Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Tapahtuma

Mikä on DesucOnline 2.0?

DesucOnline 2.0 on Desuconin online-animetapahtuma, joka järjestetään etäyhteyksien välityksellä 18.-20.6.2021. Tapahtuman koko ohjelmakattaus (puheohjelma, oheisohjelma, kilpailut, iltabileet, ym.) striimataan muun muassa Youtuben ja Twitchin kautta aina kävijöiden kotisohville asti. Aiemmissa Desuconin online-tapahtumissa on päästy nauttimaan laadukkaasta, livestriimatusta puheohjelmasta, japanilaisten animealan ammattilaisten haastatteluista, AMV-kilpailuista, livenä lähetetyistä iltabileistä, tanssiesityksistä, meidokahvilan pienistä hetkistä ja paljon muusta!


Hae ohjelmanpitäjäksi DesucOnlinen 2.0:aan!

 

Tapahtuman aikana on käytössä myös DesuCord, eli Desuconin virallinen Discord-alusta, joka kokoaa yhteen tapahtuman kävijöitä ja pyrkii mahdollistamaan edes hieman autenttista conikokemusta kohtaamisien muodossa. DesuCord koostuu tekstimuotoisista kanavista eri conin aihepiirien mukaan (kuten "ohjelma", "kunniavieraat", "pelisali" ja niin edelleen), sekä vapaassa käytössä olevista äänikanavista. Linkki DesuCordiin ja alustan aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa! Liittyessäsi DesuCordiin toivomme, että seuraat sääntöjä ja käyttäydyt hyvien tapojen mukaisesti.

 

Päivitämme nettisivujamme ja lisäämme tietoja tapahtuman lähestyessä. Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen sivuiltamme, ota yhteys sähköpostilla osoitteeseen desucon@desucon.fi tai suoraan vastaaviimme Yhteystiedot-sivuilta. 


Uusimmat tiedot Desuconista saat nettisivujen uutisista, Facebook -sivultamme tai Twitter -tilimme kautta.

 

DesucOnline-tapahtumaa järjestää Kehittyvien conien Suomi ry. Yhdistys on voittoa tavoittelematon organisaatio ja tapahtuman tuotot käytetään tapahtumien järjestämiseen. DesucOnlinea järjestetään vapaaehtoistyönä harrastajavoimin. Online-tapahtumaa järjestää joukko Desuconin aktiiveja (kuten aiempien live-tapahtumien vastaavia). DesucOnline ei hae erillistä työvoimaa.