Fumiko Orikasa kunniavieraaksi Frostbiteen

Kirjoittanut
Tulitomaatti

Desucon Frostbite 2020 kunniavieraaksi saapuu ääninäyttelijä Fumiko Orikasa (折笠富美子).

Orikasa on antanut 1999 debyyttiroolinsa jälkeen äänen yli sadalle hahmolle, joihin lukeutuu useita hahmoja nostalgisista klassikoista vuosituhannen alun tienoilta, kuten Great Teacher Onizuka, Hellsing, ja Chobits. Orikasan rooli Bleachin Rukia Kuchikina on ehkä länsimaissa tunnetuin animerooli, mutta myös viimeaikaiset Street Fighter -sarjan (IV, V) Chun-Lin äänet ovat Orikasan näyttelemiä. Tarkemman listan Orikasan rooleista voi tarkistaa esimerkiksi MyAnimelististä tai aniDB:stä. 

Orikasa kertoo rooleistaan ja työstään lauantaina 25.1.2020 pääsalissa kello 11:00 sekä jakaa nimikirjoituksia sunnuntaina. 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!