Frostbiten työvoimahaku päättyy viikon kuluttua!

Kirjoittanut
floundz

Desucon Frostbiten työvoimahaku sulkeutuu viikon kuluttua, sunnuntaina 14.10. klo 23.59! Vielä ehdit hakea hommiin talven viileimpään animetapahtumaan.

Tänä vuonna haluamme erityisesti hakemuksia uusilta tahoilta, koska tarjolla on merkittävä määrä uusia työtehtäviä. Työvoimaa tarvitaan niin narikkaan, meidokahvilaan kuin esimerkiksi myyntiinkin. Uutena työntehtävänä haemme muun muassa kunniavierastiimillemme uusia autonkuljettajia! Tehdystä työstä saa työvoimaetujen (t-paita, ruoat, Green Room, kaato) lisäksi myös työtodistuksen. Hae heti ja Kompassin kautta tule mukaan tekemään kanssamme Frostia!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!