Vastaa DesuTalksin palautekyselyyn!

Kirjoittanut
Hoothoot

Seminaarimuotoiseen anime- ja metaohjelmaan painottuva DesuTalks järjestettiin lauantaina 24.11.2012. Tänä vuonna tapahtuman teemana oli "Harrastajan silmin" ja ohjelma käsitteli animeharrastuksen monenlaisia puolia niin mutu-tuntumalta kuin asiantuntijaperspektiivistä. Yhteensä kävijöitä oli noin 120 ja puhujia kymmenen.

Jotta Talks onnistuisi jatkossakin, järjestäjätiimi on innokas kuulemaan palautetta tapahtumasta ja helpointa se on DesuTalksin palautekyselyn kautta! Viihdyitkö DesuTalksissa? Onko tapahtumassa jotain parannettavaa? Haluatko ehdottaa jotain tulevia vuosia ajatellen? Kyselyyn vastaamalla voit vaikuttaa ja tehdä Talksista tapahtuman, jossa haluat käydä jatkossakin.

Kiitokset vielä kerran kaikille kävijöille ja puhujille. Tavataan Desucon Frostbitessä ensi vuoden helmikuussa!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!