Aivan kuten suunniteltua

Kirjoittanut
niidel

"Aivan kuten suunniteltua." -Light YagamiAnimessa ja mangassa - sarjasta riippumatta - on usein kohta, jossa hyvikset ovat ahdistaneet pahiksen nurkkaan ja päähenkilö juuri antamassa tälle viimeistä iskua. Mutta viimeisillä voimillaan pahis korahtaakin: “Heh heh, odotahan - minun täytyy kertoa tämä... Luulette varmaankin voittaneenne, te rääpäleet! Mutta tiedättekö mitä - minä olin pelkkä harhautus, samaan aikaan kuin varsinainen suunnitelma on jo käynnissä jossain aivan muualla! ETTEKÄ TE VOI TEHDÄ SILLE ENÄÄ MITÄÄN!!!

Osittain samaa voisi sanoa Desuconista. Oli tietysti täysin ennakoitavissa, että kaikki eivät uuteen coniin suhtaudu positiivisesti, eikä siinä tietystikään ole mitään pahaa - asioita kannattaa ja suorastaan pitää kyseenalaistaa (esimerkiksi kykyämme järjestää conia). Kritiikki on täysin oikeutettua: mistään ei voi vielä tietää, onnistuuko Desucon. Pieleen voi mennä vaikka missä. Pieniä haittoja ovat esim. ohjelmanumeroiden peruuntumiset; ikäviä tapauksia, mutta yhden ohjelmanumeron peruuntuminen ei vielä kaada koko conia. Hieman isompi ongelma olisi esimerkiksi koko conipaikan palaminen maan tasalle conia edeltävänä iltana - se voisi nimittäin jo hieman hankaloittaakin conin pitämistä. Epätodennäköistä, mutta mahdollista.

On siis teoriassa täysin mahdollista, että koko coni failaa täysin. Yhdessä asiassa Desucon on kuitenkin onnistunut ja tehnyt jo suoranaista historiaa - jo ennen koko conia. Desucon on nimittäin herättänyt eniten tunteita - niin suuntaan kuin toiseenkin - sekä Draamaa niin nimettömämmillä kuin tunnetuillakin foorumeilla että blogeissa. Niin - vaikka kaikki menisikin mönkään, jotain on jo saatu aikaan: on herätetty ihmiset ajattelemaan, että myös toisenlaisia coneja voi järjestää. Vaikka kaikki sitten failaisikin täysin uskon, että ainakin joitain piirteitä Desuconista siirtyy ennen pitkää myös muihin coneihin.

Eli jos koko homma leviää käsiin voin todeta Desuconin olleen pelkkä harhautus - todellinen suunnitelma on jo toteutumassa, jossain aivan toisessa conissa kuin Desussa. Vaikka tietysti pääjärjestäjänä toivonkin homman menevän putkeen, ja että Desuconista jäisi kaikille mahdollisimman positiivinen ja ikimuistoinen kuva. :D

Sitä odotellessa!

Kommentit

Salamakissa
Tässäpä todella hyvä juttu. Desucon päätyy varmasti suomalaisen anime- ja manga-kulttuurin kirjoittamattomaan historiankirjaan jo pelkästään sen huomion takia, mitä se on etukäteen tienannut. Toivokaamme, että itse tapahtumakin tulee sujumaan hyvin. Onnea matkaan!
Jossu
HmmHmm... Onhan niitä coneja jo monta, mutta mikäs siinä conittaessa! ;D Tehrähän kaikkemme, että tulee onnistunu con!
Siru-sama
Ääh, miten ihmiset jaksaa ruikuttaa niin paljon ja valittaa? Minusta on pirun hyvä kun syntyy uusia coneja ja tilaisuuksia tavata uusia immeisiä. Mitäs helkuttia siitäkin tulisi kun ainoa manga-anime-j-rock-jne tapahtuma olisi animecon, ja sitten olet jossain hevonperseessä kun animecon järjestetään? joutuisit vaan pyörittelemään peukaloitasi ja toteamaan "no kaipa sitten ensvuonna.." ja sitten muistatkin esim. oho, ens vuonna on ripari, eikä tuukkaan onnistumaan. hohhoh. ja vieläpä se että desucon on ympärivuorokautinen kuulostaa tosi mahtavalta, mikäpä kivempaa kun valvoa koko yö conissa? ;) nukkua voi joskus muulloin.
entertaiment
täähän alkaa kuulostaa hienolta...

uskoisin että tällä tullaan muakkaamaan osaltaan kaikkia coneja parempaan suuntaan. Hyvä!
Jussi "niidel" Kari
Siru-sama, tuo on ihan totta. Päätös Desuconin ajallisesta sijoittelusta on sekin tehty sitä ajatellen, ettei sen päälle osu muita coneja, jotta mahdollisimman moni pystyisi käymään mahdollisimman useassa conissa :)

Ja ainakin vielä näyttäisi conin järjestäminen onnistuvan - katsotaan kunhan alkaa kaikki kaatua päälle, conipaikka palaa maan tasalle ja avaruusolennot abduktoivat puolet järkkäreistä ja vänkäreistä - sitten voi jo tehdä tiukkaa... :P
Osaka
Yrittäkää välttää avaruusolioita! :'D

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!