Frostbiten 2020 ohjelmahaku on auki!

Kirjoittanut
Isperia

Kuuttihaku ehdittiin jo avata Frostiin, ja sivuilla seikkailevat ovat saattaneet huomata, että myös ohjelmaa otetaan jo vastaan. Voin kuitenkin nyt juhlallisesti todeta, että ohjelmahaku Frostbiteen 2020 on virallisesti avattu!

Jos siis mieleen on kummunnut ideoita liittyen Desuconin aihepiiriin, kannattaa tarkistaa olisiko idealle tilausta ohjelmassa. Pääpaino (ja näin ollen suurin osa ohjelmasta) on tietysti animeen ja mangaan liittyvissä aiheissa, mutta myös pelit, japanin kulttuuri, cosplay, amv:t tai muu aiheeseen sopiva ohjelma on tervetullutta! Ohjelmatarjoukset voi lähettää mailitse osoitteeseen ohjelma@desucon.fi.

Mikäli emmit, onko ohjelmasi sopiva Desuconiin, kysy! Ohjelmavastaavan työhön kuuluu myös ohjelmaideoista keskustelu ja niiden hiominen sekä ideoiden pallottelu, eli myös keskeneräisemmät ideat voi ottaa esiin ja katsoa, josko aiheesta saisi rakennettua kokonaisen ohjelman. Haluat sitten siis pohtia Golden Kamuyin kehokuvallisuutta, Gokushufudoun tapaa kuvata järjestäytynyttä rikollisuutta tai sentaiden merkitystä hahmojen identiteeteille, paras tapa tarkistaa onko ideallesi tilaa seuraavassa conissa on laittaa tarjousta tulemaan!

Millaista ohjelmaa conissa sitten on? Tarkemmin asiasta on kerrottu Ohjelma-osiossa, mutta lyhyesti tiivistäen:

  • Ennen näkemätöntä, alkuperäistä ohjelmaa
  • Analysoivaa, pohtivaa, hauskaa, tai vaikka jonkin tuntemattoman harrastuksen osan syvällisempi esittely
  • Pääpainona anime ja manga, myös muut conin aihepiiriin liittyvät aiheet tervetulleita
  • Luennot, paneelit, keskustelupiirit ja osallistava ohjelma tervetulleita
  • Tai jos keksit jotain täysin uutta, joka mielestäsi sopisi Desuconiin, tarjoa!

Tarjouksesta taas olisi hyvä löytyä suurin piirtein seuraavat tiedot:

  • Alustava idea ohjelmastasi niin pitkälle hiottuna, kuin olet ehtinyt sen viedä
  • Toive ajalle, jolloin haluat pitää ohjelmasi, jos tällainen on - mikäli ohjelmaasi ei saa laittaa jonkin toisen ohjelman päälle, kerrothan myös tämän
  • Ohjelman pituus - tyypillisesti luennot ja paneelit ovat joko 60 tai 90 minuutin pituisia kysymyksineen ja vaihtoineen, eli ohjelma tällöin itsessään on 45 tai 75 minuuttia. Työpajat ja keskustelupiirit voivat olla kestoltaan myös tästä poikkeavia.
  • Ohjelmanpitäjät - tuletko pitämään ohjelmaa yksin, vai onko ohjelmalla useampia pitäjiä?

Vaikka tuossa on jo muutama vaatimus, ei kannata lannistua - Desucon on harrastajien harrastajille järjestämä tapahtuma, ja tämän on tarkoitus näkyä myös ohjelmassa. Vaikka ohjelmasta pyritään keräämään tietenkin paras mahdollinen, ei ohjelmaa pitääkseen tarvitse olla mikään animetohtori tai oratorian syväosaaja. Eli jos ideaa ohjelmaksi löytyy, ei muuta kuin tarjousta tulemaan sähköpostitse ohjelma@desucon.fi. Kaikkiin tarjouksiin vastataan noin viikon kuluessa tarjouksesta, riippuen postipinon paksuudesta!

Ohjelmavastaava ja tarjouspino :3

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!