KcS ry etsii puheenjohtajaa

Kirjoittanut
Chianne

Kuva: Nyymix

Desuconin taustayhdistys Kehittyvien conien Suomi ry etsii uutta puheenjohtajaa tulevalle toimikaudelle 1.9.2024-31.8.2025.

Puheenjohtaja toimii tyypillisesti Desuconissa myös tapahtuman pääjärjestäjänä, joten aiempi kokemus contapahtumissa työskentelystä on hyödyksi. Ylipäätään syvä kiinnostus Desuconin aihepiirejä eli animea, mangaa ja japanilaista populaarikulttuuria kohtaan tulee tarpeeseen tehtävässä, koska pääjärjestäjä auttaa muita tapahtuman vastaavia tapahtumaan liittyvissä linjanvedoissa ja vastaa viime kädessä tapahtuman kokonaisuudesta. 

Pääjärjestäjänä olet vastuussa erityisesti vastaavien johtamisesta, tukemisesta ja työn ohjaamisesta, tapahtuman linjanvedoista ja sopimuksista sekä tapahtumien kehittämisestä. Mitään tästä ei tietenkään tarvitse tehdä yksin: apunasi ovat sekä KcS ry:n hallitus, Desuconin osaavat ja innostuneet vastaavat sekä tietenkin vanhat Desuconin pääjärjestäjät.

Tehtävässä järjestely- ja delegointikyky, innostus ja kyky kannustaa muita saavuttamaan parhaat tuloksensa sekä osaaminen puuttua konflikteihin asiallisesti ja rauhallisesti ovat avuksi. Koska puheenjohtaja valitaan koko toimikaudelle, toivomme sitoutumista vähintään vuodeksi ja tahtoa kehittää Desuconeja entistä paremmiksi tapahtumiksi.

Desuconin pääjärjestäjä valitaan Kehittyvien conien Suomi ry:n vuosikokouksessa lauantaina 6.7.2024. Jos kiinnostuit tehtävästä, olethan yhteydessä osoitteeseen kcs@desucon.fi ja kerrot itsestäsi lisää! 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!