DesuTalks 7.12. Tiivistämöllä - ohjelmahaku on auki

Kirjoittanut
Isperia

Kuva: Santtu Pajukanta

Ensimmäisenä ja tärkeimpänä, DesuTalks tulee taas tänäkin syksynä! Tai oikeastaan talvena, sillä tällä kertaa Talks pidetään joulukuun alussa, lauantaina 7.12. Tapahtumapaikkana palvelee tuttuun tapaan Tiivistämö Helsingin Suvilahdessa.

Lippuja Talksiin tullaan tarjoamaan 200. Tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Liput tulevat saataville Desukauppaan keskiviikkona 20.11. klo 18. Kuten aina, julkaisemme ohjelman ennen lipunmyynnin alkua, jottei edes ilmaista sikaa tarvitse ostaa säkissä.

Jos DesuTalks ei ole entuudestaan tuttu, niin tiivistäen kyseessä on japanilaisen populaarikulttuurin harrastajille suunnattu yksipäiväinen seminaaritapahtuma. Ohjelma käsittelee animea, mangaa ja niiden lieveilmiöitä lyhyissä, syväluotaavissa puheohjelmissa. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda myös harrastajat yhteisen asian äärelle paitsi kuuntelemaan ohjelmaa myös verkostoitumaan ja tutustumaan toisiinsa, ja ohjelmaslottien väliin jääkin aina hieman aikaa seurusteluun ja ajatusten vaihtamiseen. Talksin ohjelmat ovat alle puolituntisia, joten aihepiiriin suunnataan usein nopeasti syvään päähän: ohjelmien tavoitteena on yleensä antaa kapealla keilalla syvällisempi kuva omasta aiheestaan.

Ohjelmasta puheen ollen, Talksiin haetaan puhujia! Koska kyseessä on yksipäiväinen ja -salinen tapahtuma, ohjelmaa mahtuu kuitenkin tarjolle vain rajallisesti. Toivomme kuitenkin saavamme mahdollisimman hyvän kattauksen ohjelmaa: lukaise tarkemmat ohjeet ja tarjoa omaa ideaasi!

Lämpimästi tervetuloa DesuTalksiin!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!