Anta baka?!

Kirjoittanut
Krigsi

Viikonloppuna tuli potkaistua omallakin kohdalla conivuosi käyntiin Bakaconin merkeissä.

Perjantai meni leppoisissa merkeissä ajellen halki Järvi-Suomen kauas pohjoiseen ja tutustuessa Diakin tiloihin, viime vuonna kun en Pieksämäelle eksynyt. Pitkästä aikaa näki myös kasvokkain muita desutiimiläisiä ja bakasaunassa ilta venähtikin sitten pitkälle aamuyöhön.

Lauantai olikin sitten se varsinainen työpäivä. Desupöydällä levitimme ennakkoonostamisen ilosanomaa ja kiittelimme jo aiemmin lippunsa lunastaneita. Matkaan tarttui myös kourallinen uusia järjestyksenvalvojia, joita edelleen kaipaillaan muutamaa lisää. Jos sinulta siis jv-kortti löytyy, käypä nopsaan ilmoittautumassa mukaan!

Ankaraa bailausta Bakaconin illassa

Bakabileet kuumimmillaan. Kuvaajana Tomi Väisänen.

Bakacon nousi suurimpaan loistoonsa vasta ehtoon puolella, iltabileiden parantuessa tunti tunnilta. Nostan kyllä hattua koko järjestäjäporukalle tuosta spektaakkelista. Tänä vuonna tuskin enää mikään con yltää samaan. Desuconinkin prioriteetit ovat hiukan muilla osa-alueilla, mikä näkyy muunmuassa kunniavieraskattauksessa. Piristävää kun tapahtumat alkavat vähitellen erikoistua!

Heikosti nukutut yöt alkoivat jo sunnuntaina painaa eikä uusia lipunostajiakaan tuntunut enää juuri ilmaantuvan. Itselläni oli onneksi vielä vänkäröintinakkia kahvilan puolella, missä oli helppo terästäytyä ja taistella väsymystä vastaan. Bakacon saatiin lopulta FFFightin ja päättäjäisten myötä käärittyä kasaan ja matka jatkui suoraviivaisesti kohti omaa sänkyä ja kunnon yöunia. Kuulemma useampikin desutiimiläinen onnistui nappaamaan flunssapöpön viikonlopun jäljiltä, mutta itse ainakin onnistuin nappaamaan pelkästään kihisevän conikuumeen. Enää alle kaksi kuukautta omaan koitokseemme.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!