Info

Mitä?

DesuTalks tai tuttavallisemmin Talks on japanilaisen populaarikulttuurin harrastajille suunnattu yksipäiväinen seminaaritapahtuma. Ohjelma käsittelee animea, mangaa ja niiden lieveilmiöitä lyhyissä, syväluotaavissa puheohjelmissa. Tutustu ohjelmaan täällä!

Seminaarin puhujina kuullaan pitkään alalla toimineita kotimaisia yhteisövaikuttajia, animen ammatti- ja harrastuspohtijoita sekä genren aktiiviharrastajia. DesuTalksin tarkoituksena on tuoda harrastajat yhteisen asian äärelle paitsi kuuntelemaan ohjelmaa myös verkostoitumaan ja tutustumaan toisiinsa. Tämän vuoksi ohjelmien väliin jätetään myös taukoja, ja kannustammekin paitsi tuomaan kaverit mukaan myös tutustumaan uusiin.

Tämän vuoden Talks järjestetään Suvilahden Tiivistämöllä 28.10.2023.

Tapahtuma

DesuTalks järjestetään lauantaina 28.10.2023. Paikkana on Helsingin Suvilahdessa sijaitseva Tiivistämö. Tapahtuman sisäänpääsy on ilmainen, mutta paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen alkaa 1.10. klo 18. Ohjelma on julkaistu!

Tapahtumapaikka

DesuTalks järjestetään Helsingin Suvilahden Tiivistämöllä osoitteessa Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki. Paikalle pääsee helposti metrolla Kalasataman tai Sörnäisten pysäkeiltä, ratikalla tai HSL:n busseilla.

Iltaohjelma

Tapahtuman "jatkot" järjestetään Olutravintola Muikeassa Muikussa (Capellastranden 3, 00580 Helsinki) - jatkoille ovat tervetulleita myös ne, jotka eivät mahdu Tiivistämölle mukaan!

Talks-Aniki

Aniki: kuka, mitä, missä.

Liput

DesuTalks on ilmaistapahtuma, johon on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen tapahtuu Desukaupan kautta sunnuntaina 1.10. klo 18 alkaen. Siirry tästä Desukauppaan.

Tapahtumaan otetaan 200 kävijää tilojen sallimissa rajoissa, mutta seminaariohjelma esitetään myös livenä Desuconin Youtube-kanavalla.

Yhteystiedot

Tapahtuman järjestää Kehittyvien conien Suomi ry. Yhteystiedot löydät täältä.