Kuinka varasin rannekkeen Desuconiin

Kirjoittanut
Ana

Huom! Nykyinen tilauskäytäntö on otettu käyttöön järjestelmäpäivityksen yhteydessä 15.10.2008. Tätä ennen tehtyjen varausten varsinainen eräpäivä on 5.3.2009, joskin toivomme pikaista maksamista myös näihin varauksiin liittyen. Mikäli tilausvahvistuksessasi ei ole eräpäivää, on se 5.3.2009. Pahoittelumme sekaannuksesta.

 

Takana on kymmeniä maileja, pankissa juoksemista ja sopimusten viilailua. Valmiista paketista voi onneksi todeta, että kyllä kannatti: Desuconin lipunmyynti on nyt avattu!

Lipunmyyntiä helpottaaksemme ajattelin kirjoittaa tänne jonkinmoista käyttöohjetta lipunmyyntijärjestelmän käyttöön niin varauksen tekemisen kuin sen tilan tarkastelun ja muokkauksen suhteen. Jos sinulla on tämän lukemisen jälkeen kysyttävää lipunmyyntiin, myyntijärjestelmän toimintaan tai johonkin muuhun universaaliin mysteeriin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme joko osoitteeseen myynti@desucon.fi tai puhelimella 044 208 2881 (ma-pe 10-18).

Varauslomake

Siirryttyäsi myyntijärjestelmään ja klikattuasi Varaa rannekkeita -linkkiä pyytää järjestelmä sinulta etu- ja sukunimeäsi, sähköpostiosoitettasi, haluamaasi rannekkeiden määrää ja lunastuspaikkaa, eli haluatko lippusi Tsukiconista tai Traconista vaiko vasta Desuconista. Huomaathan, että tämä valinta ei sido sinua mitenkään ja voit vapaasti tulla hakemaan lippusi vasta Desuconista vaikka olisit ilmoittanut noutavasi sen esim. Traconista. Sama toimii myös toisinpäin, sillä käytämme tätä tietoa vain lunastettavan määrän arviointiin muihin coneihin lähtiessämme.

Jo mainittujen tietojen lisäksi tilauslomakkeesta löytyy myös Lisätietoja-boksi, johon voit laittaa kysymyksiä tai antaa lisätietoja tilaukseesi liittyen. Kysymyksiin vastaamme heti käsitellessämme ensi kertaa tilaustasi. Täytettyäsi lomakkeen tiedot pääset eteenpäin Jatka-boksia klikkaamalla. Tällöin päädyt vahvistussivulle, jossa voit vielä tarkistaa, että antamasi tiedot ovat oikein. Erityisesti sähköpostiosoitteen oikeellisuuteen kannattaa kiinnittää huomiota, sillä ilman sitä emme voi ottaa sinuun yhteyttä, etkä saa varaus- tai maksuvahvistuksiasi.

Vahvistettuasi tiedot oikeiksi päädyt sivulle, joka kertoo sinulle varauskoodisi sekä maksutiedot varauksestasi (maksut suoritetaan siis tilisiirrolla). Maksaessasi muista, että sinun on maksettava kerralla koko varaus. Järjestelmä lähettää varausvahvistuksen myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tilausta ei ole maksettu eräpäivään mennessä (2 viikkoa varauksen tekemisestä) lähettää järjestelmä maksumuistutuksen, jonka huomiotta jättäminen johtaa tilauksen poistumiseen järjestelmästä.

Maksettuasi varauksen ja käsiteltyämme sen saat sähköpostitse maksuvahvistuksen. Tämän jälkeen sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit tulla hakemaan rannekkeesi varauskoodia vastaan Desuconista tai säästää aikaasi ja hakea etukäteen varauslipun, jonka voit vaihtaa rannekkeeksi Desuconissa. Varauslippuja voi lunastaa pöydistämme Tsukiconissa ja Traconissa. (Lippujen vaihtaminen rannekkeiksi tulee sujumaan nopeammin kuin rannekkeen lunastaminen koodilla, koska edellisissä tullaan käyttämään viivakoodinlukijoita.)

Varaustiedot

Lipunmyyntijärjestelmässä näkyvästä Tarkista varauksen tila -linkistä pääset katselemaan varauksesi tietoja ja tilaa, jossa se milläkin hetkellä on. Ylinnä olevasta palkista näkyy, onko tilausksesi käsitelty tai onko se merkattu maksetuksi. Tilauksen ollessa maksettu pääset muokkaamaan koodeihin liitettyjä lunastajien nimiä. Jos olet esimerkiksi varannut lipun kaverillesi ja hän on hakemassa sitä eri aikaan kuin sinä muita lippuja, kannattaa kaverin nimi laittaa jonkin koodin viereen. Tämä nopeuttaa tilauksen lunastamista ja helpottaa kaikkien elämää.

 

Huom! Mikäli tilaat lippuja animeseuralle tai jollekin muulle isommalle porukalle (>15), suosittelemme että otat yhteyttä myyntiimme edellä mainituilla tavoilla. Ryhmän koosta riippuen voimme tarjota alennuksia listahinnoista. Lisäksi voimme toimittaa tilauksenne teille henkilökohtaisesti taikka postin välityksellä.

Tervetuloa Desuconiin!

Kommentit

Dj SiSeN nro. 587
Olisi sellainen ongelma noitten rannekkeiden kanssa, että poistin vahingossa sen vahvistusviestin. Saako sen tilalle uuden vai pitääkö varata uudet liput?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!