Yhteystiedot

Kuka, mitä, missä ja milloin? Täältä löydät yhteystietomme! Kaikkiin sähköposteihin vastataan. Jos vastausta ei kuulu viikon sisään kannattaa lähettää viesti uusiksi, mielellään jostain toisesta sähköpostiosoitteesta - on mahdollista, että se on eksynyt spämmikansioon tai muuten vain kadonnut matkalla.

Järjestäjät

Järjestäjät-sivulta tavoitat koko Desuconin ydintiimin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Myyjät ja kaupallinen yhteistyö

Tarjoamme kaupallisille toimijoille lukuisia yhteistyövaihtoehtoja, kuten myyntisalipaikkoja sekä mainoksia infotauluille ja ohjelmalehteen. Lähetä meille sähköpostia, niin saat vastauksena tarkemmat tiedot erilaisista yhteistyömahdollisuuksista. Ota yhteyttä sponsorit@desucon.fi ja kerro tilanteestasi.

Media

Jos haluat saada media-akkreditoinnin tapahtumaan tai tietää lisää, voit olla yhteydessä tiedottajaamme. Huomaathan, että tiedottaja palvelee vain median edustajia. Kävijöille yhteydenotto-osoite on myynti@desucon.fi, talkootyöntekijöille tyovoima@desucon.fi ja ohjelmanjärjestäjille ohjelma@desucon.fi.

Santtu Pajukanta
tiedotusvastaava
tiedotus@desucon.fi
puh. 050 345 0542

Mikäli haluat mukaan tapahtuman lehdistötiedotteiden jakeluun, lähetä sähköpostia tiedottajalle osoitteella tiedotus@desucon.fi.

Grafiikkaa

Desuconin logo yksirivisenä (png)

Desuconin tekstitön logo (png)