Aktiviteetit

Täältä löydät tietoa tapahtumanaikaisesta osallistavasta ohjelmasta ja erikoisohjelmasta, oheistoiminnasta ja jatkuvista toimintapisteistä!

Keskustelupiirit ja työpajat

Desuconissa on kolme paja- ja keskustelupiiriohjelmille varattua tilaa: Honka, Koivu ja Pihlaja. Keskustelupiireissä ajatus on päästä vaihtamaan ajatuksia omasta uudesta tai vanhasta mielenkiinnon kohteesta samanmielisen joukon kanssa pienemmässä porukassa, ja työpajoissa taas kokemaan ja tekemään itse.

Taidekuja

Taidekuja sijaitsee tapahtumassamme Metsähallin parvilla. Taidekujalla on viikonlopun aikana 40 erilaista näytteilleasettajaa, jotka vaihtuvat päivittäin. Taidekujalla kannattaa siis poiketa kumpanakin tapahtumapäivänä.

Aukioloajat

Lauantai 10:00-18:00

Sunnuntai 10:00-16:00

Julkaisemme taiteilijaesittelyt tällä sivulla joulukuun lopulla.

Lounge

Desulounge on tapahtumaperjantaina järjestettävä osa Desuconia, jossa pääsee nauttimaan kevyestä ohjelmasta, musiikista sekä tietysti Desu-drinkeistä! Rentoudu conipäivän päätteeksi ja nauti ohjelmasta holillisten ja holittomien drinkkien äärellä!

Desulounge löytyy ravintola Lastun tiloista desuperjantaina. Ravintola Lastu palvelee kävijöitä jo tapahtuman avauduttua, mutta varsinainen Desulounge-ohjelma alkaa vasta noin kello 19. Ravintolan tiloihin pääsee narikan vierestä portaita pitkin ja liikuntarajoitteiset pääsevät hissillä sekä rampin kautta, joka löytyy portaiden vierestä.

Desuloungen aikataulu:

17:00 - Desulounge on auki!
19:00 - Haluatko Desunääriksi? 2.0.
20:00 - Jazz Genesis Desungelion
21:00 - Nordic Muse - After Hours
22:00 - DJ OSC HOOD
00:00 - Desulounge on suljettu

Kirpputori

Kirpputori on totutusti mukana Desucon Frostbitessä palvelemassa sekä uuden etsijää että vanhasta luopujaa. Lisätietoa tavaroiden ilmoittamisesta kirpputorille sekä muista käytännön asioista julkaisemme vielä ennen tapahtumaa.

Pelit

Halajat sitten rytmipelejä, konsolipelejä tältä päivää tai vuosien varrelta tai mahjongia ja go:ta, kaikkea on tarjolla viikonlopun mittaan! Rytmipelit löytyvät Metsähallista parvien alta, Pelisali taas Kongressisiivestä Haapa-huoneesta ja mahjong ja go käytävän perältä Metsänhaltijasta. Tervetuloa mukaan, olit sitten konkari tai kokeilija!

Myyntisali

Myyntisalissa yhteistyökumppanimme tarjoavat kaikenkarvaista kotiinvietävää. Julkaisemme myyntisalin kartan lähempänä tapahtumaa!

Iltabileet

Desuconin Iltabileet ovat perinteinen tapahtumalauantaina Lahden Messukeskuksessa järjestettävä animemusiikkiin painottuva biletapahtuma. Iltabileissä pääsee fiilistelemään animekeskeistä musiikkiohjelmaa, irottelemaan tanssilattialla sekä tietysti nauttimaan Desudrinkeistä!

Iltabileet löytyvät puolentoista kilometrin päästä Sibeliustalosta Lahden Messukeskuksen Vesijärvihallista (D-Halli). Osoite Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti.

Iltabileiden aikataulut

Kello Tapahtuma
19:45 Ovet iltabileisiin aukeavat
20:00 OJJ - Muumi remix set
20:30 Ineski
21:15 Serica Kitty
22:00 HotAnimeBoyz
22:45 FROSTBUSTER - Dance show
23:15 Tabbels
00:00 DJ Brainshit ᏽꭱ
01:00 Hexexen - Eurobeat
01:45 No Hero
02:30 放課後 RAVE CLUB (THMZ, Rassyy, RonRon & VJ HANAKO ꭻꮲ)
03:30 Musiikki loppuu
04:00 Ovet sulkeutuvat

Iltabileisiin voit tutusta tarkemmin täällä.

AMV-kilpailu

AMV-kilpailu järjestetään pääsalissa sunnuntaina klo 11:30-13:30.

Ohjelmaan tarvitset maksuttoman paikkalipun, jonka voit varata kisapäivänä klo 10 Desuprofiilistasi tai infosta, jossa jaetaan myös invapaikat. Lippuja voi varata max. 5 per kävijä. Vapautathan lippusi, mikäli et tarvitsekaan sitä!

Yleisön suosikki -äänestys aukeaa kilpailun alussa ja linkki jaetaan AMV-kisan katsojille. Äänestääksesi tarvitset Kompassi-tunnuksen.

Lisätietoja kisasta ja tuomaristosta löydät AMV-sivulta!

Cosplaykilpailut

Desucon Frostbiten cosplay-kisat järjestetään pääsalissa lauantaina klo 16:30-18:30. Luvassa on Extreme Cosplay Gathering -karsinnat, Craftsmanship-kilpailu sekä Hall cosplay -kisa.

Ohjelmaan tarvitset maksuttoman paikkalipun, jonka voit varata kisapäivänä klo 10 Desuprofiilistasi tai infosta, jossa jaetaan myös invapaikat. Lippuja voi varata max. 5 per kävijä. Vapautathan lippusi, mikäli et tarvitsekaan sitä!

Lisätietoja kisoista löydät cosplaysivulta!