Amiibo-turnaus Desucon Frostbitessa!

Kirjoittanut
Charilan


Uudet haastajat nouskaa, Desucon Frostbiten pelisalissa pidetään Super Smash Bros. Ultimate: Amiibo-turnaus!

Kaikki turnauksesta kiinnostuneet osallistujat voivat tuoda oman Amiibonsa kilpailemaan (1 Amiibo/kävijä). Turnaukseen liittyy tarvittaessa pelisalin omia eliittisotureita, joten koitokseen kannattaa valmistautua kunnolla. Suosittelemmekin treenaamaan oman Amiibosi vähintään tasolle 50 (eli max).

Turnauksen pelisäännöt:
- 4-Stock
- 7 minuuttia
- Ainoana esineenä Final Smash-ball
- Satunnaiset kentät, ilman hazardeja (Map poolista on poistettu myös autoscrollerit ja erityisen isot kentät).

Turnausta näytetään pelisalissa videotykiltä pitkin tapahtumaa, joten voitte seurata ja tsempata Amiiboja!

Lisäksi, jotta turnauksesta olisi enemmän iloa myös katsojillekin, tuomme kehiin Bison-bucksit! Bison-bucksien tarkoituksena on tehdä veikkauksia semifinaalien turnajaisten voittajista ennen turnauksen alkua, sekä siitä kuka pääsee finaaleihin. Veikkaamalla tarpeeksi monta kertaa oikein voit voittaa itsellesi lisää Bison-buckseja!

Amiibojen valmentajat voivat saada myös palkintoja omien Amiibojensa tuloksista. Joten kaikki mukaan veikkaamaan, kisaamaan, tai pelkästään nauttimaan matseista!

Aikataulut:

Perjantai: Pre-registration
Lauantai: Matsit klo 12-19
Sunnuntai: Finaalit klo 12-13

Tuo Amiibosi perjantaina pelisaliin turnaukseen ilmoitettavaksi. Ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi otetaan ylös ja saat henkilökohtaisen koodin joka teipataan myös Amiibosi pohjaan. Pelisalin henkilökunta pitää huolta Amiibostasi sunnuntaihin asti. 

Pelisalissa tullaan myös pelaamaan läpi Metal Wolf Chaos XD, From Softwaren vanhempia tuotoksia, mutta tämä kaunokainen onkin kaikista tunnetuin ääninäyttelystään ja amerikkalaisuudestaan. Liity seuraan nauramaan mitä käsittämättömille toteamuksille kun USAn Presidentti pilotoi mecha-asussa ja ottaa Amerikan takaisin.

Metal Wolf Chaos XD:n läpipeluu alkaa Perjantaina klo 20

"Believe in your own justice!"


Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!