Desulounge

Kuva: minapamina

Mikä on Desulounge?

Desulounge on tapahtumaperjantaina järjestettävä osa Desuconia, jossa pääsee nauttimaan kevyestä ohjelmasta, musiikista sekä tietysti Desu-drinkeistä! Rentoudu conipäivän päätteeksi ja nauti ohjelmasta holillisten ja holittomien drinkkien äärellä!

Milloin ja missä on Desulounge?

Desulounge löytyy ravintola Lastun tiloista desuperjantaina. Ravintola Lastu palvelee kävijöitä jo tapahtuman avauduttua, mutta varsinainen Desulounge-ohjelma alkaa vasta noin kello 19. Ravintolan tiloihin pääsee narikan vierestä portaita pitkin ja liikuntarajoitteiset pääsevät hissillä sekä rampin kautta, joka löytyy portaiden vierestä.

Ohjelma

19:00 - Desulounge on avattu.

19:15 - Haluatko Desunääriksi? 2.0
Reea "Reettis" Kotka
Kesältä tuttu tietovisa palaa loungeen! Desumaiset kysymykset testaavat kävijöiden nippelitietoa Desuconin historiasta, aihealueina voi olla vastassa mitä vain esimerkiksi kunniavieraista, meidokahvilasta tai menneiden vuosien ohjelmakattauksesta. Osallistua voi 1-3 hengen joukkueissa, visaan ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Milloin vedestä tuli liian kylmää? Tiedä, arvaa tai kilauta kumikanalle!

20:00 - JAZZ GENESIS DESUNGELION
Livemusiikki valtaa loungen! Tule nauttimaan animetunnareista, niin ikivihreistä klassikoista, kuin uunituoreista hiteistäkin - suomeksi sanoitettuna! Nappaa kaveri kainaloon ja istukaa ystävyyden voimin drinkkien äärelle. Edessänne on tuhansien tunteiden tunnarintäyteinen seikkailu! Animemusiikin eeppisyyden salaisuus piileekin sen jazzahtavassa soinnissa - tietenkin!

21:00 - NordicMuse - After Hours
Idolikattausta tulisemmalla twistillä!
Mitä syntyy, kun yhdistetään myöhäisillan Desulounge, idolitytyt ja burleski? Luultavasti jotain ennennäkemätöntä, jota et halua missata. Pohjoinen idoliryhmä NordicMuse nähdään tarjoilemassa Frostbitessa illan hämärtyessä hieman aikuisempaa viihdettä. Vaihdetaan tyllihameet sukkanauhoihin ja pidetään yhdessä hauskaa!~

22:00 - DJ OSC HOOD
Kohmeisen Vesijärven jäät vaihtuvat ilta-auringossa kimmeltävään hiekkarantaan, kun DJ OSC HOOD herättää henkiin Japanin cooleimmat vibat. Stereoista soivat nousevan auringon maan hittigenret vuosikymmenten varrelta: city pop ja disko, boogie ja funk.

00:00 - Desulounge on suljettu

Kysyttävää? Voit olla yhteydessä Desuloungen vastaavaan ObD(at)desucon.fi