Sup dawgs, we herd yo liek cons so we put a con in yo con

Kirjoittanut
niidel

<@mitol> hay dawg, we herd u liek cons so we put a con in ur con so you can shoop while you woop

...eli kuten otsikostakin voi osittain päätellä, viime lauantaina järjestettiin Tampereella Concon, tapahtumanjärjestäjien yhteistyöseminaari. Järjestävänä puolena tilaisuudessa toimivat Tracon ry ja Tampereen teekkareiden roolipelikerho Excalibur - sinänsä tilaisuus oli tutussa paikassa, Tampereen Teknillisen Yliopiston Tietotalossa Hervannassa, mikä on varmaan tuttu kaikille Traconissa tähän asti käyneille (ensi Traconhan järjestetään Tampere-talossa 3. - 4. heinäkuuta tänä kesänä). Yhteistyön nimissä Desuconkin lähetti paikalle oman lähetystönsä.

Itselleni tilaisuudessa ei sinällään ollut mitään ihan maailmojamullistavaa uutta, mutta esimerkiksi kunniavierasvastaavamme Pyryn kynä sauhusi Marianna "Kisu" Leikomaan pitämän "kunniavieraan hoito ja ruokinta"-luennolla kuin entisen opiskelijasolukaverini perunat liedelle unohtuneessa kattilassa; samoin Jyrki "CodeZ-" Launosen ja Santtu "Japsu" Pajukannan työvoimahallintajärjestelmäluento oli työvoimavastaavamme Johannan mielestä ihan asiallinen.

Henkilökohtaisesti parhaaksi anniksi jäi ehkäpä Pekka "Sandi" Wallendahlin ja Joonas "Tulhu" Selinin luento tapahtuman turvallisuusjärjestelyistä - tuntuu, että tapahtumien turvallisuudesta tarvittaisiin enemmänkin asiapitoista tekstiä (Sandi, tämä on siis vinkki Mangotarhan kirjoituksen aiheeksi). Tietävätköhän kaikki muutkin kuin skenessä toimivat oikeustieteilijät (ne 2 kpl), että JV:iden vastuu tapahtuman turvallisuudesta on henkilökohtaista vastuuta? Samoin JV:iden kannattaisi myös tähdentää, mikä olisi heidän kannaltaan mahdollisimman yksinkertainen ja kaikille osapuolille ennen kaikkea selkeä ja ennustettavissa oleva ratkaisu esimerkiksi sen suhteen, miten tapahtumassa tulee pukeutua.

Oli tietysti myös mielenkiintoista kuulla, miten muut tapahtumat toimivat. Vaikka sinällään esimerkiksi LAN-tapahtumilla ja coneilla ei ole varsinaisen tapahtuman aikana paljoakaan yhteistä, on tällaisten tapahtumien järjestäminen silti tietyllä tavalla samanlaista: tilat täytyy varata, eri osapuolten kanssa neuvotella, jne. Täysin suoraa sovellettavuutta "conimaailman" ja "LAN-maailman" välillä tuskin on, mutta ei niin toisaalta pidäkään olla - ovathan ne täysin erilaisia tapahtumia sisältönsä puolesta - mutta koskaan ei voi tietää, mitä niinsanotusti tarttuu mukaan. Joskus joku voi napata toisen idean toisaalta ja joku toinen toisaalta; näinhän se homma toimii.

Conconin PJ-paneeli. Mutta kuka lienee Desuconin edustaja?

Conconin PJ-paneeli, vakavaa liiketoimintaa. Tunnistatko Desuconin edustajan?

Tiivistettynä Concon oli sitä fiksua ja hyvää yhteistyötä, mikä on kovin jepa ja mitä voisi mieluusti tehdä enemmänkin. Kaffepulla ja sauna auttavat myös ;D Keep up the good work!

PS. Jos viikonloppusuunnitelmia ei ole vielä tehty, niin kannattanee lähteä Pieksämäelle! Siellä on nimittäin tänä viikonloppuna Bakacon. Markkinointivastaavamme lähettää myös sellaista viestiä, että sieltäkin saa Desulippuja - jos et ole omaasi jo ostanut, osta se Bakaconista! Samalla säästät lipun hinnassa 4 euroa ovimyyntiin verrattuna :3

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!