Mies CLAMPin takana - vieraana sinun Desuconissasi

Kirjoittanut
Phoo

Chii — hahmo, jota ei tarvitse esitellä.

Kuka ei tunnista kuvaa? Chobitsin Chii on vain yksi neljän mangakan ryhmä CLAMPin historiaan jääneistä henkilöhahmoista. Desucon tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kuulla CLAMPista ensi käden tietoa: taiteilijamanageri Kiyokazu Fujimoto saapuu kunniavieraaksi Desuconiin.

Taiteilijamanageri- ja taidenäyttelypalveluita tarjoavan Pyrotechnist-yhtiön projektiosaston päällikkö Kiyokazu Fujimoton ja Desuconin yhteistyön tarina on kerta kaikkiaan päinvastainen kuin pitäisi. Aikaisemmin julkistamamme kunniavieraan, ääninäyttelijä Tooru Furuyan, sekä tämän managerin käymä keskustelu Fujimoton kanssa johti aivan yllättävään kiinnostumiseen. Alun perin "tarkkailemaan" aikova Fujimoto tarjosi lopulta ultimatumia: hän ei tule, jollei saa pitää luentoa Desuconissa!

Fujimoto esittelee luennossaan CLAMPin tulevia projekteja, CLAMPin työtapoja ja studiota. Mikä tekee CLAMPin töistä CLAMP-maisia? Mikä on Pyrotechnist ja miten manga päätyy kustantamoon ja ostajille? Mitkä ovat CLAMPin tavoitteet tuleville mangoilleen? Entä miten CLAMPin mangasta tulee animea?

Fujimoto on itse ollut vastaavana tuottajana muun muassa CLAMPin projekteissa CLAMP in Wonderland 2 ja xxxHolic.

Kommentit

Cilla
Kerrassaan ihanaa että kunniavieraita vain kertyy Desuconia varten! Toivottavasti saatte kunniavieraiden osiot järkättyä niin etteivät menisi päällekkäin, että olisi mahdollista päästä kuulemaan mahdollisimman montaa heistä. :D

Saako muuten tiedustella että mihin aikoihin olette julkistamassa varsinaista aikataulua Desu-viikonlopusta? Julkistatteko ohjelman täällä nettisivuilla hyvissä ajoin ennen itse viikonloppua vai saako ohjelmia vasta paikan päältä? Sitten kun saatte sovittua kunniavieraiden pitämien luentojen sisällöt niin listaatteko nekin tuonne Ohjelma-osion alle? Anteeksi runsas kysely mutta en tiennyt minne kysymyksiä saa laittaa. :) Desusta on tätä nykyä tulossa kerrassaan mahtava, ja rima nousee entisestään. ;)
Myy
Siis VAU. Noinko teille vain tuli postia 'jihuu, minäkin tulen!' vai kuka siitä tiedotti? Päheetä kuin mikä. Desu on tosiaan kaikkien aikojen ykköscon. Siellä nähdään!
-Myy
Tsubasa
Valmis ohjelmakartta julkaistaan heti kun saadaan pari viimeistä ohjelmakuvausta valmiiksi (ja päätettyä onko traconmainen popup-javascripteily pöljää vai ei). Viikon sisään, sanoisin.

Fujimoto on tosiaan Furuyan managerin tuttuja, ja sitä kautta hän myös meille ilmoitti haluavansa tulla. Jännä juttu...
Phoo
Furuyan managerilla Ikedalla oli tosiaan eräänä päivänä sähköpostissaan mielenkiintoinen "sivumennen sanoen" -kappale, jossa kerrottiin lähinnä, että Fujimoto oli toveriensa Suomen-matkasta kuultuaan ollut kiinnostunut lähtemään mukaan. Myöhemmin paljastui, että hänellä ei tosiaan ollut muita "omia bisneksiä" Helsingissä vaan luento Desuconissa oli tavoitteena.

Tosi mukavaa nähdä, ettet, Myy, kanna kaunaa viimeisestä :) Vähän on tutisuttanut välillä. Nähdään Desuconissa!

Fujimoto tulee Suomeen suoraan Espanjan-työmatkalta.
Myy
Kaunaa? Pyh ja pah! :D Tämähän on huikeaa!
mousuku
Dyyds rajatkaa vähän, teillähän on kohta coni ihan pullollaan kunniavieraita. Toivottavasti tämä nostaa muittenkin conien tasoa sitten.
sattuma
Tässä alkaa väkisinkin pelkäämään niitten "joidenkin" käytöstä kunniavieraiden seassa.. http://www.youtube.com/watch?v=UDQic8v_Ons .Jos jotain tuollaista tapahtuisi, en toipuisi häpeästä. Minkähänlainen kuva siitäkin jäisi.
Truthdel
Kyaaah! <3,<3 *kuolavaluen*... Joo eli fanityttöefecti pääsi salakavalasti nurkan takaa yllättämään. Aivan mahtavaa. Varmasti karkaan taidekujalta jos tämä on tiedossa <3
Hiro
Nyt pitää tuttujen CLAMP-fanien puolesta kysyä että saako luentoa nauhoittaa (conivideoitahan on pompahdellut Youtubeen jos jonkinlaisia, mutta näin varmuuden vuoksi) ja saavatko katsojat esittää kysymyksiä luennon lopuksi? Tosin Fujimoto-setä varmasti vastaa moniin fanien kysymyksiin jo itse luennossa. :3
Tsubasa
Tiedustelemme asiaa. :3 Furuyan kanssahan ei ole mitään ongelmaa kun herra on isomman luokan julkkis ja tottunut kuvaamisiin, mutta voi olla että managerismies haluaa pitää matalampaa profiilia.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!