Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Desulounge ja iltabileet

Jälleen kerran Desucon yhdistää voimansa Neonya!! Streamin kanssa tuodakseen kotisohville mitä päräyttävimmimmät animemusiikit! Illanviettoa on tiedossa DesucOnlinen perjantaina rauhallisemman Desuloungen merkeissä, ja lauantaina pääsemme seuraamaan menevämpiä iltabileitä. Striimejä pääset seuraamaan Twitchin kautta. twitch.tv/neonyaparty

Perjantai 18.6. – DesucOnline Lounge

21:00 BLNQ
22:00 DJ Weeaboomerin animebingo (osallistu osoitteessa weeabingo.netlify.app)
23:00 DJ Yukata

Lauantai 19.6. - Iltabileet

20:00 DJ Tabbels
21:00 Kyyhky
22:00 DJ Yukata
23:00 DJ Movestache
00:00 DJ Kehveli
01:00 BLNQ

Esiintyjät

BLNQ

Coniskenen genrekameleontti BLNQ tarjoilee taas täyslaidallisen loungesta tanssilattian perukoille asti - jazzista anisoniin ja eurobeatista j-coreen, Porter Robinsonia unohtamatta!

DJ Kehveli

DJ Kehveli on puolisokea DJ helsingin pölyisiltä kaduilta. Hänen soittaessaan on hänen hymynsä leveä ja energia tanssilattialla (tai kotisohvalla) katossa. Vaikka näön ongelmat ovat aina läsnä hänen soittaessaan, niin korvaa Kehveli nämä puutteet suurella Kokorolla. DesucOnlinen iltabileissä Kehveliltä kuullaan EDM painoitteinen setti, mutta hänet tuntien, genrerajoja rikotaan röyhkeästi vahingoista välittämättä.

Kyyhky

Ensimmäistä kertaa Desuconin iltabileissä esiintyvä Kyyhky on soittanut aiemmin Traconin iltabilestreamissa ja Desuconin loungessa. Kyyhky soittaa elektronisia animebiisejä 2stepistä jersey clubiin, basslineen ja houseen. Hänen tämän hetken lempibiisinsä on Templime - alpha (LADY’S ONLY Remix).

DJ Movestache

One More Year! DJ Movestache on palvellut Desuconin iltabilekansaa jo vuodesta 2012, ja vaikka seuraava sukupolvi tekeekin kovaa vauhtia tuloaan, niin vielä on herralla muutama biitti pudoteltavana. Odotettavissa animeremixien täyteistä tykitystä tuhti tunti.

DJ Tabbels

Desun aikaisemmista onlineversioista tuttu vakiokasvo DJ Tabbels tulee pyörittelemään levyjä jälleen kerran dekkien taakse! Luvassa fresheimmät biitit ja ajattomimmat klassikot.

DJ Weeaboomer

DJ Weeaboomer, käsittääksemme animeskenen ylpeästi vanhin DJ, tuo Desuloungeen taas interaktiivista matskua kun WeeaBingo tekee paluun! Bingossa on tarkoituksena täyttää ruudukko suosikkianimeillasi ja toivoa että ne ovat myös DJ Weeaboomerin suosikkianimeita ja hän suostuu soittamaan musiikkia niistä setissään. Emme ole kuulleet kaverin soittavan mitään alle kymmenen vuoden takaa, joten odotettavissa on varmasti juuri niitä animetunnareita joita jonnet ei muista.

Weeabingon osallistumisohjeet löydät osoitteesta weeabingo.netlify.app , joten täytä oma ruudukkosi ja asettaudu ruutusi ääreen tunnistamaan biisejä ja jännittämään niinkuin olisi 1929.

DJ Yukata

Conien ja Neonya!!:n vakiokasvo DJ Yukata tykittää jälleen täyslaidallisen kuumia animeremixejä internetin välityksellä suoraan hikikomeroihin! Varaa tilaa tanssimista varten ja varmista ettei juoma kaadu näppäimistön päälle, sillä täysillä mennään taas kerran!

Mukana menossa Neonya!! Stream

Neonya!! Stream striimaa Twitchissä useimpina perjantai-iltoina anime- ja rytmipelimusiikkia useiden suomalaisten sekä ulkomaalaisten tiskijukkien voimin! Ota Neonya!!-sometilit haltuun, niin pääset jatkossakin nauttimaan hyvästä meiningistä! 
Twitter / Instagram / Twitch