Posti kulkee ja kusti polkee

Kirjoittanut
maxx

Desukuoria matkalla postiin

Desukuori poikineen

Desuconin postituskeskuksessa käy vilinä kuin Korvatunturilla joulun alla. Matkaan tosin lähtee Desucon-lippuja joululahjojen sijaan, mutta vastaanottajat ovat postiluukun kolahtaessa varmasti vähintään yhtä iloisia kuin jouluaattona.

Ennakkomyynti on lähtenyt vahvasti käyntiin, ja vuodenvaihteen Haruko Momoi -julkistus lisäsi myyntiä entisestään. Vaikka conilippujen ostaminen ennakkoon ei kaikille välttämättä ole entuudestaan tuttua puuhaa, niin keikkalippujen hankkiminen ennakkoon on ennemminkin sääntö kuin poikkeus. Onhan se kuitenkin helpoin tapa varmistaa pääsynsä mukaan, ja mitä suositumpi tapahtuma, niin sitä enemmän on syytä ostaa liput ajoissa.

Uusi lippukauppamme toimii kuin Desu-kunin vessa, mutta onhan se jo sarjassaan toinen iteraatio. Aina eivät asiat tosin ole sujuneet näin hyvin. Viime vuonna käytimme sinällään pätevää varauskoodisysteemiä, mutta se aiheutti harmittavia jonoja conipaikalla lippujen lunastukseen. Ennakkoon ostamisen ideana kuitenkin pitäisi olla se, että pääsee jonottamatta sisälle ja ennen kaikkea ei tarvitse murehtia siitä että onko tapahtuma loppuunmyyty. Koodeista ja muusta hightech-kikkailusta päätettiin siis luopua, ja siirryimme "kivikautiseen" lippujen postitukseen. Olkoonkin tylsää ja vanhanaikaista tässä digiteknologian luvatussa maassa, mutta ainakin jokainen etukäteen lippunsa ostanut saa kotiinsa jotain konkreettista mitä hypistellä kunnes h-hetki kesäkuussa koittaa!

Ja muistakaahan kaikki että 14. pvä helmikuuta on ystävänpäivä - voiko mukavampaa lahjaa ystävälleen antaa kuin lipun Desuconiin? Paitsi ehkä lipun sekä Desuconiin että Haruko Momoin keikalle ;)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!