Myyntisali

Myyntisali

Tervetuloa ostoksille Frostbiten 2024 myyntisaliin!

Myyntisalimme myyjät ja omia käsitöitään ja taideteoksiaan myyvät artesaanit ja taiteilijat palvelevat teitä tapahtumaviikonlopun lauantaina klo. 10-18 ja sunnuntaina klo. 10-16. Tule siis etsimään aarteita!

Myyjiemme ja artesaaniemme esittelyt:

Akuma-Inn

We offer Tshirts, mugs, coasters, bags, pillows, buttons, stickers and more - all of them with our author's Fat Cat designs :) Visit us and check out if we have a perfect Fat Cat for You! :)

Barthalon

Handmade leather cosplay and larp fantasy accessories

Bart’s Pokestop

Bart’s Pokestopista löytyy paljon Pokemon aiheisia tuotteita! Enimmäkseen vanhoja kortteja, joita ei enään kauppojen hyllyiltä löydy. Pokemon-pakka valikoima on lähes päätähuimaava! Myynnissä on myös Pokemon pinssejä, pehmoleluja ja figuureita. Valikoimasta löytyy myös videopelejä. Pöydältäni löytyy myös cosplay asusteita, kuten värikkäitä sukkia, kissankorvia ja muita asusteita.

Fantasiapelit

Finanime Sekai

Finanime.fi, figuureja, oheistuotteita ja paljon muuta!

gaikotsukiri

Yahhoo! Pöydältäni tulee löytymään fanitaidetta mm. Genshin Impactista, Honkai Star Railista, Nu:Carnivalista sekä lukuisista tämän hetken suosituista animesarjoista. Hatsune Miku gachapon tekee myös paluunsa! Perus printtien, tarrojen sekä pinssien lisäksi pöydältäni tulee löytymään myös tutut härskit hiirimatot, hahmoteepussit ja Kotakun artikkelin kirotut zhongdomit--

HEAD HUNTER STORE FINLAND

COSPLAY and SCI FI and Fantasy collectables

Hongatar Crafts

Hongatar Crafts tarjoaa käsin valmistettuja koruja, jotka heijastelevat moninaisten alakulttuurien teemoja aina okkultismista pastelliunelmiin. Jokaiseen tapahtumaan valmistetaan runsaasti yksilöllisiä koruja juuri kyseistä tapahtumaa varten ja luonnollisesti teemaa kunnioittaen.

Ideabutiikki

Tiedätkö mistä sana ”revontuli” tulee? Tai miksi muinoin peijaisten lopuksi karhun kallo asetettiin korkealle puun oksalle? Tuotteemme ammentavat inspiraatiota Suomen myyteistä ja luonnosta. Ennen vanhaan moniin eläimiin liittyi mitä merkillisempiä uskomuksia, esimerkiksi joutsenen sanottiin voivan matkata elävien ja kuolleiden maailmojen välillä ja karhua pidettiin jumalana sekä ihmisten esi-isänä. Valikoimaamme kuuluu vanerisia koruja, avaimenperiä, pinssejä, magneetteja ja lasinalusia sekä taideprinttejä ja tarroja, ja myös Suuri sienijahti-lautapeli!

Inka Ruska

Inka Ruskan takana pyörii luonto- ja eläinrakas taiteilija ja pienyrittäjä, joka pitää kaikesta taianomaisesta, maagisesta ja leikkisästä. Se näkyykin taiteessa erilaisina taika-eläiminä, keijuina ja muina mielikuvituksellisina fantasia-aiheina. Tuotevalikoimasta löytyy vanerisia koruja, taideprinttejä, tarroja, magneetteja, avaimenperiä, washiteippejä sekä postikortteja. Kaikki tuotteet ovat itse suunniteltuja, ja osa valmistuu alusta loppuun omassa kotistudiossa.

JBEAUTY.FI

Japanese and Korean cosmetics, accessories

Kartsa ja Savi

Kartsan ja Savin pöytä tarjoaa kahden käsityöläisen voimin ihania uniikkeja käyttö- ja taide-esineitä. Tule adoptoimaan oma lohikäärmeesi tai hae asuusi sopivat luusta tehdyt korut. Tarjoamme kasan niin perinteisiä kuin erikoisempia conitavaroita, kaikki kahden taiteilijan voimin tuotettuna.

Kiserinn - Merch artist & Illustrator

Yrityksen takaa toimii artesaani ja taiteilija Kiserinn. Pöydältä löytyy laaja kattaus erilaisia itse suunniteltuja tuotteita - muun muassa kovakantisia vihkoja, pehmotyynyjä, kokoelma monenlaisilla eri efekteillä toteutettuja charmeja, avainnauhoja sekä puisia käyttötavaroita aina magneeteista avaimenperiin. Myynnissä on printtien ja tarrojen lisäksi myös iso litania muita tuotteita, joten tulkaa ihmeessä vilkaisemaan tai vaikka juttelemaan yhdessä lempisarjoistanne! Nähdään Frostissa!

Koreena Design ja Ooka Chaos

Koreena Design tekee koruja ja muita tuotteita suomalaisesta koivuvanerista sekä taideprinttejä erilaisista aiheista. Korumalleissa ei ole säästelty värejä ja aiheita löytyy maagisista esineistä söpöihin eläimiin sekä tatuointi -tyylisiin designeihin. Koreena Designen yhtenä tärkeänä arvona on yhdenvertaisuus: jokaisella on lupa olla koreena! <3

Ooka Chaos tekee erilaisia painotuotteita omalla veikeällä tyylillään höystettynä! Tuotteita löytyy kortteina, tarroina, magneetteina sekä pinsseinä. Taidetuotteiden lisäksi myynnissä on pieniä käsitöitä, kuten virkattuja avaimenperiä sekä reilun kokoisia kangaspusseja. Tuotteita yhdistävät erilaiset värit ja galaksit, hauskuutta unohtamatta!

Krottikestit

Krottikestit on lähtenyt yhden ihmisen halusta luoda mielenkiintoista ja vähän karmivaakin taidetta ja tuotetta. Meiltä löydät kaikkea noppapusseista yhteensopiviin koruihin. Näiden lisäksi tarjolla on muuta kivaa tarroista rintamerkkeihin, niin merellisissä, kuin muissakin aiheissa.

KuroiNeko Clothing

KuroiNeko Clothing myy erilaisia, mukavasti massasta poikkeavia vaatteita ja asusteita vaihtoehtomuodin ystäville. Goottityyliä, japanilaista katumuotia ja nörttikulttuuria yhdistelevä tuotevalikoimamme sisältää niin paidat, housut ja mekot, kuin myös laukut, sukat, korut ja muut asusteet.

Kuusade

Kuusateen takana toimii Tamperelainen artesaani ja taiteilija, Jenna Tuomala. Valmistan ja myyn erilaisia asusteita, miniatyyrejä ja pienoismalleja sekä sisustus- ja paperituotteita jotka kaikki ovat lähtöisin omasta taiteestani sekä käsitöistäni

Valikoimissani löydät esimerkiksi uniikkeja postikortteja, tarroja, washi teippejä, auringon sieppareitaa, posliinumukeja sekä näyttäviä kaula- ja korvakoruja.

Lenzishop

Anime, Cosplay, Kawaii ja Lolita -vaatetus, cosplay-peruukit, binderit sekä oheistarvikkeet.

Mae-mae's Maeshop

Täältä saa sitä Suomalaista Hentaita! Luvassa ei vaan pikkutuhmaa, mutta myös TÄYSIN TUHMAA tavaraa! Suosittu Simmering Variant hentai antologia on sarjakuva teos, jossa analysoin kehitystäni artistina hentain parissa. Jos olet aina halunnut oppia sarjakuvateknisiä faktoja samalla, kun luet pornoa, Simmering Variant on juurikin sitä! EDUCATIONAL HENTAI!

Mutta jos kaipaat aivan täyttä saastaa, ja vanilla ei enää kiinnosta, niin Spicy Variant Hentai Lightnovelli paikkaa tämänkin tarpeen! Lukijat ovat kuvailleet teosta sanoin: "Se on tosi...luova sillein tosi rivolla tavalla. "Mukana myös hassua hentai aiheista pikkukrääsää, kuten tarroja ja muuta mukavaa!

Manga Cafe

Manga Cafesta teet tapahtuma makeimmat ja herkullisimmat ostokset! Valikoimasta löytyy kattava tarjonta Pockyja, Ramunea, japanilaisia makeisia, tulisia korealaisia makuelämyksiä yms. Lisäksi pakkaat meiltä ostoskassiin super suloiset pehmot, sekä aidot ja laadukkaat oheistuotteet.

naensut

Pidätkö hirviöistä ja synkästä romantiikasta yhdessä tai erikseen? Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa! Pöydältäni löytyy fantastisia printtejä laidasta laitaan, sekä fanarttia että originaaleja. Myös tarrannälkäisille löytyy snackseja ja sarjakuvassani voit hypätä vedenalaiseen steampunk maailmaan! Tule, fanita ja ihastu<3

Niramuchu Art & Design

Niramuchu Art & Design on yhden naisen taideyritys, jonka tavoitteena on suunnitella tuotteita vaihtoehtomuodin edustajille ja populaarikulttuurin ystäville. Tuotteiden teemoina ovat usein synkkä ja herkkä luonto, sekä toisaalta iloiset ja värikkäät eläinhahmot. Valikoimasta löytyy koruja ja asusteita, tarroja ja pinssejä, t-paitoja, kasseja, mukeja ja hiirimattoja. Lisäksi valikoimasta löytyy uniikkeja tuotemallistoja, jotka olemme suunnitelleet yhteistyössä erilaisten yritysten, kuten esimerkiksi Manga Cafen ja Puolenkuun Pelien kanssa.

Omoi

Myymme monipuolisesti animeen, mangaan ja elokuviin liittyviä fanituotteita mukeista t-paitoihin ja figuureista pehmoleluihin. Myymme myös Popbuddies tuotemerkin lisenssillä valmistettuja tuotteita, jotka kootaan osittain Suomessa.

Pelihuone Game over

Game Over myy, eri Retrokonsolipelejä ja -laitteita, Figuureita Anime/Videopelit sekä oheistuotteita . Toimimme Nintendon uusien tuotteiden jälleenmyyjänä.

PINKLAZERCAT

Tarroja, kangasmerkkejä ja paljon muuta moneen mielentilaan.

Pinku Tako

Our pink octopus is a very hardworking company, trying to make every gadget and product that all mainstream popculture and japan’s culture fans are dreaming of. With talented artists, we are doing our best to make your garderobe, rooms and whole surrounding full of beautifull and cool elements from what you love the most.

Poromagia + Retrogametycoon

Poromagialta kaikki Magic ja Pokemon tarpeet yhdestä osoitteesta! || Retrogametycoonilla Suomen suurin retropelien ja konsolien valikoima!

Puolenkuun pelit

Puputaika Shop

Puputaika Shopista löytyy kaikenkarvaisia söpöjä ja pelottavia eläimiä, hirviöitä, öttiäisiä ja muita kumman otuksia. Tarjolla on mm. avaimenperiä, printtejä, postikortteja, pinssejä ja muuta pientä kivaa moneen eri makuun. Tule rohkeasti katsomaan mitä conituliaisia löytyy.

RaccoonFoxArt

Olemme kaksi harastelija taiteilijaa, jotka pääsääntöisesti piirtävät originaaleja ja fanitaidetta omista suosikki sarjoista/peleistä. 
Mukaan mahtuu niin uusia kuin vanhempiakin sarjoja ja tuotteita on laidasta laitaan. Söpöys ja kimallus paistaa meidän kohdalla ja siltä ei voi välttyä! ♡

Sir Roi

Sir Roi - koruja ja kummallisuuksia jo vuodesta 2012!

Tabikauppa

Tabikauppa on pieni Japani-kauppa Sirkkalankadulla Turussa ja netissä. Puhdistamme, kunnostamme ja tarvittaessa tuunaamme upeita autenttisia käsin ommeltuja vintagekimonoita ja -haoreita (kimonojakkuja) uusiin rakastaviin koteihin. Lisäksi tarjoamme söpöjä ja käytännöllisiä japanilaisia käyttöesineitä ja paperitavaraa! Tervetuloa minimatkalle Japaniin!

Valpuri Kerttula

Kuvittaja Valpuri Kerttulan tuotevalikoimaan kuuluvat omista originaalipiirroksista suunnitellut vanerikorut, magneetit, muistilehtiöt, kortit, tarrat, fine art printit, painografiikka, kangaskassit sekä washiteipit. Suuri osa tuotteista valmistetaan Lahdessa omalla kotistudiolla.

Visual Meri

Visual Meri on Marika Merin luoma pienyritys joka tarjoaa käsin kuvitetuista tuotteista koostuvan sympaattisen maanläheisen tuotemalliston. Valikoimasta löydät erilaisia ovitarroja, postikortteja, julisteita, magneetteja, vanerisia korvakoruja, heijastimia ja muita upeita paperituotteita jotka on luotu rakkaudesta suloisiin eläimiin sekä luontoon. Tule hankkimaan läheisellesi papukaijamerkki tai osta pesukarhu vartiomaan postilaatikkoasi mainospostilta!