Tsukicon hijack

Kirjoittanut
Drasa

Viime viikonloppuna Helsingin kulttuuriareena Gloria täyttyi lolitoista, j-rokkareista, ernuista, mangusteista ja animisteista. Sattuneista syistä Desuconinkin järjestäjiä oli tullut paikalle. Allekirjoittanut toimii Desuconin turvallisuusvastaavana, joten nyt kun ollaan vielä kaukana tulevan kesän riennoista, meikäläisellä on ollut coniin liittyvää hommaa toistaiseksi melko vähän.

Viikonloppuna kuitenkin minä ja muut paikalla olleet Desuconin järjestäjät pääsimme edustamaan conia vihdoin in real life; pidimme Desucon-ständiä vuoden 2008 viimeisessä japanilaiseen popkulttuuriin keskittyneessä tapahtumassa, Tsukiconissa. KCS ry pääsi myös tarjoamaan Jrocksuomelle tulkkauspalveluja, koska japanintaitoisia tarvittiin paljon enemmän kuin normaalisti: paikalla kun vipelsi moninkertaisesti yksittäistä keikkaa enemmän japanilaisia artisteja ja managereja.

Kuten Ana viime postauksessa kertoikin on Desuconin lipunmyynti avattu, ja siksipä varsinainen tehtävämme Tsukiconissa oli tapahtuman mainostamisen lisäksi myydä kasapäin lippuja. Tehtävä osoittautui tietenkin haastavaksi – on ymmärrettävää että menekki ei ole vielä huikea, kun tapahtuma siintää yli seitsemän kuukauden päässä. Tähän nähden lippuja meni kuitenkin loppujen lopuksi ihan hyvin, ja herätimme varmasti positiivista mielenkiintoa. Ständillä tuli kaikenlaisia keinoja kokeiltua, ja huomasimme muun muassa, että seksi myy:

Desuconin uusi markkinointistrategia — seksi myy. Kuvan otti Mainy.

Kuten kuvasta ehkä näkyy, ainakin minulla oli hauskaa. Niin taisi olla kaikilla muillakin, jotka katsoivat naureskellen vierestä, kun mainosta teipattiin takamukseeni. Hupia irtosi myös ständillä jaetusta ernubingo-pelistä. Turhan vakavaa meininki ei siis ollut – mikä oli hyvä asia. Eihän conin järjestämisessä ole mitään mieltä ellei siitä itse nauti! Ständillä päivystämisen lisäksi itse tapahtumaa tuli kierreltyä ja koettua kaikenlaista.  Kokonaisuutena viikonloppu oli siis erittäin onnistunut.

Veikkaisin että monella meistä järjestäjistä oli varmastikin Tsukiconiin tutustuttaessa ketunhäntä kainalossa, ja mielessä liikkui, voisiko Tsukiconista oppia jotain, joka kannattaisi ottaa huomioon Desuconia järjestettäessä. Muun muassa Maid-kahvilan järjestelyissä aiomme loistaa vielä Tsukiconiakin kirkkaammin.

Conin loppuhuipennukseksi... niin. Varastimme show'n, kirjaimellisesti. Saimme tapauksen jopa talteen, joten näin lopuksi voisin linkittää todisteet kaappauksesta:

 

Kommentit

Extended_feline
Olitte kauniita. <3
Qsti
pakko kyllä sanoa, että parempaa hijackia en olisi osannut kuvitella! ihmisten on pakko kiinnostua jos kerran jätkän persees lukee "Desucon" ja jätkä varastaa show:n! Jos olisi vielä ollut härskimpi meininki... hui, en osaa kuvitella.
Qsti
kysymyspysymys: miksette ole päivittäneet sivustoa aikoihin? paitsi tietty Desu-kunin ulkomuotoa parantelitte. we want action!
Tsubasa
Sattumalta vireillä on ollut yhtä aikaa paljon juttuja joista ei ole kuitenkaan ollut mitään kerrottavaa vielä... Mutta odottakaapa vain!

Kohta alkaa olla sellainen aika että olisi jotain uuttakin kerrottavaa... ja kenties jotain yllätyksiäkin! Tässä ennen Traconia ainakin.
Osaka
yaoin synkkä puoli............ muhahahaaaaaaaa........

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!