Tsukicon ja etsintäkuulutus

Kirjoittanut
Ana

Lauantai alkoikin lupaavasti. Kissat päättivät jostakin syystä herättää tuntia liian aikaisin ja kun kello viimein puoli kahdeksalta soi, olin jo pystyssä. Kahvit naamaan ja bussiin, Kampissa vaihto metroon, jolla tuli matkattua Kalasatamaan saakka. Vielä hiukan harhailua hiekkakentällä, jonka jälkeen viimein löytyi oikea reitti tapahtumakeskus Voimalaa kohden. Päämääränä oli siis Tsukicon, musiikkiin ja katumuotiin erikoistunut tapahtuma, joka järjestettiin Helsingissä menneenä viikonloppuna.

Conikansa täytti tapahtumakeskus Voimalan melko nopeasti

Conikansa täytti tapahtumakeskus Voimalan melko nopeasti.


Tsukicon on Suomessa monessakin mielessä aivan omaa luokkaansa. Nyt kolmatta kertaa järjestetty tapahtuma toi mukanaan lähes 50 japanilaista vierasta. Coniosuuden laadusta voidaan olla montaa mieltä, mutta keikkatarjontaa oli aiheesta kiinnostuneille varmasti riittämiin. Erikoistuminen on siis ehdottomasti kannattanut. Tämän huomioiden ei Kyuu voisi mielestäni olla enempää väärässä väittäessään ensi viikonlopun Helsingin Kirjamessujen kunniavierasohjelmaa "vuoden upeimmaksi".

 

Jono ei ollut lyhentynyt vielä puoli kahdelta iltapäivälläkään.

Jono ei ollut lyhentynyt vielä puoli kahdelta iltapäivälläkään.


Valitettavasti kaikki conissa ei mennyt aivan putkeen. Jonotusjärjestelyt ja tilankäyttö olisivat kenties tarvinneet hiukan enemmän aikaa ja ajatusta. Samoin coniohjelma oli muutamaa hienoa oivallusta lukuunottamatta sangen tavallista, eikä kauhean mieleenpainuvia esityksiä näkynyt. Toivottavasti järjestäjät ottavatkin saamastaan palautteesta oppia ja uskaltavat säilyttää tapahtuman reippaasti teemalleen uskollisena. Kutakuinkin jokaikinen suomalainen con voisi ottaa mallia Tsukiconin kunniavierastarjonnasta. Mielelläni näkisin Tsukiconin parantavan mainettaan myös laadukkaan musiikkiin ja muotiin keskittyvän ohjelman tarjoajana.

Kahvilavastaava upouudessa hupparissaan.

Desuconin kahvilavastaava upouudessa hupparissaan.


Oma aikani conissa kului pääasiassa Desuconin markkinointia tehden. Desupöydän luona tuli nähtyä niin vanhoja tuttuja kuin solmittua uusiakin tuttavuuksia, ja ehdittiinpä välissä myös coniin jonottavien luo jakamaan karkkia ja Desuism-flyereita. Rahtasin aamulla paikalle (hitosti painaneen) pahvilaatikollisen järjestäjien upouusia Desuhuppareita, joiden avulla desulaiset havaitsi conimassasta hiukan helpommin. Myös paikalle tuomamme Desu-kun sai kiitettävästi suosiota.

Suurkiitokset kaikille viikonlopun aikana Desupöydän luona käyneille! Antamanne ideat ovat korvaamattomia conia kehittäessämme.

 

Tunnetko tämän henkilön? Ota yhteyttä!

Tunnetko tämän henkilön? Ota yhteyttä!


Lopuksi julistaisin kuvassa esiintyvän henkilön etsintäkuulutetuksi. Mikäli tunnet henkilön tai olet kenties hän itse, ota minuun yhteyttä (ana@desucon.fi). Meillä on sinulle ehdotus.

Kommentit

Hikaruhiiri
Hei! Etsintäkuulutettu on löydetty ;3
Laitoinkin juuri sähköpostia.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!