Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Lipunmyynti

Kesän 2015 Desucon on loppuunmyyty! Mahdollisesta peruutuslippujen myynnistä tiedotetaan myöhemmin. Seuraathan tiedotustamme nettisivuillamme, Facebookissa ja Twitterissä. Kiitämme kaikkia lipun ostajia!

 

***

Ohjeet lipun ostamiseen löydät alempaa tältä sivulta. Lue ohjeet ja kaupan ehdot huolellisesti ennen kuin ostat lippusi DesuKaupasta. Lipun ostamiseen tarvitset DesuProfiilin. Nopeuttaaksesi tilaamista sinun kannattaa tehdä profiili jo etukäteen.

Mitä?

Desucon 2015 on pääsymaksullinen tapahtuma. Lipun hinta on nettikaupassa 29 euroa. Saatavilla tulee olemaan ainoastaan koko viikonlopun lippuja, eli yhden päivän lippuja ei ole myynnissä. Liput ovat sähköisiä PDF-lippuja, jotka voit joko tulostaa itse omalla tulostimellasi, tai näyttää lipun puhelimesta tai tabletista.

Tiedotamme mahdollisesta loppuunmyynnistä nettisivujemme lisäksi Facebookissa ja Twitterissä. Jos liput myyvät ennakkoon loppuun, ei tapahtumapaikalla ole enää ovilipunmyyntiä. Kesän Desuconit ovat myyneet loppuun ennakkoon jo useamman vuoden ajan, joten olethan ajoissa liikkeellä.

Ostamalla lipun pääset kaikkiin conin järjestämiin tapahtumiin itse Sibeliustalon päätapahtumasta iltabileisiin. Poikkeuksen tekevät vain ne tapahtuman osat jotka on erikseen ilmoitettu maksullisiksi, kuten mm. työpajat ja konsertit. Työpajoissa maksu on vain materiaalimaksu työpajan tarvikkeista.

 

Milloin?

Tapahtuma järjestetään 5.-7.6.2015. Vuoden 2015 Desucon on viime vuosien tapaan kolmipäiväinen. Lipunmyynti alkaa 17.4. klo 18:30. Tilauksen rajoituksena on 5 lippua/tilaus.

Ennakko-osto-oikeuslippujen myynti alkaa viikkoa aiemmin 10.4. klo 15:00.

 

Mistä?

Lippuja on ennakkoon myynnissä ainoastaan nettikaupassamme. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen tapahtumapaikalla, ja ranneke toimii viikonlopun ajan pääsylippunasi. Nopeuttaaksesi lipun ostamista, käy tekemässä DesuProfiilisi jo etukäteen!

Desutapahtumat ovat myyneet useamman kerran loppuun, joten varmista pääsysi kesän Desuconiin hyvissä ajoin, sillä liput tulevat olemaan haluttua tavaraa! 

 

Kuinka paljon?

Sibeliustalon ilmastoinnin, narikan kapasiteetin sekä yleisen viihtymisen takia lippuja on tarjolla vain 2900 kappaletta. Tahdomme tarjota kävijöillemme conin, jossa on tilaa myös olla ja hengittää. Sibeliustalon välittömästä läheisyydestä löytyy kesällä myös Lahden satama-alue, joka tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa myös ulkosalla sään salliessa.

 

Miten?

1) Kirjaudu sivuille DesuProfiilillasi ja tee tilauksesi DesuKaupassa

2) Maksa tilauksesi nettipankissasi. Huomioithan, että maksuaikaa on vain joitain tunteja. Tämän jälkeen maksamaton tilaus mitätöityy, ja sinun täytyy ostaa lippusi uudestaan.

3) Kun lipunmyyntikoneistomme on käsitellyt maksusi, saat sähköpostiisi maksuvahvistuksen. Samalla saat myös PDF -lippusi. PDF-lippu tallentuu myös DesuProfiiliisi.

4) Tulosta PDF -lippusi itse kotona tai tallenna se puhelimeesi tai tablettiisi. Rannekkeita ei postiteta kotiin.

5) Ota lippusi mukaan tapahtumaan. Tapahtumapaikalla saat lippua vastaan rannekkeen, joka oikeuttaa sinulle sisäänpääsyn tapahtumaan koko viikonlopun ajaksi. Lipun tilaajan ei tarvitse olla sama henkilö kuin lipun käyttäjä, eli lipussa mainitulla nimellä ei ole lunastustilanteessa merkitystä.

Urumi
Luca Shop
Genrewear
Puolenkuun Pelit