YAMA ja pahvisen Desu-kunin tarina

Kirjoittanut
Corvus

Moi, olen Corvus, Desuconin yövastaava eli Master of the Night. Olen myös yksi Desuconin monista yamalaisista järjestäjistä.

Desuconin järjestää Kehittyvien conien Suomi ry., mutta heidän pikku apulaisinaan häärää kaksi muuta yhdistystä: Lahden Otakuliitto Bakanat ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa virallisesti myös Yliopiston Anime ja Manga YAMA.

Jo viime vuoden Desuconissa yamalaisia oli hommissa Sibeliustalon jokaisessa kolkassa vastaavista vänkäreihin ja ohjelmanjärjestäjistä järjestyksenvalvojiin. Jos esimerkiksi Café Ichigossa sai palvelua butlerilta, oli kyseessä yamalainen - Yama toimitti kaikki tapahtuman butlerit.

Tänä vuonna saimme sitten virallisen yhteistyökumppanin statuksen, luultavasti koska olemme vaan niin tavattoman ihkuja. Katsokaa nyt vaikka, kuinka söpöjä ollaan:

Posetetaan niin ihkusti, että Desu-kunkin kalpenee

Yama on ennen kaikkea sosiaalinen järjestö. Pidämme joka keskiviikko kertsi-iltoja, joissa on aina jotain toimintaa. Se, mitä se toiminta kulloinkin on, on toissijaista. Se degeneroituu kuitenkin jutteluksi ja pelailuksi. Yamasta kiinnostuneiden kannattaa käydä kotisivuillamme ja liittyä sähköpostilistallemme.

Yksi Yaman erikoisuuksista on DS:n Mario Kart vahvalla RRRAGE:lla varustettuna. Kuva liittyy.

Yhdistyksenä Yaman pääasiallinen osallistumismuoto on aktivoida jäseniään toimimaan kukin omalla tahollaan yhteisen mahtavan tapahtuman eteen. Joitakin asioita teemme porukallakin, kuten tämän Mangapäivillä ja Tsukiconissa ihastusta herättäneen pahvisen Desu-kunin.

1. Leikataan rasterit irti ja liimataan ne valkoiselle kartongille

2. Päällystetään kuva kontaktimuovilla

3. Leikataan kartonki muotoon

4. Leikataan taustapahvi muotoonsa

5. Ja samalla teipataan kartonki reunoistaan siihen kiinni

6. Pahvinen Desu-kun on valmis ottamaan vastaan kunniajäsenyyden

Yama tykkää Desuconista ja Desucon tykkää yamasta - ja teistä.

Kommentit

pizza
minäkin haluan ;__; <3

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!