Taidekuja

Tule myymään 

taidekujalle!

Aiemmista Desuista tuttu taidekuja palaa uudistuneena! Desuconin taidekujalla kaikentasoiset taiteilijat voivat myydä omia tuotoksiaan muille conikävijöille. Valikoimaan voi kuulua originaalitöitä taikka niiden printtejä, omakustanteita, kirjanmerkkejä, pehmoleluja, pinssejä, paitoja ja niin edelleen! Vain taivas on rajana! Taidekujan löydät tässäkin tapahtumasta myyntipöytäsalista, ja kumpanakin päivänä löydät tuttuun tapaan eri myyjät. Tule siis katsastamaan kummankin päivän tarjonta!

 

Taidekujan aukioloajat

Lauantai: klo 10:00 - 18:00
Sunnuntai: klo 10:00 - 16:00

 

Desucon 2018 taidekujakartta

 

 

Lauantain myyjät

Pöytä 1: EsmaelJ

Pöydältäni löytyy söpöä ja värikästä arttia mm. tarrojen, korttien ja julisteiden muodossa.
Yleisimpinä aiheina on Steven Universe ja Overwatch, mutta muutakin löytyy!

 

Pöytä 2: Tiitcha ja Murwelo

     

Pöytämme antimiin kuuluu mm. niin originaalia, kuin fanarttiakin, printtejä, koruja, avaimenperiä, pinssejä sekä muutama maalaus ja piirrustus. Lyhyesti kiteytettynä siis kaikenlaista, tervetuloa ihmettelemään ja tutustumaan!

 

Pöytä 3: Syya ja Hana

     

Minulla tulee olemaan myynnissä kaikkea kivaa toimistokamaa, kuten tarravihkoja, magneetteja, kirjanmerkkejä, tarroja, sekä peruskujatarjontaa kuten printtejä ja charmeja. Conissa nähdään!

 

Minun osaltani pöydästä löytyy merenneito- ja kissa-aiheista originaalitaidetta tarrojen ja printtien muodossa. Lisäksi myös pieni valikoima fanarttia Pokemon- ja Silent Hill-peleistä.

 

Pöytä 4: AinoHana

Tervetuloa! Pöydältäni löytyy tarroja, postikortteja, printtejä sekä charmeja useista eri sarjoista mm. Houseki no Kuni, Fire Emblem, Final Fantasy.

 

Pöytä 5: qpeura

Pöydältäni löytyy monipuolisesti fanarttia ja originaalia taidetta printtien, tarrojen, pinssien ja charmien muodossa! Tarjoan paikanpäällä myös tilaustöitä niistä kiinnostuneille. Saa tulla myös moikkaamaan!

 

Pöytä 6: Zerokero

 

🌸Pöydältäni löytyy arttia niin söpöistä kissatytöistä kuin kauniista animepojista, mutta toki paljon muutakin!
Printtejä, tarroja ja avaimenperiä.🌸
 

Pöytä 7: Kirsi "Tipsutora" Launiainen

Pöydältäni löytyy paljon käsitöitä esim. virkkausten muodossa. Lisäksi myyn eläin- ja animeaiheisia tuotteita.

 

Pöytä 8: vvisti

Printtejä, tarroja ja charmeja aiheena mm. Jojot, One Piece ja Hunter x Hunter.

 

Pöytä 9

Selviää lähempänä tapahtumaa!

 

Pöytä 10

Selviää lähempänä tapahtumaa!

 

Pöytä 11: aquariumprincess23

Lähinnä pastellisävyisiä printtejä ja tarroja. Pöydältä löytyy sekä fanarttia että originaalia!

 

Pöytä 12: Impopentti

Lapsuuden traumoja? Täältä niitä saa! Pöydältäni löytyy tänä vuonna Desuconin 10v syntymäpäivän kunniaksi nostalgiaa sekä animen puolelta että lapsuudesta printteinä, kortteina, tarroina ja avaimenperinä.

 

Pöytä 13: Carla

Hei! Oon tuomassa printtejä, pinssejä, charmeja, postikortteja, tarroja ja kaikkee muuta kivaa! Sisältönä fanarttii ja originaalia.

 

Pöytä 14

Selviää lähempänä tapahtumaa!

 

Pöytä 15: Si3art

Hey there~ I'm a traditional artist from Estonia, my main fandoms are Kuroshitsuji, Mystic Messenger and Yuri On Ice. At my table you can find fanart prints, stickers, charms, fluffy artdolls and I'll also be taking commissions. ^^

 

Pöytä 16: Nuuttis

Omia luomuksia, jalokiviä, leivoksia ja vähän jotain muutakin löytyy pöydältäni tarrojen ja printtien muodossa.

Pöytä 17: Angel Fawn

Angel Fawnin pöydästä löydät omalaatuisia koruja ja asusteita!

 

Pöytä 18: Ginmushroom ja Romuchi

     

Voimamme ovat yhdistyneet! Myytäviin tuotteisiimme sisältyy suosikkihahmoja ja originaaleja kuvituksia erikokoisten printtien, tarrojen ja pinssien muodoissa!

 

Pöytä 19: Milka ja Johanna "JoJo"

     

Myymme printtejä, kirjanmerkkejä ja tarroja Pokemonista sekä muista hassuista animesarjoista, kuten Evangelionista ja Jojosta. Tervetuloa kurkkimaan :3c

 

Pöytä 20: tinku ja Eve

     

Myynnissä printtejä, tarroja ja rintamerkkejä sekä fanartista, että alkuperäisistä töistä! Paljon söpöjä tyttöjä, koiria ja söpöjen tyttöjen välistä rakkautta!

 

 

Sunnuntain myyjät

 

Pöytä 1: TantanChu ja Zeoncat

     

Meiltä löytyy pokémoneja! Sekä muita pelistä tuttuja hahmoja tarran, printin ja korttien muodossa.

 

Peleistä tuttuja hahmoista tehtyjä taidetta kuten Pokémon, Five Nights at Freddy's ja One Shot!

 

Pöytä 2: Pikselikonna

Pöydältäni tulee löytymään niin printtejä, tarroja kuin charmejakin sekä fanartin että originaalien muodossa. Mukaan on myös ripoteltu satunnaista body horroria ja lievää guroa.

 

Pöytä 3: AlmondFeather

Suuri valikoima sekä fandomeita että originaalia taidetta. Vilkaise jos sinulle löytyisi jotain!

 

Pöytä 4: Virigus ja Fuugis

Originaali- ja fanitaideprinttien lisäksi pöydältä löytyy kallo- ja kukkaesteettisiä tarroja sekä kangaskasseja, unohtamatta hirvenluusta porattuja koruja, pinssejä sekä käsinveistettyjä kristallisaippuoita.

Jos suloiset eläinvauvat tai fantasiateemaiset kuvitukset ovat mieleesi, tule piipahtamaan pöydällämme! Originaali- ja fanitaideprinttien lisäksi myyntiin tulossa mm. tarroja, koruja, pinssejä ja jokunen avaimenperäkin.

Pöytä 5: Berneri ja Pyttis

     

Pöydästä löytyy erikokoisia printtejä (sekä fan-arttia, että originaalia), sekä pienempää kivaa, kuten tarroja, charmeja ja mahdollisesti myös tilaustöitä.

 

Pöytä 6: YukiCookie alias PikkuKuolema ja Ansunea

 

Fanartit ja originaalit julistivat sodan! Tule valitsemaan puolesi!

Randomeita ja mereneitoja. Ja muuta sälää.

 

Pöytä 7: pakastinprinssi

Pöydälläni löytyy tarroja ja printtejä, nyt on hieman NieR:Automata-täytteistä.

 

Pöytä 8: ella

Pöydältäni löytyy anime- ja fantasia-aiheisia fanart- ja originaalitöitä postikorttien, charmien, tarrojen ja A4-koon printtien muodossa.

 

Pöytä 9: luuakuu & 🐟

     

Pöydältämme löytyy lähinnä paperitavaraa eri animeista ja peleistä, tervetuloa tonkimaan!

 

Pöytä 10: Malvien

Myyn hauskoja ja hyödyllisiä käsitöitä, kuten kasseja, penaaleja, pussukoita, pinssejä ja magneetteja. Kankaiden kuoseissa seikkailevat mm. shiba inut, alpakat, kissat ja muut söpöt ja hauskat aiheet.

 

Pöytä 11: Sohjoo, Akkaleena ja Tuikkaluu

Pöydältämme löydät printtejä ja omakustannesarjakuvia sekä tarroja, pinssejä ja kirjanmerkkejä. Töissämme seikkailevat erilaiset otukset ja fanarttia löytyy animesta, peleistä ja k-popista.

 

Pöytä 12: Kunel ja Zuune

     

Tuotteisiimme kuuluu kaunis kaarti kaikenlaista pientä ja miellyttävää, mm. kortteja, charmeja, magneetteja ja tarrapaketteja. Lämpimästi tervetuloa!

 

Pöytä 13: Reshi

Pöydältäni löydät kaikkea ihanaa, ällösöpöä, kimaltavaa sekä värikästä!! Tervetuloa katselemaan ja ostelemaan, tai vaikka vain vaihtamaan terkkuja! ( ´ ▽ ` )💕

 

Pöytä 14: Cattu ja Tahmix 

      

Meiltä löydät tarroja, charmeja, pinssejä sekä printtejä niin peleistä kuin animesta ja omista originaaleistamme.
Mukaan mahtuu kaikkea söpöä ja värikästä sekä kiiltävää, mutta myös muutakin.
Saatat jopa löytää tuotteita sarjoista joista harva tietää.
Meitä voi toki tulla myös vain moikkaamaan♥

 

Pöytä 15 Huopa ja Julmakooo

     

Meiltä löytyy monenlaisia tuotteita, aina penaaleista printtien ja tarrojen kautta akryylicharmeihin asti! Aiheina mm. Ensemble Stars, Overwatch ja Houseki no Kuni.

 

Pöytä 16: Nobutatan  ja Nuupu

Pöydältäni löytyy vähän kaikkea laidasta laitaan aina dinosaurus-charmeista aina tarroihin ja printteihin esimerkiksi Nier: Automatasta, Boku no Hero Academiasta ja Final Fantasy XIV:stä! Vaikka taiteeni painottuu enimmäkseen originaaleihin teoksiin pienellä groteskilla twistillä, tulee sieltä löytämään jotain tuttua ja turvallista!

 

Pöydänpuoliskoltani löytyy jos jonkinlaista animepainotteista fanitaidetta eri muodoissa, mm. charmeina, tarroina, printteinä ja kirjanmerkkeinä. Tavaramerkkini ovat voimakkaat valaistukset ja pehmeät värit.

 

Pöytä 17: Anni Meri H.

Pöydästäni löytyy anime- ja peliaiheisia printtejä.

 

Pöytä 18: nobori

Pöydällä on myynnissä tarroja, printtejä, sekä charmeja mm. animesta ja japanilaisista peleistä. Tulkaa tutkimaan tarjontaa ja jutustelemaan!

 

Pöytä 19: Lime

Pöydältäni löydät printtejä, tarroja ynnä muuta taidetuotteita sekä suloisia choker-kaulakoruja ja rannekoruja.

 

Pöytä 20: Rintamasuunta

Cosplayryhmä Rintamasuunta tarjoaa fanarttia eri animesarjoista printtien, korttien ja tarrojen muodossa. Kaikki pöydän tulot menevät ryhmän toiminnan tukemiseen. Tervetuloa!