100 aamua Desuconiin

Kirjoittanut
Tsubasa

Tämä kuva on aika vanha. Ihan näin montaa sekuntia coniin ei enää ole...

Sataset paukkuvat! Desuconiin on tänään tasan sata päivää eli enää runsaat kolme kuukautta, kuten tuolta sivun yläreunan laskurista näkee. Onhan tässä tietysti vielä Tampere Kuplii ja Bakacon välissä, mutta ymmärrettävästi täällä päin on kaikkein eniten se oma tapahtuma mielessä. n_n;

Toivoisimme kuitenkin, ettette unohtaisi tätäkään conia ja muistaisi sitä vasta toukokuun puolessa välissä. Tasan viikon päästä on nimittäin 5.3., ja se on viimeinen mahdollinen päivä ostaa lippunsa coniin 12 eurolla! Tästä vain täyttämään simppeli pikku lomake, ja yhtä tilisiirtoa myöhemmin voimme taata että pääset sisälle huomattavasti nopeammin kuin lippua etukäteen ostamattomat. (Muistattehan Traconin jonon? Kesäkuussa tuskin on sentään pakkasta, mutta mahdolliselle sateelle emme kuitenkaan voi mitään jos sellainen päättää osua kohdalle...)

Kolme kuukautta on lisäksi lyhyt aika saada coni pitokuntoon! Paljon asioita on vielä viimeistelemättä ja julkistamatta - iltabileasiat, taidekujalle ilmoittautuminen, karaokebiisien ehdotusmahdollisuus, cosplaynäytökseen ilmoittautuminen, piirustuskilpailu, muutama esitys, miittitilan varausmahdollisuus, jokunen työpaja ja muuta sellaista. Niistä lopuista puheohjelmista puhumattakaan.

Ja tämän lisäksi on sitten vielä kaikki se mitä ennen olisi sanottu "epäviralliseksi ohjelmaksi" mutta mikä nykyään tuntuu muodostavan conien päähoukuttimen; FFFightit sun muut. Olemme itse asiassa saaneet joitain uudentapaisiakin tällaisia ehdotuksia, ja näillä näkymin ainakin yksi niistä on toteutumassa. Pahoittelemme että olemme julkistamassa niitä vasta nyt; paras tapahtumahan on toki sellainen joka tarjoaa ohjelmaa kaikille erilaisille kävijöille, mutta halusimme aloittaa vähän toisenlaisella ohjelmalla välttyäksemme siltä mielikuvalta että olemme vain samanlainen con kuin kaikki muutkin. ;)

Kannattaa siis seurata uutisia tarkkaan - tai ainakin galtsuyhteisöä, sinne ilmoitamme aina kaikesta uudesta ensimmäisenä!

Kommentit

>Julia<
Helluuu! En malta oottaa Desuconia!! Jaksan kyllä oottaa mutten halua! Että en kuitenkaan mee minnekää ojaa kuolemaa:D En, en! Mutta sitten, kun koittaa se päivä, kaikki odotus ja jännitys, tiessään! =3 Hahhah, kamut ihmettelee miten osaan kävellä korkokengillä, IHAN helppoa!:D Nähdään desuconissa xD

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!