Lipun ostamisen ohjeet

Tutustuhan myös kaupan ehtoihin.

Miten ostan lipun?

1) Kirjaudu sivuille Desuprofiilillasi ja tee tilauksesi Desukaupassa

2) Maksa tilauksesi nettipankissasi. Huomioithan, että maksuaikaa on vain joitain tunteja. Tämän jälkeen maksamaton tilaus mitätöityy, ja sinun täytyy ostaa lippusi uudestaan.

3) Kun lipunmyyntikoneistomme on käsitellyt maksusi, saat sähköpostiisi maksuvahvistuksen. Samalla saat myös PDF -lippusi. PDF-lippu tallentuu myös DesuProfiiliisi.

4) Tallenna lippu puhelimeesi tai tablettiisi, tai ota siitä paperituloste. Rannekkeita ei postiteta kotiin.

5) Ota lippusi mukaan tapahtumaan. Tapahtumapaikalla saat lippua vastaan rannekkeen, joka oikeuttaa sinulle sisäänpääsyn tapahtumaan koko viikonlopun ajaksi. Lipun tilaajan ei tarvitse olla sama henkilö kuin lipun käyttäjä, eli lipussa mainitulla nimellä ei ole lunastustilanteessa merkitystä. Otathan lipun valmiiksi esiin. Lipun voi näyttää älylaitteen ruudulta tai paperitulosteena. Mikäli näytät lipun laitteen ruudulta, säädäthän sen kirkkauden maksimiin.

Mikäli tarvitset avustajalipun, olethan yhteydessä desucon@desucon.fi.

Kuinka paljon lippuja myydään?

Sibeliustalon ilmastoinnin, narikan kapasiteetin sekä yleisen viihtymisen takia lippuja on tarjolla kesäisin 2900 ja talvisin 2700 kappaletta. Haluamme tarjota kävijöillemme conin, jossa on tilaa myös olla ja hengittää. Sibeliustalon välittömästä läheisyydestä löytyy kesällä myös Lahden satama-alue, joka tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa myös ulkosalla sään salliessa.

Miten lippu toimii?

Ostoksesi jälkeen sinulle toimitetaan Desuprofiiliin ja sähköpostiisi sähköinen lippu. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen tapahtumapaikalla, ja ranneke toimii viikonlopun ajan pääsylippunasi. Lipun voi ostaa Desukaupasta niin kauan kuin niitä on jäljellä, myös tapahtuman aikana, ja vaihtaa rannekkeeseen koko tapahtuman ajan.

Desukaupan peruutusominaisuus

Olemme uudistaneet Desukauppaan mahdollisuuden perua maksamattoman lipputilauksen. Aikaisemmin taloustiimi on tehnyt maksamattomien tilausten peruutukset, mutta nyt voit tehdä tämän myös itse DesuProfiilissasi. Jos siis tiedät, että tekemäsi lipputilaus jää tavalla tai toisella ylimääräiseksi etkä aio maksaa sitä, voit keventää taloustiimin työtä lipunmyyntiprosessin aikana ja perua tilauksen itse DesuProfiilissasi.

Mikäli peruuttamisen kanssa tulee ongelmia tai tarvitset apua, olethan yhteydessä sähköpostitse talous@desucon.fi.