Hanki lippusi ennakkoon, hanki itsellesi parempi con

Kirjoittanut
Ana

Desuconin lipunmyynti on saatu auki! Rientäkää siis kaikki kilvan hankkimaan omat desulippunne, ennen kuin loppuvat!

Enempi hehkutus jätettäköön markkinoinnin hoidettavaksi, mutta talousvastaavana eli lipunmyynnistäkin huolehtivana voisin silti avata hiukan sitä, mitä nyt on menty tekemään ja miten tämä kaikki vaikuttaa kävijään.

Lipunmyyntiä on siis selkeytetty ja ostamista helpotettu. Lipunmyyntisivun alalaidasta löytyy selkeät neliosaiset osto-ohjeet. Tai oikeastaan varsinaiset osto-ohjeet kattavat vain kaksi ensimmäistä kohtaa, lomakkeen täyttämisen ja tilauksen maksamisen. Lopusta huolehdimme nimittäin me. Tilatut liput kolahtavat postilaatikkoon, ja kävijän tehtäväksi jää niiden coniin mukaan ottaminen. Ei enää herkästi unohtuvia tilauskoodeja eikä jonotusta lippunsa tai rannekkeensa saamiseksi. Riittää kun kävelet lippu kourassasi Sibeliustalon Metsähallin lasiseinään avatusta oviaukosta sisään, annat lipun ja saat vastineeksi rannekkeen. Kun muut odottelevat vielä jonossa, sinä tilaat jo Café Ichigossa mansikkakakkua.

Ennakkoon ostamalla osallistut myös arvontaan, jossa on mahdollisuus voittaa kaikenlaista. Miltä sinusta kuulostaisi ilmainen täysihoito kahvilassa meidojen ja butlerien keskellä kavereidesi kanssa, tai kenties jopa ensi kesän kunniavieraan tapaaminen hiukan nimmarinkirjoitusta pidemmällä ajalla? Tällaisia etuja emme rahalla myy, mutta ennakkomyynnin arvonnasta saatat sellaisen voittaakin. Lisätietoa ennakkoarvonnasta ja sen palkinnoista päivitetään lipunmyyntisivulle heti vuoden alussa.

 

Mitä kaikella rahalla tehdään?

 

Mitä lipunmyynnistä kerätyllä rahalla sitten tehdään? Veikkaukset ovat vaihdelleet järjestäjien Bahamanmatkoista aina poliitikoille jaettavaan vaalitukeen, mutta tosiasiassa rahat käytetään lyhentämättömänä conin järjestämiseen.

Ennakkoon ostamalla tuet conia huomattavan paljon, sillä suurimmat kulumme tulee maksaa jo kauan ennen kuin ensimmäinenkään conikävijä on astunut jalallaan Metsähalliin. Tilavuokra, kunniavieraiden lennot ynnä muut ovat kaikki kuluja, jotka maksamme reilusti ennen conia. Ostamalla lippusi ennakkoon mahdollistat sen, että coni voidaan ylipäätään järjestää, ja se on asia, josta olemme kävijöillemme äärimmäisen kiitollisia. Siksi haluamme myös palkita ennakkoon ostajat.

 

Rohkeussusi haastaa!

 

Ylläolevasta tulikin jo varmaan selväksi, että olen erittäin ylpeä kävijöidemme puolesta. Samoin olen ylpeä myös uudesta avatusta lipunmyynnistämme. Helppokäyttöisyyden ja kävijäystävällisyyden nimissä voisinkin heittää muille ensi vuoden coneille haasteen: luokaa vielä helpompi verkkokauppa! Lyökää meidät omassa pelissämme. Ilman pientä kilpailua ei Suomen conikehitys näytä kovinkaan lupaavalta. :)

Kommentit

Vieras
Mitä teen, kun lomake poistaa postinumerostani kaksi ensimmäistä nollaa? Laitanko postinumeroni lisätietoihin? :(
Aarni "AKX" Koskela
@Vieras: Hups! Pienenpieni bugi oli näemmä päässyt lipsahtamaan Systeemiin. Asia on nyt korjattu. :)
Fraenia
Onko tuonne Desuun tulossa yhden päivän lippuja ollenkaan?
Tsubasa
Onhan toki, kuten lipunmyyntisivulla kerrotaan. Niitä ei vain myydä ennakkoon vaan ainoastaan ovelta, ihan kuten viime kerrallakin.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!