Taidekujan uudet tuulet

Kirjoittanut
Falanukki

Kuva: Mira Strengell, 2019

Kuva: Mira Strengell

Hae taidekujalle tästä linkistä! 
Application form in English here!

Hei vain desulainen, täällä kirjoittelee Tiia ”Falanukki” Rantanen, taidekujan uusi vastaava! Vastuuhenkilön vallan vaihtumisen myötä myös taidekujan hakuprosessi käy läpi pieniä muutoksia.

Taidekuja palaa tänä vuonna vanhalle paikalleen Metsähallin parvelle coniviikonlopun lauantaina sekä sunnuntaina. Taidekuja on auki lauantaina 10:00 – 18:00 sekä sunnuntaina 10:00 – 16:00. Haku taidekujalle aukeaa maanantaina 16.9.2019 ja sulkeutuu 6.10.2019. Voit hakea taidekujapaikkaa yksin tai kaverin kanssa yhdelle myyntipäivälle. Pöytäpaikka lauantaina maksaa 30€ ja sunnuntaina 10€. 

Taidekujalle haetaan tänä vuonna portfoliohaulla. Edellytämme hakemuksessa yhtä (1) hyperlinkkiä hakijan portfolioon. Voit käyttää vapaamuotoiseen portfolioosi mitä tahansa itsellesi mielekästä verkkoalustaa (esim. Tumblria, Instagramia, Youtubea, Vixiä…). Pareittain ilmoittautuvat voivat rakentaa halutessaan yhteisen tai erilliset portfoliot. Portfolion tulisi olla kattava otos osaamisestasi sekä antaa osviittaa siitä, mitä aiot tulevassa tapahtumassa mahdollisesti myydä.

Suosimme tapahtumassamme erityisesti anime- ja weeabooaiheisia tuotoksia, mutta toivomme taidekujan olevan myös tarjonnaltaan monipuolinen. Haethan siis rohkeasti, vaikka et osuisi suoraa animesuonen ytimeen!

Lopullisista valinnoista ilmoitetaan 11.10.2019 mennessä sähköpostitse.

Hakijan muistilista

  • Luo/päivitä hakua varten oma Desuprofiilisi. Tarkista omat tietosi (sähköposti, puh. nro jne)
  • Luo oma portfolio valitsemallesi alustalle ja liitä se mukaan hakemukseesi. Tarkistathan, että hyperlinkkisi toimii. 
  • Haku sulkeutuu 6.10.2019
  • Tapahtumaranneke ei sisälly taidekujapaikkaan, joten ostathan myös erillisen tapahtumalipun.
  • Pareittain pöytää hakevat voivat täyttää yhden hakulomakkeen

Mikäli sinua ei onnista taidekujahaussa, voit hakemuksen täyttämisen yhteydessä ilmoittautua varasijalle. Varasijamenettelyssä sinulle aukeaa paikka taidekujalta, mikäli joku valituista peruuttaa osallistumisensa. Varasijat saattavat aueta erittäin lyhyellä varoitusajalla.

Jäikö kysyttävää, ajatuksia tai muuta kielen päälle? Voit koska tahansa olla yhteydessä taidekujavastaavaan osoitteessa falanukki@desucon.fi

Nähdään taidekujalla!

Tiia ”Falanukki” Rantanen
Taidekujavastaava

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!