Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Työpajat

Gunpla-paja. Kuva: Mira Strengell

Desuconissa järjestetään paljon mielenkiintoisia työpajoja, joissa pääset kokemaan ja tekemään itse.

Osaan työpajoista on ennakkoilmoittautuminen. Työpajojen ennakkoilmoittautumisesta ilmoitamme tarkemmin myöhemmin. Esimerkiksi Shibari-työpajat ovat aiempina vuosina olleet niin suosittuja, että ilmoittautuminen on mennyt täyteen jo muutaman tunnin aikana, joten kannattaa olla mahdollisimman nopea, mikäli haluaa mukaan. Perehdy siis osallistuvaan ohjelmaan ja varmista, että pääset osallistumaan kaikkiin suosikkeihisi!

Alle on listattu vain ohjelmat joissa on ennakkoilmoittautuminen.

 

Työpajat

Työpajaan on ennakkoilmoittautuminen netissä

 

Onigiripaja

Sirpa "Nelfes" Kovanen & Nahvi

8.6.2018 20:00 – 8.6.2018 23:00

Onigiri on suosittu riisistä tehty välipala, joka vilahtaa tuon tuosta myös animessa. Nyt voit oppia tekemään onigireja itse! Pajassa valmistetaan yhdessä erilaisia täytteitä ja furikake-maustesekoitusta, minkä jälkeen osallistujat saavat tehdä itselleen mieluisia onigireja. Lopuksi onigirit tietysti syödään teen ja jutustelun lomassa. Suurin osa täytteistä sisältää kalaa, joten pajaa ei suositella kala-allergikoille. Pajaa ei suositella myöskään niille, jotka ovat allergisia seesaminsiemenille. Materiaalimaksu on 5 euroa, ja mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Ohjelmaan on ennakkoilmoittautuminen.

Ennakkoilmoittautumislomake osoitteessa: Ilmoittautuminen

 

Shibaripaja aloittelijoille

Katariina "Katka" Pirttijärvi, Emmi Miettinen

9.6.2018 15:30 – 9.6.2018 17:30

Oletko aina halunnut oppia shibarin perusteet, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tässä työpajassa aloitamme köyden käsittelyn perusteista ja käymme läpi perusteita sitomisen opettelusta sekä opetamme muutamia perussolmuja ja tyylejä, joilla pääset alkuun. Työpajan jälkeen osaat single column tien sekä muutamia erilaisia tapoja sitoa ihmisiä. Mukaan mahtuu 8 paria, materiaalimaksu on 15€.

Ennakkoilmoittautumislomake osoitteessa: Ohjelma on täynnä

 

Desudeitti

Harri, Tinka

9.6.2018 13:00 – 9.6.2018 15:30 ja 9.6.2018 19:00 – 9.6.2018 21:30

Etsitkö conista samanhenkistä ihmistä tai Sitä Oikeaa? Desudeitti on speed-dating ohjelma sinkuille. Desudeitti tarjoaa mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä viisi minuuttia kerrallaan. Mukaan ennakkoluuloton asenne ja iloinen mieli! Osallistujamäärästä riippuen tarjolla heteronormatiivinen sekä sateenkaarideitti. Ohjelmaan on ennakkoilmoittautuminen netissä. Lämpimästi tervetuloa!

Ennakkoilmoittautumislomake osoitteessa: Ohjelma on täynnä

 

 

Keskustelupiirit

Keskustelupiiriin on ennakkoilmoittautuminen internetissä

 

AMV-keskustelupiiri

Sanna "Sawnah" Nousiainen

9.6.2018 11:00 – 9.6.2018 13:00

Animemusiikkivideot ovat kasvaneet isoksi osaksi Suomen con-tapahtumia. Luonnollisesti tämä taiteellinen harrastus jakaa paljon mielipiteitä eri osa-alueista. AMV-keskustelupiiri on tarkoitettu sekä AMV-yhteisön aktiiveille, että hieman ulkopuolisillekin sivustakatsojille. Aiheessa keskitymme Suomen AMV-kilpailujen käytäntöihin. Mukaan tarvitset vain tietämyksesi ja mielipiteesi. Keskustelun tulee olla asiallista. Keskustelupiiriin on ennakkoilmoittautuminen.

Ennakkoilmoittautumislomake osoitteessa: Ohjelma on täynnä