Iltabileiden esiintyjähaku pian tulilla!

Kirjoittanut
monokuroka

Desucon Frostbiten esiintyjähaku alkaa huomenna 16.9.! Heitä siis meitä hakemuksella, jos haluat mukaan luomaan conikävijöille ikimuistettavaa bileiltaa. Haemme kaikenkarvaisia esiintyjiä tanssiryhmistä sooloartisteihin, DJ:tä, bändejä, tai muuta kokoonpanoa – riittää, jos tunnet kohdeyleisösi ja pystyt tarjoamaan inspiroivaa ja mukaansatempaavaa, tapahtuman teemaan liittyvää sisältöä. Kävijöiden tyytyväisyys ja viihtyvyys on kaikki kaikessa ja monelle Desuconin Iltabileet ovat vuoden parhaat pippalot.

Iltabileet järjestetään jälleen Musaklubi Möysässä, jossa on tekniset peruspuitteet esiintymiselle. Esiintyä voi alakerrassa lavalla tai kasuaalimmin yläkerrassa ja esiintymään voi hakea jompaan kumpaan tai kumpaankin tilaan. Esiintyjillä on myös käytössään bäkkäri, jonka käyttö priorisoidaan ja aikataulutetaan tarpeen mukaan. Bileet ovat perinteiseen tapaan lauantai-iltana n. klo 20 – 04.

Tarkemmat ohjeet esiintyjähakuun löytyy TÄÄLTÄ.


Kuva: Santtu Pajukanta

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!