Frostbiten cosplaykilpailujen tuomaristo esittäytyy!

Kirjoittanut
Noredo

Pian saa jo jännittää Sibeliustalon pääsalissa cosplaykilpailujen voittajia, joten seuraavaksi esittäytyy Frostbiten cosplaykilpailujen tuomaristo!

ECG-karsinnat

Kisaajat kilpailevat mahdollisuudesta päästä edustamaan Suomea Ranskan finaaleihin kesällä 2020!

Moemoefever

Heippa! Veera täällä! 
 
Vuosi on vierähtänyt hyvin vahvasti European Cosplay Gatheringin merkeissä ja nyt on aika valita uudet edustajat Suomelle!
Odotan innolla pukuloistoa ja mahtavia esityksiä. Tsemppiä hirmuisesti kisaajille!
 
Kuvaaja Valentin Pictures
Kuvaaja Valentin Pictures

Reta
Moi, olen Reta aka @retadoesthings! Olen cossannut vuodesta 2009 ja harrastuksen innoittamana opiskellut itseni vastikään vaatetusartesaaniksi. OIen rakastanut kaikenlaisten luovien esitysten tekemistä ja katsomista koko ikäni, joten luonnollisesti minua viehättävät erityisesti esityspainotteiset cosplaykisat. Toivottavasti tämän vuoden karsinnoissa nähdään paljon mielikuvituksellisia esityksiä, taidokkaita pukuja ja rakkautta lajiin!

 

Kuvaaja Teppo Suominen

Kuvaaja Teppo Suominen

Nani
Moikka kaikki! Olen Nani. Minulla oli kunnia edustaa Suomea ECG:n parisarjassa viime kesänä ja olen todella innoissani siitä, että pääsen valitsemaan seuraavia edustajia tälle mahtavalle matkalle! Pitkän linjan teatteri- ja tanssiharrastajana kiinnitän erityistä huomiota esitysten toimivuuteen. Kovasti tsemppiä koko coniviikolle, ottakaa kisoista kaikki ilo irti!

Kuvaaja Rewe (Timanttikylä Productions)

Kuvaaja Rewe (Timanttikylä Productions)


Aselea

Moikka, olen yli kymmenen vuotta sitten cosplayväkertelyn aloittanut Aselea. Kisakokemusta on kertynyt niin kisaajan kuin tuomarinkin roolissa, ja ulkomailla olen käynyt edustamassa Suomea ECG:n ryhmäsarjassa sekä NCC:ssä.

Parasta pukujen tekemisessä on kangasmaalaus ja monenlaisten yksityiskohtien näpertely. Kisapuvusta vaikuttavan tekee kokonaisuuden siisteys ja tasapaino, ja sydämeni sykkii tarinoille kekseliäistä ratkaisuista. Esityksissä arvostan selkeyttä ja ihanaa tunnelmaan heittäytymistä.

Tsemppiä kisavalmisteluihin, pian nähdään!

Kuvaaja: Alexandriel Photography

Kuvaaja Alexandriel Cosplay

Hall Cosplay

Hall Cosplayhin ilmoittaudutaan tapahtumapaikalla lauantaina 24.1. klo 10-11. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Faroni 

Terve kaikki! Nimeni on Faroni ja cosplay on ollut harrastuksena vuodesta 2014. Erilaisia cosplay - kisoja on tullut nähtyä ja koettua sekä kisaajan että tuomarin näkökulmasta. On mahtavaa päästä jälleen tuomaroimaan upeita ja kekseliäitä pukuja.

Puvuissa kiinnitän huomiota erilaisten tekniikoiden käyttöön ja siistiin lopputulokseen. Koska maskeeraus on omaa sydäntä lähellä, on aina ilahduttavaa huomata ajatustyötä ja tarkkuutta myös meikeissä.
Tsemppiä kaikille coniin valmistautumiseen!
Frostissa tavataan!

 

Kuvaaja Nyymix

Kuvaaja Nyymix

Luminescence

Moi kaikki oon Luminescence tai tuttavallisemmin Ilse. Cosplayta oon harrastanut reilun kymmenen vuotta ja pukuja on tehtynä... paljon. Kisattua on tullut jonkin verran ja  tuomaroitua enemmän. Itselle omien kisaamisten aikana osui sekä hyviä että huonoja tuomarointitilanteita ja omien kokemusten pohjalta tahdon tarjota muille positiivisen kisa- ja tuomarointikokemuksen. Odotankin innolla, että pääsen juttelemaan kisaajien kanssa heidän puvuistaan, koska mikäpä olisi parempaa kuin kuulla tarinat muiden pukujen takana. Frostiin on enää vähän aikaa, joten kohta nähdään! 

Kuvaaja Tiritau

Kuvaaja Tiritau

Chamira

Olen Minna "Chamira" 26 vuotias cosplayharrastaja Helsingistä. Ensimmäinen cosplaypukuni valmistui vuonna 2007 josta asti olen ollut aktiivinen cosplayharrastaja eikä loppua näy. Näiden vuosien aikana olen enimmäkseen pyörinyt lavojen takana työvoimana ja vastaavana. Kokemusta löytyy myös CMV:n puolelta. Kisalavoille olen tähän mennessä eksynyt vain kerran vuoden 2016 Desuconissa Hallcosplayssa jossa sijoitun toiseksi. Tuomarointikokemusta sen sijaan löytyy sekä pukukilpailuista kuin myös AMV puolelta.

Harrastajana ja tuomarina kiinnitän eniten huomiota puvuissa istuvuuteen, huolelliseen jälkeen, viimeistelyyn sekä reffinmukaisuuteen. Plussaa tuo myös kekseliäisyys sekä miten kisaaja pukunsa kantaa. Huolellisesti ja ajan kanssa loppuun asti tehtyä pukua on aina ilo katsella. Pääasia kuitenkin on että rakkaus harrastukseen näkyy!

Vinkkinä kisaajille että muistakaa oikeasti aloittaa pukunne ajoissa niin kiire ei tee tepposia sekä coniviikolla ehtii myös lepäämäänkin. 

Mielettömästi tsemppiä kaikille ja muistakaa hauskanpito päivän aikana. Tärkeintä ei ole aina sijoitus vaan itsensä haastaminen sekä kehittäminen!

Kuvaaja Jabbecos

Kuvaaja Jabbecos

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!