Lipunmyynti Desucon Frostbite 2020 on nyt avattu!

Kirjoittanut
Desu-kun

Desucon Frostbiten lipunmyynti on nyt avattu! Lippujen hinta tapahtumaan on 30 euroa, ja ranneke oikeuttaa pääsyn tapahtumaan koko viikonlopun ajaksi. Huomaathan, että Desucon Frostbite on ikärajallinen tapahtuma, joten valmistauduthan todistamaan ikäsi ovella lipunvaihdon yhteydessä. Lisätietoja ikärajasta ja lipunmyynnistä löydät tästä. 

Liput ovat myynnissä Desuconin verkkokaupassa.

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen tapahtumapaikalla, ja ranneke toimii viikonlopun ajan pääsylippunasi. Nopeuttaaksesi lipun ostamista, käy tekemässä DesuProfiilisi jo etukäteen. Lippuja voi ostaa myös tapahtumapaikan ovelta, mikäli lippuja on tuolloin vielä jäljellä. Ennakkoon ostamalla saat lippusi sekä halvemmalla että varmistat sisäänpääsysi.

Lipunmyynnin yhteydessä avautuu myös lattiamajoituspaikkojen varaaminen. Paikat varataan verkkokaupan kautta.

Tutustu Desucon Frostbiten ohjelmakarttaan sekä tapahtuman kunniavieraaseen ennakkoon:

Desucon Frostbiten ohjelmakartta 2020

Kunniavieras Fumiko Orikasa

Kuva: Mira Strengell

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!