Desucon Live!

Kirjoittanut
maxx

No niin, tämänpäiväisen testailun perusteella pystyn vihdoinkin toteuttamaan pitkäaikaisen unelmani: liveraportoinnin suoraan paikan päältä! Mikäli et syystä tai toisesta pääse Desuconiin, voit silti nauttia conin fiilingeistä kotoa käsin. Tavoitteena on spektaakkelimaisten avajaisten lisäksi välittää tunnelmia sekä con-kävijöiltä että järjestäjiltä, ohikulkevien conivieraiden hihasta nykimällä sekä ennakkoon sovituilla haastatteluilla.

Lähetystekniikka on hyvin yksinkertaisesti läppäri ja käsivarakamera, joten materiaali on hyvinkin katu-uskottavaa gonzoa. Streaming-palveluna käytetään Bambuser.comin palvelua, joka valittiin sen takia että heidän palvelunsa relay-palvelimeen voi lähettää materiaalia haluamallansa laadulla ja ohjelmalla, tässä tapauksessa Adoben ilmainen (ja erittäin pätevä) Flash Media Encoder.

Desuconin Bambuser-kanava löytyy osoitteesta www.bambuser.com/channel/desucon/

Seuratkaa tätä blogipostausta, päivitän aikatauluja sitä mukaa kun saadaan sovittua. Vaikka aikataulussa ei erikseen lukisi, livelähetystä tulee pitkin päivää joten kannattaa vilkaista miltä näyttää! Videon yhteydessä on myös chat-kommentointi käytössä lähetyksen katsojille.

Lähetys todennäköisesti aika-ajoin pätkii koska sitä ajetaan wlanin yli pitkin taloa, ja katvealueita varmasti löytyy. Pahoittelen myös mahdollisesti ajoittain karua kielenkäyttöä, lähetyksen liveluonteesta johtuen sitäkin saattaa ajoittain esiintyä.

 

Lauantai:

09:55 Lähetys alkaa! Ovien avaaminen, alkuryysis

10:30 Desuconin avajais-spektaakkeli!

15:10 Haastattelussa Antti Myyrä, Desuconin talousvastaava

15:15 Haastattelukierros Desuconissa, Desuconin järjestäjiä ja vänkäreitä

15:30 Cosplaytutkailukierros

 

Sunnuntai:

11:00 Pääjärjestäjä Jussi Karin haastattelu

11:30 Näin animefani saa naista

16:00 Päättäjäiset

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!