Tiedettä Desuconissa

Kirjoittanut
Extended_Feline

"TÄMÄ OLI VASTA 33 % KUNNIAVIERAISTANI!"

 Satunnaiset juttutuokiot voivat poikia kiinnostavia käänteitä. Osallistuin nimittäin viime vuoden syyskuussa Suomen elokuvatutkimusseuran järjestämään Imaginary Japan -konferenssiin. Tarkoitukseni oli lähinnä imeä uusia ideoita omiin projekteihini, ei hankkia vieraita Desuconiin. Toisin kuitenkin kävi, kun istahdin samaan illallispöytään Ryuusuke Imain kanssa.

Gundamista, Ghiblistä ja Ghost in the Shellistä innostunut tutkija ja luennoitsija oli kiinnostunut myös suomalaisten animen ja mangan harrastajien tapaamisesta, ja myöhemmin tänä talvena tuli mieleen kysyä, kiinnostaisiko herra Imaita tulla käymään Suomessa, tällä kertaa Lahdessa.

Ohimennen heitetty vierailukutsu poiki jännittävän vastauksen. Imai kertoi, että tulisi mielellään - ja toisi muutaman opiskelijansakin mukanaan, jos nämä vain uskaltaisivat lähteä tapaamaan suomalaisia kanssaotakujaan. Luennontapaisenkin hän suostui pitämään, joskin ajatus siitä että nostaisimme hänet samalle tasolle legendaarisen Tooru Furuyan kanssa tuntui olevan hänelle aika ujostuttava ajatus...

Nyt odottelemme mielenkiinnolla, millainen seurue Kiotosta lentää Lahteen kesäkuussa.

Kommentit

saunalahti
MISTÄ NÄITÄ JAPANILAISIA OIKEIN KERTYY?
KeroKero
Oh, Desukun! Vaikuttaa Erittäin mielenkiintoiselta.
NoLifeArtist
Hohohoo! Kuulostaa kivalle! : D Hitsi Desu-kun näyttää seksikkäälle. XD
Velagerd
Miks saloon ei voisi tulla tällasta anime cosplay juttui, ku asun sen verran kaukaat tollasist tapahtuma paikoista :( TOIVOISIN ETTÄ SALOON TULISI!!!!
Extended feline
Jos vuori ei tule Muhammedin luokse, on Muhammedin kenties tultava vuoren luokse.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!