Dochira ni shiyou ka na? Ten no kamisama no iu toori!

Kirjoittanut
Drasa

Hyvät naiset ja herrat, arvoisa animeväki! Kirjoitin noin puolitoista kuukautta sitten, että tiedossa on jotain mielenkiintoista. Nyt on vihdoin aika hieman raottaa esirippua – toivottavasti ette ole jo kyllästyneet odottamaan. Nyt rakettien paukkuessa juhlitaan uutta vuotta, ja voinkin ilokseni päräyttää samalla käyntiin myös kunniavierasvuoden 2010!

Tunnistatteko otsikon tekstin? Alkulaulun sanoja animesta nimeltä Kujibiki Unbalance. Varsin sienekkäässä ja muutenkin energisessä tunnarissa äänessä on edesmenneen, mutta legendaarisen popduon, UNDER 17:n laulaja, joka nykyään viettää ääninäyttelijän ja soolomuusikon elämää. Äänessä on Haruko 'Halko' Momoi, jonka voitte nähdä ensi vuoden kesäkuussa Desuconin kunniavieraana!

Vaan eipä tässä vielä kaikki. Halusimme kokeilla jotain aivan uutta: Suomessa on nähty j-rock-keikka jos toinenkin, ja japanilaisella musiikilla on aktiivinen kuuntelijakuntansa. Animetapahtumana haluammekin nyt tuoda esille kiinteämmin juuri animeen liittyviä musiikkilajeja: J- ja animepopin. Haruko Momoi, jos kuka, on yhdistävä tekijä animen, Akihabaran otakukulttuurin ja japanilaisen pop-musiikin välillä. Toinen julkistuksemme on se, että Haruko Momoi – muuhun ohjelmaan osallistumisen ohella – pitää keikan Desuconissa!

Näinpä toivon että näen J-popin ystäviä sankoin joukoin paikan päällä! Nähdään Desuconissa, Haruko Momoin keikalla!

Kommentit

Hiro
Mahtavaa! En uskaltanut toivoa, että Desuconiin saataisiin tänäkin vuonna seiyuu, mutta tapansa mukaan Desu pisti paremmaksi. Nyt sitten on Desu-perinne kutsua ääninäyttelijävieras ja niin tapahtuu vastedes aina, eikös vain? 8DDD

Momoin muistan parhaiten Paranoia Agentin Maromina, mutta onhan tässä vielä kuusi kuukautta aikaa tutustua hänen rooleihinsa. Laulujakin täytynee kuunnella, jotta keikalla osaa laulaa mukana! Kiitos Desuconille tästäkin uroteosta, kunpa olisi jo kesäkuu!
hrst
Jumaleishön! Onneksi olkoon teille!! Tämän pitäisi viimeistään todistaa, että kunniavieraita ei saa pelkällä tuurilla ---- mutta niitä saa, jos on joku jota asia kiinnostaa ja joka asiaa innokkaasti jaksaa ajaa. Onnittelut hyvästä työstä.
oowie
Vau, momo-i! Conkansa kiittää.
OTA-KUN
JIISUSSSSq"!!!! KUJIUNIN UNDER17!!!!!!!!!!!!!!! nään varmaan untaa............ ;;;__;;;;;;; ei ooo totta ei oo totta ei oo tottttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... MUST SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE--
Pyry "Drasa" Kontio
Pienenä kuriositeettinä mainittakoon että tuo otsikon hokema on myös japanissa hyvin yleinen loru, joka vastaa suomen "entten tentten" -lorua. Merkityshän menee jotakuinkin näin: "Kummankohan valitsisin? Päättäköön taivaan jumalat sen puolestani."
NovaJinx
Eipä tarvinnut pettyä tänäkään vuonna. Desucon, I am impress.
Mömmö
"どちらにしようかな?天の神様の言う通り!" todellakin!!! :3 Desucon, I bow to your greatness~ m(___O___)m

...cossaaja....
jee desucon täätlä tullaan
SeaAngel
Jeiiiiiiiih! En malta oottaa kesäkuuta... ^.^ Onneks liput on jo postis tulos! Sitten pitäis vaan toivoo etten hukkaa niitä?!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!