Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Meidokahvila Mahou no Yume

 

Tämän kesän Desuconia uhkaa kammottava hirviö joka vaanii Vesijärven pohjalla. Hirviö vaarantaa conikävijöiden iloa ja viihtyvyyttä käyttäen mitä viheliäisempiä keinoja kuten coniväsymystä, hakaneulojen ja ohjelmapitäjien diojen piilottamista sekä cossien sotkemista. Tämän vuoksi urheat taikatytöt ja -pojat ovat päättäneet pystyttää päämajansa, Meidokahvila Mahou no Yumen keskelle Desuconia, voidakseen puolustaa Teidän conikokemustanne! Meidokahvilassa työskentely tarjoaa taikatytöille ja – pojille hyvän peitetarinan, mutta sitäkin tehokkaamman keinon auttaa coniväsymyksestä kärsiviä kävijöitä.

Ihanat taikatyttömme ja taikapoikamme eivät suinkaan ole ilmestyneet tyhjästä. Heidät kokosi yhteen taikakissa Tessa, joka kiersi maita ja mantuja jättäen jälkeensä taikaherkkuja, joiden avulla meidot ja butlerit saivat omat taikavoimansa! Jokaisella taikatytöllä ja -pojalla on omat erikoistaikavoimansa, jonka avulla he suojelevat teitä Vesijärven hirviön juonilta! 

Vaikka conikävijöiden oikeuksien puolustaminen onkin ympärivuorokautista työtä, on Meidokahvila Mahou no Yume auki conin aikana lauantaina 11–21 ja sunnuntaina 11–16.

Mahou no Yumen henkilkunta, kuvaaja Santtu Pajukanta
Kuva Mahou no Yumen kahvilakoulutuksesta, kuvaaja Santtu Pajukanta

 Meidoprofiilit löydät tästä linkistä

Kahvilassa on useita aikoja varattavana niin lauantaille kuin suunnuntaillekkin. Aikoja voi varata vasta conissa, infopisteen reunalla olevalta meidolta. Lauantaiaamuna kello 10.00 eteenpäin voi varata lauantain aikoja ja sunnuntaiaamuna samaan aikaan sunnuntain aikoja. Ajat jaetaan kuten cosplaykisan paikkaliput, eli tulojärjestyksessä. Varauksen yhteydessä saat itsellesi varausinfon, jossa on tarkemmat ohjeet varausta koskien, sekä vinkkejä ja neuvoja meidokahvilakäyntiä varten. Huom! Varaus on neljälle (4) henkilölle, mikäli tulossa on isompi porukka tulee varata kaksi samanaikaista slottia. 
Jos varaat ajan, sinun ei tarvitse jonottaa varattuna aikana kahvilaan tullessasi; voit vain saapua paikalle. Kahvilan sisäänkäynnille kannattaa kuitenkin tulla viimeistään viisi minuuttia ennen oman varauksen alkua, sillä jos et varauksen alkamishetkellä ole paikalla, otetaan heti jonosta seuraava asiakas kahvilaan sisään ja näin menetät varauksesi. Jonotusajan venymisestä ei varauksetta olevien kuitenkaan kannata olla huolissaan, sillä kahvilassa on kymmenen pöytää, joista vain pari ovat kerrallaan ajanvaranneiden asiakkaiden käytössä. Varatun kahvilavierailun aikaraja on 45 min, tässä ajassa ehtii hyvin nauttia kahvia, syödä, pelata peli ja rupatella meidon tai butlerin kanssa. Lisäksi ehdit vielä halutessasi ottamaan polaroidkuvan(2€) matkamuistoksi.

 

Sangatsu manga
Fantasiapelit