olen: Teen ystävä, animen suurkuluttaja ja pölypallojen pahin vihollinen.

Minä pidän: Seikkailupainoitteisista taistelusarjoista, joista hyviä esimerkkejä ovat muun muassa Black Clover, Gintama ja Jojo's Bizarre Adventure. Tällä hetkellä suurin ilonaiheeni on myös Ciconia no Naku Koro ni ja muut 7th Expansion:in työt. Nauttisin erityisesti siitä, jos pääsisin vaihtamaan ajatuksia Teidän lempiteoksistanne.

All is in the name of guiding humanity down the right path.


Nimi: Sokeri
Pituus: 167cm
Horoskooppi: Rapu
Veriryhmä: A+
Lempiherkku: Lempeät ja klassiset tuulihatut ♡
Mieluisin askare: Kun saan kuulla mestarini jännittävistä matkoista ja päivästä!

Minä olen: Huolehtivainen leipuri, joka saattaa joskus hössöttää vähän liikaakin.

Minä pidän: Makeiden herkkujen leipomisesta ja huolenpidosta! Pidän leivonnaisten tuoksusta, etenkin vaniljasta, mutta mestarini huojentunut hymy kun kaikki askareet ovat tehty on ylivoimainen 🥞💞

Desserts are things that make people happy.


Nimi: Nini
Pituus: 161 cm
Veriryhmä: O
Lempiherkku: Pannukakut vaahterasiirapilla ja kermavaahdolla

Minä olen: Iloinen ja utelias, mutta kömpelö palvelustyttö. Rakastan tavaroiden järjestelyä ja vaatteiden viikkaamista suoriin pinoihin, mutta suurin intohimoni on teidän ilahduttamisenne! (´꒳`)

Minä pidän: Odottemitasta, kauniista vaatteista ja siitä, kun saan nuolla kakkutaikinakulhon puhtaaksi! ✿

Welcome home master! ♡


Nimi: Lia
Pituus: 154cm ♡
Horoskooppi: Vaakameido
Lempiherkku: Kaikki, joka on samaan aikaan suolaista sekä makeaa!
Erikoistaito: Mustelmien ja pienten haavojen saaminen siivotessani kartanoa liian innokkaasti (´๑•_•๑)

Minä olen hieman hajamielinen ja usein päiväunien tarpeessa, mutta silti energiaa täynnä!! ٩(๑˃̵ᴗ˂̵)و Höpötän paljon, ja usein minulla menee senat sakaisin, hupsis!

Minä pidän tanssimisesta, pienten pupujen halailusta, villasukista, sekä lämpimästä kaakaosta kermavaahdolla ♡

I’ll do my best to make your day magical ✩°。⋆