Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Majoitus

Järjestäthän hyvissä ajoin itsellesi majoituksen Desucon Frostbiten ajaksi! Vaikka tapahtuma on ympäri vuorokauden auki, Sibeliustalolla majoittuminen ei ole mahdollista.

Desubussi

Bussin kyytiin pääsee ilmaiseksi ranneketta vilauttamalla eikä sillä matkustaakseen tarvitse majoittua Desuconin järjestämissä majoituksissa! Lahden yhteiskoululla (Kirkkokatu 2) bussi pysähtyy Kirkkokadun tilausajopysäkillä Ristinkirkon edessä. Pysäkki sijaitsee lähellä Lahden toria ja esim. Forenomia. 

Perjantai- ja lauantai-iltana bussi kulkee klo 19:00-22:30 (viimeinen lähtö klo 22:30) puolen tunnin välein reittiä Sibeliustalo -> Lahden yhteiskoulu -> Lahden Messut -> Sibeliustalo. Bussi lähtee Sibeliustalon edestä läheltä bussipysäkkiä.

Lauantai- ja sunnuntaiaamuna bussi kulkee klo 9:00-11:00 (viimeinen lähtö klo 11) puolen tunnin välein reittiä Lahden Messut -> Lahden yhteiskoulu -> Sibeliustalo -> Lahden Messut. Bussi lähtee Lahden Messujen (Salpausselänkatu 7) parkkipaikan/Lahti Hallin ja kävelytien välistä.

Lattiamajoitus

Majoituspaikkojen myynti on päättynyt

 

Desucon järjestää kävijöilleen edullista lattiamajoitusta Lahden yhteiskoululla (Kirkkokatu 2) sekä Lahden Messujen kokoustiloissa (Salpausselänkatu 7). Pop-up -hotellia ei valitettavasti järjestetä Frostbiten ajalle.

  • Lattiamajoituspaikka maksaa 11 €/yö/hlö. Retkipatjoja ei ole enää mahdollista vuokrata Desuconin kautta.
  • Varaus tapahtuu ylläolevan lomakkeen kautta, jonka käyttöön tarvitset Desuprofiilin.
  • Lue kaupan ehdot huolellisesti ennen ostoa. 
  • Paikkoja on tarjolla yhteensä 300 kpl/yö. 
  • Tilauksen rajoituksena on 5 majoituspaikkaa/tilaus.
  • Majoituspaikan varaamisen yhteydessä on mahdollista toivoa majoitustilaa pelkästään naisille tai miehille (vain Lahden yhteiskoululla). Muuten tilat ovat unisex.
  • Varaamisen yhteydessä on myös mahdollista toivoa myöhempään heräävien ryhmä (vain Lahden yhteiskoululla). Lisätietoa alhaalla.
  • Majoituksen PDF-lippu, jolla kirjaudutaan sisään majoituspaikalla, tulee sähköpostiin sekä Desuprofiiliin.
  • Jos et tarvitse ostamaasi majoituspaikkaa, voit peruuttaa tai myydä sen eteenpäin. Jos myyt paikan, ilmoita uuden majoittujan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite) majoitusvastaavalle. Ilmoitukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen majoitus@desucon.fi  

Majoitustiloina Lahden yhteiskoululla toimivat luokkahuoneet sekä liikuntasali. Lahden Messuilla majoittuminen tapahtuu kokoushuoneissa eli ei messuhalleissa. Kummaltakin majoituspaikalta löytyy pukuhuoneet sekä suihkut ja Lahden yhteiskoululta löytyy myös unisex-pukuhuone. Majoittumiseen tarvitset oman patjan, peiton ja tyynyn. 

Desubussilla majoituspaikoille pääsee ilmaiseksi tapahtumapaikalta kätevästi ranneketta vilauttamalla (lisätietoa ylempänä). Lahden yhteiskoululta löytyy maksuttomia parkkipaikkoja ja Lahden Messuilla on iso parkkipaikka, mutta paikat voivat olla maksullisia.

Lahden yhteiskoululla on mahdollista valita majoittumistila pelkästään naisille tai miehille (muuten tilat ovat unisex) tai myöhempään heräävien ryhmä (klo 8-10). Valinta on sitova eikä ole yökohtainen ja on luokassa pysyteltävä hiljaa vähintään klo 8 asti. Poiketen viime tapahtumasta, aikaisin heräävien ryhmää (klo 6-8) ei ole enää mahdollista valita. Lahden messukeskuksella ei oteta vastaan erityistoiveita. 

Tarkemmat ohjeet majoittumiseen tulee sähköpostitse noin 1-2 viikkoa ennen tapahtumaa.

 

Jos on jotain kysyttävää, ota yhteyttä osoitteella majoitus@desucon.fi

 

Lahden yhteiskoulu:

Lahden Messut:

 

 

Muut majoitusvaihtoehdot

 

Lue lisää hotellien tarjoamista kiintiöistä ja tarjouksista täältä!

 

Hotelleja Lahdesta löytyy mm. Forenom, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Scandic Lahti City, GreenStar, Patria Hostel, Kauppahotelli Grand sekä Mukkulan kartano. Lisäksi autollisille kävijöillemme suosittelemme Messilää, hotelli Tallukkaa, Vierumäkeä ja Pajulahtea. Lisää majoitusvaihtoehtoja löytyy myös täältä.

Varaussivustoilla saattaa olla omissa kiintiöissään vapaita huoneita, vaikka hotellien omat varausjärjestelmät ilmoittaisivat coniviikonlopun täyteen varatuksi.

Myös valmiiksi kalustettuja asuntoja on mahdollista vuokrata. Niitä tarjoaa esimerkiksi Lahden Talot.