Desucon Frostbiten 2025 haut ovat auki!

Kirjoittanut
Desu-kun

Kuva: Jenni Suominen

Syksy on ovella, ja se tarkoittaa että on aika alkaa valmistautumaan seuraavaan Frostbiteen tosissaan! Avaamme tänä vuonna kaikki haut yhtä aikaa, ja löydät alta linkit ja tarvittavat tiedot kaikkiin hakuihin!

Työvoimahaku

Frostin työvoimahaku tapahtuu Kompassissa, ja on auki 13.10. asti.  Tulokset työvoimahausta tulevat pe 1.11. mennessä.

Pääset hakemaan työvoimaksi tästä!

Jos työvoimahaku ei ole entuudestaan tuttua, tai et ole varma mitä mikäkin tehtävä pitää sisällään, olemme myös kirjoittaneet tehtäväkuvaukset jokaiseen tehtävään hakua helpottamaan. 

Ohjelmahaku

Ohjelmahaku on auki keskiviikkoon 9.10. Voit hakea ohjelmanpitäjäksi lähettämällä ohjelmaideasi sähköpostilla ohjelma@desucon.fi, tai lukea vielä ensin tarkemmat ohjeet täältä.

Iltabileiden ohjelmahaku

Iltabileiden ohjelma- ja esiintyjähaku on auki 13.10. asti! Ohjeet hakemuksen täyttämiseen ja lähettämiseen löydät täältä.

Desuloungen ohjelmahaku

Myös Desulounge hakee ohjelmaa ja esiintyjiä 13.10. asti! Tarkemmat ohjeet hakemista ja tarvittavia tietoja varten löydät täältä.

Taidekujahaku

Taidekujahaku on auki 23.9. asti, ja tulokset hausta julkaistaan 25.10. mennessä. Voit hakea kujalle suoraan tällä lomakkeella, mutta kannattaa myös tutustua ohjeisiin ja esimerkkiportfolioon, jotka löydät täältä.

Myyjä- ja artesaanihaku

Myös myyntipöytäpaikkojen ja artesaanipöytien haku on auki! Tarkemmat tiedot ja hinnaston myyntipaikoistamme sekä hakuohjeet löydät täältä. Kannattaa tutustua ohjeisiin tarkasti ennen hakemista, ja kunhan ohjeet on luettu voi myyjäpaikkaa hakea ohjesivun lopusta löytyvän lomakkeen kautta.

Kilpailut

Sekä AMV- että cosplaykilpailujen haut alkoivat myös samalla! Koska kilpailujen osalta sääntöihin ja ohjeisiin tutustuminen on erityisen tärkeää ennen hakua, kannattaa kummankin osalta suunnata suoraan ohjesivun suuntaan.

AMV-kilpailun ohjeet ja säännöt

Cosplaykilpailujen ohjeet ja säännöt

Kommentit

Anonyymi
Tälääinen utealias kysymys, mutta jos pääsisi pitää paneelia teillä, niin onko pakko pitää yllä sitä "kulkuluvan" näköistä asiaa kaulassa missä lulee tämän henkilön nimi yms ja jos paneelin pitääjä pääsee coniin ilmaiseksi, niin voiko hän silti itselleen ostaa lippun? Siis aivan itselleen, eikä kenenkään puolesta.
Teppo "Isperia" Suominen
Hei Anonyymi!

Työvoiman ja ohjelman puolesta badge eli mainitsemasi "kulkulupa" on tosiaan tapahtumaan pääsyn takaava, henkilöity lupa, eli se pitää pitää näkyvillä aina tapahtumassa.

Toki myös lipun voi ostaa badgen lisäksi, mutta ohjelmanpitäjyys takaa aina tapahtumaan sisäänpääsyn, eli sinänsä tarvetta ei erikseen ole.

Desuconin järjestäjätiimin puolesta,
Teppo 'Isperia' Suominen
Anonyymi
Kyselin siksi jos tuossa tulisi sekaanusta badgea pitävän työntekijän kaa, mitä itse en halua jonka vuoksi en pitäisi sitä esillä vaan tahtoisin olla mielummin ranekeella, kun ohjelmaa lukuunotamatta olisin vain perus conikävijä.

En ole siis paneelia suunitelut pitäväni. Mietin vaan miten asiat toimii sen kannalta.
Anonyymi
Vielä sellainen kysymys, että kuvataanko kaikki paneelit vai voiko sen pitäjä toivoa, ettei sitä kuvata jolloin sitä noudatetaan?
Teppo "Isperia" Suominen
Hei Anonyymi!

Ohjelman kuvaamisen tapahtuman puolesta voi kieltää, ja yleisöltä pyytää, että ohjelmaa ei kuvata. Yleisön osalta emme kuitenkaan voi taata kuvauskieltoa, koska tapahtumapaikka on kuvaamisen näkökulmasta julkinen paikka.

Desuconin järjestäjätiimin puolesta,
Teppo 'Isperia' Suominen

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!