DesuTalksin ja Desucon Frostbiten lipunmyynti alkaa!

Kirjoittanut
Jakoavain

 

Desucon Frostbiten ja DesuTalksin lipunmyynti alkaa!
Viides Desuvuosi on alkamaisillaan ja ensimm‰isten Desutapahtumien liput tulevat t‰t‰ myˆt‰ myyntiin.
Lipunmyynti aloitetaan Tampere-Talolla j‰rjestett‰v‰ss‰ Tracon -tapahtumassa lauantaina 8.9. kello 12.00. Lippujen verkkomyynti aloitetaan 10.9. Lippuja myyd‰‰n yksinoikeudella Desuconin verkkokaupassa sek‰ erikseen mainituissa tapahtumissa.
Marraskuussa Kulttuuriareena Glorialla j‰rjestett‰v‰n DesuTalksin teema on t‰n‰ vuonna "Harrastajan silmin". Talksin asiantuntevat ohjelmanumerot keskittyv‰t harrastajien n‰kemyksiin harrastuksen kokonaiskuvasta meill‰ ja muualla. Talksissa n‰hd‰‰n myˆs alaa tutkineiden asiantuntijoiden presentaatioita erin‰isist‰ harrastusta koskevista aiheista. 
Desutalksin liput maksavat 12 euroa.
Conivuoden 2013 aloittava Desucon Frostbite tarjoaa k‰vij‰lleen monimuotoista ohjelmaa. Luvassa maanl‰heisi‰ luentoja ja esitelmi‰ jokaisen animeharrastajan mieleen. Kokemuksen kruunaa vain Frostbitessa j‰rjestett‰v‰t iltabileet mets‰hallissa.
Tule siis mukaan luomaan valoa talven pimeyteen! Desucon Frostbiten liput maksavat 18 euroa.

 

Viides Desuvuosi on alkamaisillaan ja juhlavuoden ensimmäisten Desutapahtumien liput tulevat tällä viikolla myyntiin.

Lipunmyynti aloitetaan Tampere-talolla järjestettävässä Tracon -tapahtumassa lauantaina 8.9. kello 12.00. Lippujen verkkomyynti aloitetaan 10.9. Lippuja myydään yksinoikeudella Desuconin verkkokaupassa sekä valituissa alan tapahtumissa.


Marraskuussa Kulttuuriareena Glorialla järjestettävän DesuTalksin teema on tänä vuonna "Harrastajan silmin". Talksin asiantuntevat ohjelmanumerot keskittyvät harrastajien näkemyksiin harrastuksen kokonaiskuvasta meillä ja muualla. Talksissa nähdään myös alaa tutkivien asiantuntijoiden esityksiä erinäisistä harrastusta koskevista aiheista. DesuTalksin liput maksavat 12 euroa.


Conivuoden 2013 aloittava Desucon Frostbite tarjoaa kävijälleen monimuotoista ohjelmaa. Luvassa luentoja ja esitelmiä jokaisen animeharrastajan mieleen. Kokemuksen kruunaa vain Frostbitessa järjestettävät iltabileet Sibeliustalon Metsähallissa. Tule siis mukaan luomaan valoa talven pimeyteen! Desucon Frostbiten liput maksavat 18 euroa.

Kommentit

MaleGrellCosplayer :3
Nonih! :D
mie ainakin oon ostamassa lipun jo traconista ^3^
LowOnCash
Tuli tällanen mieleen, että onko mahdollista maksaa lippua Traconissa kortilla? :DD

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!