Kunnian kuukausi

Kirjoittanut
niidel

Noin 11 kuukautta sitten Petteri "Tsubasa" Uusitalo tuli todenneeksi IRCissä, että kunnon nörtti järjestää conin vaikka yksinään. Sekin lienee mahdollista, mutta hankalaa. Kuten animesta ja mangasta opimme, asiat onnistuvat yleensä helpommin kavereiden (nakama on japania ja tarkoittaa toveria) kanssa.

Kuten Yhteystiedot-sivulta käy ilmi, conin "ydinryhmän" muodostaa 16 ihmisen joukko, joista jokainen on tehnyt conin hyväksi enemmän tai vähemmän, omasta toimenkuvasta, vapaa-ajan määrästä ja panostuksesta riippuen.

Itse olen reissannut Lahdessa palavereissa ja vääntänyt Patentti- ja rekisterihallituksen kanssa juridista kättä siitä, onko Kehittyvien conien Suomi yhdistykselle sopiva nimi. Uskoivat lopulta, että on.

Mutta olisi suoranaista valehtelua sanoa, että minä olisin tässä kaiken takana - Antti on hoitanut rahaliikennettä erinomaisesti, Anna laatinut jos jonkinlaista lehdistötiedotetta ja tuupannut infoa tiedotusvälineisiin, Aarni väsännyt omakätisesti lähes kaiken sen, mikä pyörittää näitä sivuja ja varausjärjestelmiä, Maaria piirtänyt ties kuinka monta Desu-kun -variaatiota ja niin edelleen. Petteri taas on tehnyt niin paljon asioita conin eteen, etten edes itse pysy perässä - noin Tengen toppa Gurren-Lagannin kokoinen kiitos tälle siitä, että on hoitanut hommia silloin kun olen itse ollut saavuttamattomissa paikoissa. Riku on ahertanut työvuorolistojen kanssa kuin pieni eläin. Jos kirjoittaisin tähän, miten kaikki tämän porukan tyypit ovat ansioituneet conin järjestämisessä, tästä tulisi romaani.

Niin, ja tämähän on vain se, mitä me olemme tehneet. Conin järjestämiseen kun kuuluu monia kymmeniä muita henkilöitä - ja kun jokainen vänkäri lasketaan mukaan, conin järjestäjäpuolen pääluku huitelee sadoissa. Conin tärkein henkilö on kuitenkin sinä itse - kävijä. Ja tällöin pääluku onkin jo tuhansissa.

Siitäkin huolimatta, että paljon on tehty, paljon asioita on vielä edessä - se kaikista suurin haaste, se nimenomainen syy, miksi koko porukka on kasattu - itse coni. Tänään, 6. toukokuuta 2009, Suomen ensimmäiseen Desuconiin on aikaa tasan kuukausi. Mikäli kaikki menee aivan kuten suunniteltua, tasan kuukauden päästä Maija Lehtolan "Yaoin pimeä puoli"-ohjelma (K-15) on suurin piirtein puolessa välissä ja Nicklas Nymanin shibarityöpajan (K-18) alkuun on puoli tuntia.

Tasan kuukauden päästä.

Kuukauden aikana pitää tehdä vielä vaikka kuinka paljon. Vaikka paljon on tehty, paljon on vielä edessä. Nyt tarvitaan suomalaista sisua, talvisodan henkeä ja uusia perunoita. Mutta kuten talvisodassa, tässäkin ollaan tekemässä tapahtumaa kavereiden kanssa - ja kaveria ei jätetä!

TÄMÄ ON KUNNIAN KUUKAUSI - KOHTI UUSIA HAASTEITA, KOHTI DESUCONIA!!

Desuconissa nähdään.

PS. Ai niin. Meidän osaltamme lipunmyynti sulkeutuu ensi viikonloppuna, eli jos haluat ostaa lippusi etukäteen - mitä suosittelemme, koska saat sen nyt vielä halvemmalla kuin ovelta - tee se nyt. Ennakkoon ostamalla myös vältät jonotusta itse conissa. Ja varsinkin, jos olet tulossa coniin kauempaa, suosittelemme lipun ostamista etukäteen, sillä lippuja on rajattu määrä. Vain ostamalla lippusi etukäteen varmistat pääsysi coniin!

Kommentit

Pyry "GolDDranks" Kontio
Hih, mitä NATS... eikun nationalismia.
sattuma
Kuukausi siis enää aikaa Desuconiin :3. Täytyy vissiin paiskia paljon ylitöitä vielä kun kerkeää niin on sitten enemmän millä törsätä kaikenlaisiin kojuihin tai sitten istuu vaan koko päivän meido-cafessa.. Katsoin että siinä "desu-hotellissa" olisi ollut sviittihuone vähän päälle 200 euroa. Onhan sillä hintaa, mutta olisi se aika luksusta. Ties vaikka saisi kauniimpaa sukupuolta sinne mukaan!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!