Moe moe kyun!

Kirjoittanut
chinor

Vähän päälle vuosi sitten minulta kysyttiin, haluaisinko meidoksi Desucon-nimisen tapahtuman meidokahvilaan. "Mikäs siinä", vastasin. Enpä tiennyt, että meidona oleminen veisi minut niin hurjasti mennessään, sillä nyt olen itse vastuussa vuoden 2010 Desuconin meidokahvilasta.

Desuconin meido ja butler

Desuconin meido ja butler poseerasivat kahvilassa

Olen töissä tavallisessa suomalaisessa kahvilassa ja kuvittelin meidokahvilassa työskentelyn olevan suunnilleen samanlaista, ainoastaan söpömmissä asuissa. Söpöt asut tuovat kuitenkin mukanaan yllättävän paljon vastuuta; vastuuta asiakkaiden viihtyvyydestä ja vastuu meidokahvilan ainutlaatuisesta ja illuusiomaisesta tunnelmasta. Conikahvilassa työskentely osoitti tämän minulle käytännön tasolla varsin hyvin, kuten myös kaikki palaute, jota saimme conin jälkeen kahvilaa koskien. Kahvilamme meidot ja butlerit saivat ylistystä ja ihastelua osakseen, kun taas kahvilan puitteet ja pitkät jonot olivat moitinnan kohteina. Palautteista kävi kuitenkin hyvin selvästi ilmi, että kahvilastamme tykättiin kovasti. Kiinnostuneita ja innokkaita conkävijöitä oli heti lauantaina kahvilan avauduttua enemmän kuin olimme osanneet kuvitellakaan! Se yllätti meidät täysin, mutta toisaalta osoitti, miten tärkeä tällainenkin erikoisuus voi conissa olla.

Kaiken tämän pohjalta haluankin tehdä ensi vuoden Desuconiin entistä ehomman ja hienomman meidokahvilan, mutta siihen en tule pystymään yksin, vaan tarvitsen siihen meidoja sekä butlereita. Siksi voinkin ilolla ilmoittaa, että vuoden 2010 Desuconin meidokahvilan työntekijöiden haku on alkanut!

 

Moe moe kyun!


"Oletko aina haaveillut pääseväsi palvelemaan kunnon herrasväkeä, tarjoilemaan kello viiden teetä ja pukeutumaan kaiken päälle sykähdyttävästi? Hae siis Desuconin meidokahvilaan, jossa voit tehdä haaveistasi totta!"

Haemme vuoden 2010 Desuconiin 16 vuotta täyttäneitä, innokkaita ja iloisia ihmisiä meidoiksi ja butlereiksi. Hakijoista kutsutaan osa työhaastatteluun, jonka perusteella lopulliset valinnat suoritetaan. Valituille järjestetään koulutusta välillä pääkaupunkiseutu-Lahti, joten varmistathan hakiessasi, että pystyt valituksi tullessasi saapumaan näihin koulutuksiin. Jos kaikki kriteerit täyttyvät kohdallasi ja tunnet palavaa halua päästä meidoksi/butleriksi, täytä hakulomake.

Kommentit

Weenyah
Uteliaisuudestani kysyn, voivatko naispuoliskot olla butlereita, jos mekko ei ole omin pukuvaihtoehto? :3

.. ja edelleen kysellen, toimivatko meidot ja butlerit samalla periaatteella kuin vänkärit, tietty määrä työtunteja työvuoroissa/päivä?
Noora "chinor" Kontio
Voivat olla, meillä oli viime vuonnakin yksi naisbutleri :) Ja kyllä toimivat, vuorot pyritään pitämään sopivan pituisina niin, että jaksaa työskennellä ja ehtii conittaakin hyvin :3
Nuuk
Onko mitenkään mahdollista hakea sekä meidoksi että butleriksi, vai onko minun tehtävä sydäntäriipivä valinta näiden kahden välillä?
Noora "chinor" Kontio
Mahdollistahan se periaatteessa on, mutta koska et voi käytännössä kuitenkaan olla molempia, täytyy sinun jokatapauksessa valita niiden välillä.
Zyua
Jos ei tuonkohdan kesäohjelma ole ihan vielä tiedossa, niin onko silti mahdollista ilmottautua ns. alustavasti?
Hescafe
Ilmoitetaanko valituille ennen tsukiconia jos työhaastatteluja pidetään siellä?
Noora "chinor" Kontio
Zyua, en suosittele hakemaan ennenkuin kesän ohjelma on tiedossa, sillä ns. alustavia ilmoittautumisia on mahdotonta ottaa vastaan. Haku on sitovaa.

Hescafe, kyllä työhaastatteluihin kutsutaan ennen Tsukiconia jos se on siellä tarkoitus pitää.
Meroko
Onko mitään vaatimuksia hakinjan kookoon, pituuden ja kengän numeroa koskien? Mietin vain.
Noora "chinor" Kontio
Mitään erillisiä vaatimuksia ei ole, jokainen hakemus käydään läpi erikseen.
Itsa
Hei!

Ovatkos ne haastattelu ajat päätetty jo? Tai ainakin jotain suuntaa mihin kuukuateen ne sijoittuvat?
Noora "chinor" Kontio
Kaikkia ei ole vielä päätetty taikka saatu päätökseen, pyrin pitämään kaikki ensi kuun loppuun mennessä.
Megumi
Hei! Entä jos tulet cosplay asussa itse coni paikalle? Voisiko oman työvuoron ajaksi jättää esimerkiksi peruukin päähän? Minulla se sattuisi olemaan pitkä pinkki tai hopea oikein sievä peruukki.
Noora "chinor" Kontio
Mikä ettei, kunhan peruukki ei ui ruoissa ja juomissa eikä häiritse työntekoa.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!