Ohjelma julki, liput varattavaksi ke 26.9. klo 18 alkaen!

Kirjoittanut
Ana

DesuTalksin ohjelma on julkistettu! Lauantaina 13.10. järjestettävä Talks alkaa aiemmasta poiketen klo 11 ja ohjelma jatkuu Glorialla aina 17.30 asti, jonka jälkeen edessä on vielä iltaohjelmaa toisaalla. Iltaohjelman sijainti ei ole vielä varmistunut, mutta tiedotamme tästä viimeistään tapahtumaviikolla.

Tapahtuman koko ohjelman voit katsoa sivuston Ohjelma-osiosta.

Lippuja on tapahtumaan tarjolla 160 kappaletta ja ne tulevat varattavaksi keskiviikkona 26.9. klo 18.00. Liput voi tällöin varata sivustomme verkkokaupasta, jota varten tarvitset oman Desuprofiilin. Mikäli sinulla ei vielä ole desuprofiilia, voit luoda sen täältä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!