Sinä Desuconissa

Kirjoittanut
Phoo

Kuluneen hiljaisen kuukauden aikana kulissien takana on setvitty käytännön asioita, kuten salien mittoja ynnä muita numeroita. Lienee aika tehdä täyskäännös ja palata julkisuuteen ilosanomin.

Tapahtuman tunnelmaan vaikuttavat tietysti ensi kädessä kävijät itse. Jokainen vaikuttaa omalla naurullaan ja suhtautumisellaan siihen, että Desuconista tulee mahdollisimman monelle antoisa kokemus. On kuitenkin myös niin, että jos luentoihin kyllästynyt Muhammed ei nyt kerta kaikkiaan tule ohjelmavuoren luokse, ohjelma katsoo Muhammedia silmiin ja mainostaa itseään — vaikka blogissa.

 

Tämän vuoden Idols-ohjelmasta tuttu Laura Vanamo poseeraa yllä syystä. Desuconissa kuullaan Lauran pirteitä tulkintoja — yllätysbiiseistä.

(Tähän väliin saa hihkua ja olla innoissaan, jos tykkää Lauran tyylistä. Muussa tapauksessa jatka suoraan eteenpäin.)

Desucon on kaikkien anime- ja mangaharrastajien tapahtuma. Ohjelmanumeroiden väliajoilla, päättäjäisissä tai ihan milloin vain on jokaisella mahdollisuus luoda omanlaisensa Desucon. Jos Sinä osaat laulaa, soittaa, tanssia, ilkamoida, öristä, jonglöörata, standupata tai vaikka pilkkoa 100 kalaa minuutissa niin että saat aikaan esityksen, ja jos haluat saada oman tapasi harrastaa kuuluville Desuconissa, ota yhteyttä ja liitä pienimuotoinen taidonnäyte: phoo@desucon.fi

Ja jotkut ovat muuten saattaneet jo huomatakin, että yläkulmassa on tätä nykyä linkki japaninkieliseen infosivuun. Jännä juttu!

Kommentit

Saara
Ehdin jo ohjelmaa lukiessani ajatella: eikö täällä ole oikeasti mitään muuta kuin paneeleja ja luentoja (ja cosplay näytös). Mutta päiväni pelasti uutinen siitä, että ihanan pirtsakka Laura tulee laulelemaan! :)
Thunerd
olen kyllä nyt kahden vaiheilla viitsiikö tuonne enää mennä jos tuo järkky- singlellään holtittomasti heilunut "heinämies Heinolasta" on siellä vetämässä taas sitä "puhe-laulua musiikin tahtiin"...
Thunerd
olen kyllä nyt kahden vaiheilla viitsiikö tuonne enää mennä jos tuo järkky- singlellään holtittomasti heilunut "heinämies Heinolasta" on siellä vetämässä taas sitä "puhe-laulua musiikin tahtiin"...

Eikö tuosta tytöstä löytynyt yhtään fiksumpaa kuvaa...?
friikki
joo, joo ihanaa! enää pikku hetki vaa desuconiin!!! <3... mitäköhän laittaisi päälleen...?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!