Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Pelit

Desuconissa voit taas kuluttaa ohjelmien välistä aikaa erilaisten pelien muodossa! Katso tästä kiinnostavimmat ehdotukset!

Mahjong ja go

Tule tutustumaan perinteisiin japanilaisiin peleihin uudessa Metsänhaltija-tilassa, joka sijaitsee Kuusisalin vieressä kongressi-siivessä! Helsingin yliopistollinen go-seura YliGo on tuonut paikalle go-settejä ja seuran jäsenet perehdyttävät pelin saloihin lautapelipisteen aukioloaikoina. Tarjolla on myös mahjong-settejä vapaaseen pelailuun sekä automaattinen mahjong-pöytä! Mahjongia voi harjoitella Helsingin yliopiston Yama-seuran opastuksella automaattisella mahjongpöydällä. Tule kokeilemaan, vaikka et olisi aikaisemmin pelejä pelannut!

Pelisali

Kongressisiiven pelisalissa pääset kokemaan niin vanhat klassikot kuin kuumimmat uutuudetkin.

Pelisalista löydät vanhoja pelikonsoleita Phillipsin Videopacista, aina PS4:ään asti, ja pelejä moninpeleistä yksinpeleihin. Uusinta Smashia kaikkine hahmoineen, BlazBlueta, Bloodbornea. Jos et ole ennen päässyt kokeilemaan vanhoja kunnon klassikoita (kuten Mega Man 2, Mega Man X, Contra, Battletoads) niin älä epäröi vaan tule kokeilemaan! Testaa myös kovien poikien 1v1 peli, GUN FIGHTER Phillipsillä, ja näytä kovimmat trickshotit, tai hyppää siitä PS4:lle mättämään kaverisi kanssa kaikenlaisia eri tappelupelejä.

Järjestävä väki keksii jatkuvasti jotain näytettävää videotykiltä, käsittämättömiä tappelupelejä, Drawful 2 pelejä joihin jokainen kävijä voi osallistua, ja vaikka mitä muuta!

Pelisali on auki koko tapahtuman ajan - myös ja erityisesti öisin.

 

Tanssi- ja rytmipelit

Tympiikö pelkkä kävely ja istuminen? Tule tutustumaan japanilaisiin rytmipeleihin Metsähallissa ja testaa samalla rytmitajusi ja koordinaatiokykysi. Haasta itsesi Beatmania IIDX:n parissa tai pidä hauskaa läpsyttelemällä Pop´n Musicia, löydä sisäinen diskodiivasi tanssipelien parissa tai rummuttele menemään Taiko no Tatsujinin parissa! Pelipisteeltä löytyy myös Sound Voltex ja DJMax Respect! Tanssi- ja rytmipelit ovat pelattavissa avajaisista päättäjäisiin, poikkeuksena kuitenkin osa yöstä. Pelipisteet suljetaan yöksi ja niille voi palata pitämään hauskaa taas klo 10 aamulla.