Kiitos.

Kirjoittanut
niidel

Ohi on!

Maailmanhistorian ensimmäinen Suomessa pidetty Desucon on nyt ohi; pari päivää on ladattu akkuja ja alettu purkaa sitä mitä tapahtui, mistä ihmiset pitivät ja mikä meni metsään.

Metsähalli tyhjänä... kummallisen näköinen.

Metsähalli oli hieman erilainen ennen conia :)

Kuten Anikissakin totesin, joitain virheitä tehtiin. Listattakoon ne vielä tässä itsetutkiskelun merkeissä:

  1. Lipunmyynti ei toiminut kuten haluttua. Suunnitelmat kahdeksasta lipunmyynti- / lunastuspisteistä eivät toteutuneet johtuen meidän antamastamme puutteellisesta koulutuksesta, jolloin lipunmyynti-/lunastuspisteitä oli vain 2+2, mikä hidasti jonoja. Ensi kerralla järjestämme pisteitä enemmän sekä järjestämme myös rannekkeen saaneille oman kulkureitin, ettei heidän tarvitse tunkea sisään samoista ovista kuin mistä ostajat ovat menossa. Harmillista oli myös, että webmasterimme rakentama jonotussäävalitsin jäi hieman väärään asentoon :F.
  2. Tiedotus Sibeliustalon "nukkumakiellosta" ei pelannut. Aluksi idea oli, että Sibeliustalolle olisi järjestetty kävijöille nukkumatila, mutta koska Sibeliustalon tila ei käytännössä olisi siihen riittänyt (eikä Sibeliustalo tarjoa eikä voi tarjota majoituspalveluita), siirrettiin majoitus kokonaan LAMKille ja Lahden Lyseolle. Tästä olisi tullut olla maininnat pääsivulla ISOLLA FONTILLA. Nyt näin ei tehty, mikä aiheutti sekaannuksia ja joillekin epäonnisille unen vähyyttä.
  3. Go ja mahjongg -pisteet, jotka oli nettisivuilla mainittu ja jotka ohjelmalehdestäkin löytyivät, eivät onnistuneet. Tarkoitus oli, että ihmisillä olisi ollut mahdollista tutustua näiden mielenkiintoisten lautapelien maailmaan ja myös pelata niitä hämärtyvässä kesäillassa Vesijärveä katsellen lähes zeniläisissä tunnelmissa. Pelipisteiden pitäjiä myös kyseltiin ja muutamien kanssa keskusteluja käytiin - mutta lopulta pisteiden järjestelyä ei varsinaisesti laitettu kenenkään tehtäväksi, ja se jäi sille tielleen.

Pahoittelut Desuconin puolesta näistä faileista, ensi kerralla paremmin.

Palautelomakkeissa on myös tullut hyviä kommentteja ja huomioita siitä, mitä tapahtumassa pitäisi parantaa (esimerkiksi isompia opaskylttejä on toivottu ja enemmän tilaa karaokelle). Kaikkia toiveita ei voida täyttää, mutta ne otetaan kyllä varmasti huomioon - mekin haluamme tästä parhaan mahdollisen tapahtuman.

47 minuuttia ja 40 sekuntia ennen ovien avaamista.

Tässä kohtaa alkoi jo vähän jänskättää :F

Kokonaisuutena - mikä myös palautelomakkeista ilmenee - tapahtuma onnistui kuitenkin erittäin hyvin, kuten muutama saamistamme palautteista kertoo:

"Kiitos mahtavasta conista! Neljän conivuoden jälkeen voin sanoa, että oli kaikin puolin paras con, missä on tullut käytyä." -Nainen, 16 - 18 v

"Lyhyesti sanottuna Desucon on/oli Suomen paras con tähän mennessä! Tällaista laatua lisää vastaisuudessakin >u<" -Nainen, 19 - 20 v

"Yleisesti ottaen paras con missä olen käynyt, se missä desucon voittaa kaikki muut conit on kokonaisuus joka toimi. Siinä missä lähestulkoon kaikki muut conit ovat epäonnistuneet jossain asiassa, oli se sitten kävijät/ohjelma/kunniavieraat/majoitus/sijainti ym. niin Desucon onnistui kaikessa lähes täydellisesti." -Mies, 21 - 25 v

Olen iloinen siitä, miten hyvin hommat toimivat paikan päällä. Tekniikka pelasi kokonaisuutena erittäin hyvin siitä huolimatta, että meidän puoleltamme tekniikassa oli vain 4 ihmistä, jotka paahtoivatkin hommia läpi viikonlopun... Suurkiitos kaikille jotka tekniikkaa hoitivat, erityisesti Antti Alhoselle ja varsinkin Teppo Rekolalle. Kiitokset samoista syistä myös Mikko Sireniukselle (+animenäytöksen järjestämisestä).

Pelisalia rakennetaan

Pelisalia rakentamassa

Vänkäröintikin saatiin hoidettua huolimatta massiivisesta 25% vänkärikadosta - kiitos joka ikiselle vänkärille, joka paikalle tuli ja erityisesti niille jotka tekivät ekstraduunia velvollisuuksiensa yli - varsinkin työn sankari Salla Lahdensuulle, joka veti "lyhyen" majoitusvuoron 19 - 05. Kiitos myös Riku Mikkoselle siitä että hoiti vänkärihomman kunnialla kotiin, huolimatta feidausprosentista.

Mika Valtoselle kiitokset valokuvauksen organisoinnista ja viraalimarkkinoinnista. Pyry Kontiolle kiitokset turvallisuusasioista ja edustustehtävien mallikkaasta hoidosta. Kiitokset myös jokaiselle JV:lle jotka meillä olivat; toivottavasti morat saadaan pois lähimaastosta tulevinakin vuosina. Kiitokset Noora Rytköselle sekä Topias Heinoselle Cafe Ichigon hoidosta, kuten myös jokaiselle meidolle joka oli kävijöitämme palvelemassa. Kiitos myös jokaiselle ohjelmaa pitäneelle tai siihen osallistuneelle. Kiitos myös kaikille muille organisaatiossa mukana olleille, ihan jokaiselle teistä.

Suurkiitos myös kaikille niille jotka Sibeliustalon puolelta olivat asioita hoitamassa; tuottaja Mika Kavasvuolle kiitos siitä että oli heti desuhengessä mukana ja lähti kehittämään tapahtumaa, ohjelmapäällikkö Minna Nymanille siitä että oli ainoa joka suhtautui asiaan järkevästi ;D. Kiitos myös Sibeliustalon vahtimestareille Johnnylle ja Henkalle; kiitos myös kaikille Sibeliustalon puolesta tulleille järjestyksenvalvojille sekä teknikoille, lipunmyyntiä unohtamatta.

Kiitokset myös tulkeillemme (Eero Talvitie, Eetu Lampsjärvi, Santeri Saarimaa ja Joonas Kirsi sekä Antti Valkama), ilman teitä olisimme olleet pulassa.

Conin kuvitteleminen pelkäksi coniorganisaatioksi on kuitenkin harha - coni elää ja kuolee kävijöidensä kautta. Kiitokset jokaiselle kävijällemme, niin nuorelle kuin vanhallekin, tytöille ja pojille, naisille ja miehille ja kaikille näiden välimaastosta.

Kiitos teille kaikille, ihan oikeasti.

Kiitokset myös mystisille tiikerimiehille!

Conissa nähtiin myös mystisiä tiikerimiehiä

Pääjärjestäjä kiittää ja kuuttaa.

Nähdään ensi vuonna! ;)

Kommentit

Hiro
Täytyypä kuutata takaisin: http://i21.photobucket.com/albums/b255/Kyoudai-tachi/Saksa/bild033-1.jpg (Bonuksena mukana bubu.)

Kiitokset tosiaan mahtavasta conista, otetaan ensi vuonna uusiksi!
Kaisa Lehikoinen
Nähtävästi cosplaykuvauspalvelun kuvat löytyvät jo osoitteesta http://kuvat.aniki.fi/
Kaveri ei löytänyt niitä kun etsi vain desuconin sivuilta ^^;
Engaru
Oli ihana coni, kiitokset! :3
Karaoke vei sydämeni <3, ens vuonna uusiksi!
Daranara
Aivan mahtava coni oli!
Mitään suurempaa tai pienempää ongelmaakaan ei tullut (säätä ei lasketa), kun se puukkojuttukin ratkaistiin (järjestäjien puukkohan se siellä), järkkärien radion väärinkäyttöä lukuunottamatta. Mahtavaa, nähdään ensi vuonna. ^_^
mie
Tulipahan mieleen, että jos go-pisteeseen ei saada jatkuvaa opastusta, oppaan virkaa voisi mahdollisesti vähemmän vilkkaina hetkinä hoitaa tietokone (mahd. kannettava), jossa on http://playgo.to/interactive/finnish/ auki ja selain full screenillä. Ei tarvitse osata edes alkeita ollakseen avuksi. :]

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!