Night of the living Desu

Kirjoittanut
Ana

Desucon eroaa monista muista coneista monella tapaa. Uudenlaisia tapoja tehdä asioita on kokeiltu, ihan uusia ideoita on ehdotettu ja kokeiltu ja niin edelleen. Paljon asioita joiden toimivuudesta ja niiden luomasta fiiliksestä saadaan ensi käden tietoja oikeasti vasta tulevana viikonloppuna. Desuconin ympärivuorokautisuus on kuitenkin sellainen juttu, että sen tietää olevan huikeaa jo ennen kuin ensimmäistäkään Desuconia on edes pidetty. Mitä kaikkea sitten yöllä tapahtuu?

Luennot ja paneelit on yön ajalta skipattu. Kummasti kukaan ei ohjelmarikkaan päivän jälkeen tai juuri iltabileistä palattuaan niitä välttämättä jaksaisi seurata, joten ne on päätetty suoraan jättää pois. Työpajoja sensijaan löytyy. Puoliltaöin starttaa muun muassa Madventuresista tutuksi tulleeseen japanilaiseen sidontaan keskittyvä shibarityöpaja, johon otetaan mukavan ja turvallisen kokemuksen takaamiseksi vain ennakkoon ilmoittautuneita. Materiaalimaksun hinnalla saat myös köyden mukaasi tulevaakin harjoittelua varten. Ilmoittautuminen tähän työpajaan tapahtuu infotiskiltä heti ovien auettua ja jatkuu aina siihen saakka kunnes ilmoittautumislista on täynnä. Kovin kauaa siinä tuskin menee, sillä paikkoja on vain 10 parille.

Ensimmäisen työpajan loputtua starttaa puoli kahden maissa aivan toisenlaista ohjelmaa. Animaatiokalvotyöpajassa pääset kokeilemaan tekniikkaa, jolla animea luotiin lähes vuosisata ennen tietokoneisiin siirtymistä. Kokeile animaatiokalvon tekoa omasta piirrustuksestasi, tai tule vaikka luomaan anime hetkeä aiemmin päättyneestä shibarityöpajasta! Aikaisempaa kokemusta aiheesta ei tarvita, eikä työpaja maksa mitään. Ennakkoilmoittautumistakaan ei ole, joten sen kun vain kävelet paikalle ja tulet oppimaan uutta.

Yöllä saattaa ajoittain yllättää nälkä tai jano. Infotiskin vesipisteestä saa toki vettä, mutta löytyy meiltä parempaakin! Café Ichigon pitäessä taukoa yöllä, pidetään infotiskillä yökahvilaa aina iltakahdeksasta aamukymmeneen. Tarjolla on niin kahvia, teetä kuin Batteryäkin ja jonkinlaista purtavaakin löytyy. Tahtoisitko esimerkiksi jotain tiettyä mikropizzaa tai muuta yöllä syötäväksesi? Ehdota tämän viestin kommenteissa, niin yritämme järjestää asian! Kukonlaulun aikaan ja ehkä sen jälkeenkin voisimme esimerkiksi tarjota aamupuuroa. Kiinnostaisiko? :)

Keskellä conia sijaitseva Susilava on auki myös yöllä ja sinne saa kuka tahansa nousta esittämään omaa spektaakkeliaan. Jotain huhuja onkin jo kuulunut ties minkälaisista yöaikaan tapahtuvista esityksistä, joita pääsemme toivottavasti conissa näkemään.

Jos olet menossa iltabileisiin ja tahdot yöksi takaisin coniin, niin huomaathan, että Sibeliustalon ovet sulkeutuvat yöksi kello 00.30 ja tämän jälkeen et sisään enää pääse. Tule siis ajoissa takaisin! Ulos pääsee yön aikana milloin haluaa, mutta takaisin tuleminen ei valitettavasti onnistu ennen kuin ovet jälleen aamulla avataan. Sisäilmasta ei kuitenkaan tarvitse ihan koko yötä kärsiä, vaan Sibeliustalon takapihan aidattu terassi on auki myös läpi yön. Sisätilojen alkaessa ahdistaa voi siis käydä nauttimassa raittiista yöilmasta sekä järvimaisemasta, ja tulla tarpeeksi saatuaan takaisin sisään jatkamaan yön viettoa. Omasta mielestä kun parasta yössä on juuri se, että voi vain istuskella kahvikupin kanssa nurkassa vanhojen ja uusien kavereiden kanssa juttelemassa kaikenlaista.

Coni alkaa olla jo sen verran lähellä, etten varmaan enää ennen conia tule tänne mitään kirjoittelemaan. Nähdään siis Desuconissa! Tulkaa ihmeessä moikkaamaan, kun istun yökahvilan tiskin takana myymässä kahvia väsyneille ja iloisisille Desuyöhön jääneille. :)

Tervetuloa!

Kommentit

Zero-chan
Hei tuosta yökahvilasta tulikin ehdotus mieleen. Joka aamu minun on aivan pakko saada kaakaota tai edes jotain suklaapitoista juomaa/ruokaa, muuten aamu ei starttaa iloisissa merkeissä.
Tämä oli siis ehdotukseni. o/
--
Jolt Colaa kahvilaan o/
Nezukiba
Saarioisen mikropitsat kyllä maistuisi yöaikaan jonkun energiajuoman kanssa
aino elina
munkin on hyvä idea toi juttu että veri-sokeri pysyy pystyssä vähän aikaan aamulla ja mahani kurnii huono veri-sokeri aamulla jos ei saa ruokaa
Tsodmi
Tuohan on todella mahtava yöllinen asia, eniten kiinnostaa yöllinen kalvon teko, cafe ja Disco .D
Denartle
Sääli sinällään, ettei yöllä pääse sisään enää. Ei kai sitä baarista ennen puolta yötä mitenkään voi lähteä jos conissa on illallakin ohjelmaa :) jos sinne on seuraa lähdössä niin toki menen, muuten varmaan menen hotelliin yöllä joskus.. Hyvä että yölläkin saa jotain syötävää, kun silloin se nälkä tuntuu aina olevan. Itse en välttämättä koko yötä valvoisi, koska väsyneenä ei seuraavana päivänä saisi niin paljon irti tapahtumasta.
arinomi^^
ihan tyhmää kun shibarityöpaja on k18.. :( olis ollu kivaa koittaa...
miu
Olisi kivaa jos kahvilasta löytyisi kans jotain kasvisvaihtoehtoja (leipiä, pizzoja yms). Vegaaniset taitaa olla liikaa pyydetty (esim. jogurtit), mutta jos mahdollista nii olisi tosi kiva! Nähdään Desussa!
Paranara
Shibarityöpajan K18 on tosiaan tyhmä asia, koska Desucon on 20 päivää liian aikaisin..
Yöllä olisi tosiaan kiva vetää energiajuomia. Battery on ihan selvä, mutta ehkä pitäisi olla myös jokin halvempi vaihtoehto? Esimerkiksi Ed on litrahinnaltaan huomattavasti halvempaa.
Ei siten, ettenkö itse vetäisi Batteryä kuten tosinörtin kuuluukin (eli tölkistä), mutta kaikki paikallajaolijat eivät välttämättä ole aivan niin rikkaita.
Solo
Millaisen porhon mielestä Ed on halpaa? :p
Ei sinänsä, mutta halvasta kun puhutaan, niin Euroshopperin energiajuoma on kaiketi se ykkös vaihtoehto: puoli litraa eurolla on tähän mennessä olluyt lyömätön halpuudessaan.

Ruoka olisi kyllä loistavaa, sillä itsellä ei ole tarkoitus paikanpäällä nukkua. Ja nähtävästi, kun ei takaisin paikallekkaan pääse, ole tarkoitus baariinkaan mennä...
Nennu
BILLYS PIZZAAA!!!! :D
random
Ei nyt mitenkään tähän aiheeseen liittyvään, mutta bongasin tuolta, että niitä lippuja on rajattu määrä. Kuinkahan rajattu määrä niitä on? Kun itse en ole saanut sitä etukäteen hommattua ja olisin aika kaukaa sinne tulossa, joten olisi sitten kiva yllätys jos ei pääsisikään coniin sisään... Etenkin kun ei pois ihan niin vain pääse sieltä. Ja ei olisi kiva maksaa turhaan kalliita junalippujakaan...
Tsubasa
3500. Lippuja on vielä hyvin jäljellä, joten niiden loppumista tuskin tarvitsee pelätä ihan heti. Vaikka eittämättä olisi kyllä metkaa, jos noustaisiin jo ensimmäisenä vuonna Traconin kokoluokkaan. :)

Talon paloturvallisuusmääräykset sallivat 4000 hengen sisälleottamisen yhtä aikaa, mutta muutama sata tulee jo myyjistä ja työvoimastakin täyteen. Siksi raja on asetettu tuohon.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!