Anna palautetta Talksista!

Kirjoittanut
Ana

DesuTalks 2017 pidettiin lauantaina 18.11. Kulttuuriareena Glorialla Helsingissä. Tapahtumaa pystyi seuraamaan myös streamin yli Youtuben kautta ja ohjelma on katsottavissa Youtubesta edelleen oheisen linkin kautta.

Talksin osalta luomme katseemme ensi vuoteen ja kaipaamme siihen liittyen palautetta! Osallistuit Talksiin sitten paikan päältä tai etänä, käythän täyttämässä palautelomakkeemme niin saamme tietoa miten onnistuimme ohjelman ja tapahtuman kanssa. Myös ohjelmanpitäjät saavat omat palautteensa tätä kautta.

Palautelomake löytyy osoitteesta https://desucon.typeform.com/to/TXUoge. Kiitokset jo etukäteen vastauksistasi!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!