Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Kirpputori

KIRPPUTORI ON TÄYNNÄ! EI ENÄÄ UUSIA MYYJIÄ / TAVAROITA!

Metsähallista löytyy tänäkin vuonna kirpputori, jonne voit tuoda myytäväksi tarpeettomat tavarasi tapahtuman ajaksi! Kirpputorilla voit myydä mangaa, animea, figuureja, pehmoleluja, cosplayasuja tai mitä tahansa muuta japanilaiseen populaarikulttuuriin liittyvää, kunhan ne eivät ole piraattituotteita tai taidekujalle kuuluvia. Myyjämme hoitavat tavaroiden näytilleasettelun ja myynnin, eli tavarantoimittajien tarvitsee vain tuoda tuotteensa kirpputorille ja käydä sitten conin lopuksi hakemassa myyntivoittonsa sekä myymättä jääneet tavarat.

Kirpputori on auki conin aikana seuraavasti:

Pe 18-22
La 10-22
Su 10-14

Lisäksi perjantaina saapuvat voivat tuoda tavaransa jo ennen conin aukeamista klo 16 alkaen, jolloin haemme ne Sibeliustalon etupihalta. Myyntivoitot ja myymättä jääneet tuotteet voi hakea joko lauantai-iltana tai sunnuntaina, kuitenkin viimeistään sunnuntaihin klo 16 mennessä. Tämän jälkeen hakemattomat tuotteet ovat vapaata riistaa kaikille conikävijöille.

Jotta pystymme arvioimaan tarvittavan tilan ja työvoiman määrän, tavarantoimittajaksi on ilmoittauduttava etukäteen sähköpostilla. Ilmoittautumiseksi riittää nimi, puhelinnumero, alustava kuvaus myytävän tavaran määrästä sekä arvio siitä, oletko tuomassa tavarasi perjantaina vai lauantaina ja hakemassa pois lauantaina vai sunnuntaina. Lisäksi tavarantoimittajien on ennen tapahtumaa toimitettava sähköpostilla lista, josta käy ilmi jokaisen myytävän tuotteen nimi ja hinta sekä tarvittaessa lisätietoja. Jos tuotteita on useita, samantyyppisten tuotteiden (manga, anime, vaatteet jne.) olisi hyvä olla selkeästi ryhmitelty. Listan kirjoittamiseen on käytettävä valmista taulukkopohjaa, joka löytyy täyttöohjeineen TÄÄLTÄIlmoittautuminen on auki 25.5. asti tai kunnes tuotteita ei mahdu enempää. Myös tuotelistan lähettämisen deadline on 25.5.

Tavarantoimittajien tulee ennen tapahtumaa kiinnittää jokaiseen tuotteeseensa hintalappu. Hintalapusta tulee löytyä myyjänumero, jonka kukin saa ilmoittautumisen yhteydessä, sekä lähetetyn tuotelistan mukainen nimi ja hinta. Myös tavaroiden myyminen pusseissa tai muuten paketteina on mahdollista, kunhan ne on selkeästi paketoitu. Selkeyden vuoksi pyydämme hinnoittelemaan tuotteet euron tarkkuudella tai alle 5e hintaisissa tuotteissa 50snt tarkkuudella. Jos haluaisit tuoda myyntiin tavaraa, johon nämä hinnoitteluohjeet eivät mielestäsi sovi, ota yhteyttä.

Kaikki kirpputorille tuotavat tuotteet ovat tavarantoimittajan omalla vastuulla, eikä Desucon vastaa kadonneista tai vahingoittuneista tuotteista.

Ilmoittautumiset ja kysymykset voi lähettää osoitteeseen
kirppis@desucon.fi

Genrewear